Last news in Fakti

22 Май, 2020 17:30 2 454 9

Кой е мистериозният мъж, дебнещ Джей Ло

  • дженифър лопес-
  • дебне-
  • мистериозен мъж-
  • наблюдава

Докато Джен е във фитнес залата, Алекс провежда видео разговор на компютъра си

Точно като в сцена от филм на ужасите се оказа латино дивата Дженифър Лопес.

Мистериозния мъж, който дебне изпълнителката, се появи на последното селфи, което Лопес качи в страницата си в Instagram.

Наскоро певицата и актриса реши да публикува снимка, заснета в огледалото на личната си фитнес зала, която се намира в нейното жилище в Маями. Именно там е латино дивата от самото начало на обявената в Америка карантина.

На кадъра звездата е облечена в екип с камуфлажен десен, състоящ се от късо спортно бюстие, разкриващо стегнатия ѝ корем, и клин.

If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you… #CamoFriday @niyamasol 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on May 15, 2020 at 4:43pm PDT

Ако човек се вгледа по-добре в изображението, чието послание гласи "Ако не те предизвиква, значи не те променя", ще забележи, че на него има нещо наистина необичайно и донякъде смущаващо. Над дясното ѝ рамо се подава главата на непознат човек, който сякаш носи маска, разсъждават от дир.бг.

Кой е мистериозният мъж, дебнещ Джей Ло
Снимка: Instagram

Този факт не убягна на последователите ѝ в социалната мрежа, които изразиха притеснението и загрижеността си в коментарите към кадъра.

"Кой стои зад теб?", "Виждате ли мъжа с маската?" и "Всичко наред ли е?" са само част от въпросите, редящи се в платформата.

Загадката доби толкова големи мащаби, че американската преса реши да проучи случая и да се свърже с близки на Дженифър и Алекс, за да разбере повече за образа, забелязващ се на фотографията.

В крайна сметка се оказва, че няма повод за тревога.

"Докато Джен е във фитнес залата, Алекс провежда видео разговор на компютъра си. Офисът му е точно до помещението, в което се намира Лопес. Ако се вгледате наистина внимателно, ще забележите ръкава на тъмносинята му риза, подаващ се от завесата на прозореца. Лицето на човека, който се вижда на снимката, всъщност е върху екрана на компютъра", разкрива източник на E!News, допълвайки, че мъжът не носи маска, а е сложил ръка върху устата си.

След думите му феновете на холивудската знаменитост със сигурност се успокоиха, че тя не е жертва на вманиачен по нея преследвач, влязъл с взлом в къщата ѝ.

Междувременно стана ясно, че певицата и бившият бейзболист са решили да отложат сватбата си, която трябваше да се състои през това лято. Източникът на медията каза, че всички гости са били уведомени, че засега събитието се отменя. Плановете на двойката са били да сключат брак в Италия в края на жаркия сезон.

"Не знам какво ще се случи сега. Не мога да говоря за конкретни дати", сподели годеницата на Родригес по време на виртуалното си гостуване в шоуто на Елън Дедженеръс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    10 1 Отговор
    Аз съм !Дебна и пиша във факти...кога не пиша ДЕБНА!

    Коментиран от #7

  • 2 Asdfg

    5 2 Отговор
    Параноици! Много са зле! Супер тъпаци!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Criminal

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    Лъжеш, аз съм......рядко пиша, само дебна..........
  • 8 Хигс Бозон

    2 2 Отговор
    Кога ще прави упражнения за сваляне на задник?
  • 9 зная

    0 0 Отговор
    Го.Това е Койчо от Загоре.И е много загорял.