22 Май, 2020 09:30 1 955 2

Поставянето на големи и дългосрочни цели ще ни прави по-НЕуспешни

  • цели-
  • лунни възли-
  • карма-
  • астрология

Отложете големите планове през следващата година и половина, съветват звездите

Поставянето на големи и дългосрочни цели ще ни прави по-НЕуспешни - 1
Снимка: Shutterstock

През следващата година и половина се съсредоточете над малките крачки и ясно предвидимите цели. Това ще е успешната стратегия за периода.

За идващата година и половина кармичните точки, лунните възли, се намират на оста Близнаци и Стрелец. Това е тяхната най-добра позиция. Възлите на Луната не са планети, а енергийни точки, където пътят на Луната пресича пътя на Слънцето.

За да сме успешни, трябва да следваме енергията на Близнаците, защото там се намира северния възел до средата на януари 2022 г.

Да сме отворени за нови знания, да действаме и да се свързваме с другите и така ще постигаме нашите цели най-лесно. Знакът на Стрелеца се свързва с дългосрочни цели и вяра. За да постигнем нашите цели, през следващата година и половина ще е най- добре да се откажем от тях, а да учим. Ще трябва да се отдръпнем от енергията на Стрелеца, защото там се намира южния възел за тази година и половина. Вместо да философстваме, трябва да пробваме и да действаме. Да научим нещо ново.

Да подлагаме на съмнение всичко, което правим и да не сме прекалено самоуверени. Без да знаем крайната цел, да правим малките стъпки. Истината ще ни се показва като се вглеждаме в другите и общуваме с тях. Ще сме по-успешни, ако работим заедно с другите, съветва астрологът Весела Калабакова. Вижте повече във видеото:


В зависимост от това в кой дом се падат тези кармични точки в наталната карта, всеки ще има различни задачи да усвои. За индивидуални хороскопи и за консултации, както и за партьорски хороскопи се свържете с мен на [email protected] или в фейсбук Astrovek.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 G-point

    1 0 Отговор
    С'я Бъфет чете и си мисли:
    "Тая к'ви ги бръщолеви, ей сега ще си го преместя в другия крачол".