Last news in Fakti

23 Май, 2020 18:24 17 728 79

Мариела Нордел: Отказах да стана любовница на Божков, не е мой тип!

  • мариела нордел-
  • риалити звезда-
  • васил божков-
  • любовница

Къдрокосата риалити звезда е пълна с изненади

Колкото и да се пише за Мариела Нордел, винаги ще бъде малко, защото къдрокосата участничка в един от най-зрелищните сезони на „ВИП Брадър” е пълна с изненади, а животът ѝ е достоен за латино сериал. Нордел обича да пътува, да чете и да се усъвършенства. Живяла е на петте континента. Зад гърба си има два брака и една дъщеря – Никол. Тя е уникална личност, в жилите на която тече българска, испанска, френска, гръцка, китайска и еврейска кръв. Баба ѝ Каридад е била любовница на кубинския лидер Фулхенсио Батиста, от когото ражда син Антонио, който пък е бащата на Мариела. Ето какво каза в интервю за "Уикенд" Мариела.

- Г-жо Нордел, от няколко дни сте в България, поставена под карантина. Разбрахме, че още на летище „София” сте била „вкарана в приключение”. Какво точно се случи?

- У дома съм си, чета, работя. ВАС отмени заповед №130 на министър Кирил Ананиев за карантинните мерки заради превишаване на правомощията, некомпетентност и като противозаконна. За съжаление, мен не ме хваща тази „амнистия”, защото заповедта беше валидна до 13 май. Аз влязох в страната 14 май и съм под карантина въз основа на заповед 265 от 14 май тази година. В знак на протест срещу абсурдните и противоконституционни нормативни актове в България, срещу безхаберието на нашите политици и „компетентни органи” обявих гладна стачка. От 15 май съм на вода от чешмата. Чувствам се много добре!

- Какво се случи на летището?

- Порази ме и грубото държание на здравната инспекторка, която ме обслужи на летището в 21 часа на 14 май, след като кацнах с полета от Айндховен. Тя ме издърпа от цялата редица чакащи. Дебнеше с един таблет, на който видях моите данни. Като ме зърна, възкликна: „Ела тук! Тъкмо теб чаках” Завлече ме на служебното КПП, където проверяват екипажите, а не обикновените пътници и настоя да ми регистрира паспорта, все едно съм влязла в България. След това не ме пусна да мина границата, а ме върна отново в безграничната транзитна зона. После си обясних защо го е направила – за да не мога да откажа да подпиша документите и да се прибера със същия полет обратно. Държа се грубо и невъзпитано, отказа да отговори на въпросите ми и ме заплаши, че ако много питам и зная, можела да ме въдвори и на друго място да си изкарам 14-дневната карантина. Един приятел от полицията после ми обясни, че „другото място” е било ареста към летището... Накара ме да подпиша „Декларация за запознаване с предписание за поставяне под карантина” и още един документ на таблета ѝ, който не ми позволи да прочета. Като ѝ зададох въпрос: „Защо е това преднамерено отношение само към мен?”, троснато ми измърмори: „Защото си ми симпатична”. Така действат отговорните органи, на които са им дали някаква власт - по симпатии...

- Обявихте, че ще търсите правата си по съдебен път...

- Да, вече се свързах с адвокат и той ще внесе жалба в Районния съд София. Също изпратих писмо до негово превъзходителство шведския посланик, отговарящ за България и Министерство на външните работи на Швеция, тъй като съм шведски гражданин.

- Напоследък се говори за арестите покрай Васил Божков, задържани са и членове на семейството му. Вие също сте се познавали добре, а се носят и различни слухове...

- Можех да съм на мястото на ЛиЛана, ха-ха-ха. Шегувам се, не искам нейното място. Да, срещала съм Божков покрай шведския си съпруг, който проявяваше интерес в бизнес аспект към него. Интересна личност е Божков, съчетава острия ум на математик, шахматист, който предвижда 7 хода напред и на момче от Родопите, което гледа да те впечатли. Но едно трябва да му се признае - кавалер е и цар на щедрите жестове. Умее да впечатли една дама.

- Защо отказахте да бъдете в романтични отношения?!

- Какво да ви кажа? Веднъж като пътувахме в колата, той си сложи ръката на коляното ми и директно предложи: „Искаш ли да ми станеш любовница?”. Прозвуча ми като Стефан Данаилов в „Дами канят” – „Ти, знаеш ли, че имаш страхотни очи”. Разбира се, че му отказах. По това време бях омъжена, но дори и да не бях, не бих му станала любовница - просто не е мой тип. Въпреки че обичам силните мъже и тези, които са се доказали. Енергията, която Божков излъчва, е особена. Не мога да ви я опиша с думи. Честно казано, винаги аз съм избирала мъжете си, а не те мен.

- Не е пожелал да бъде с Вас силово, против волята ви?

- Това са пълни глупости. Четох, че уж имало някакви изнасилено от него момичета, което е несериозно. Божков имаше успех с жените и едва ли някоя е била с него против волята си. Наистина е обаятелен, но просто не е мой тип.

- Как ще завърши според Вас сагата с него?

- Ако продължава така - на час по лъжичка с информацията, ще завърши печално като Цветан Василев. Според мен, трябва да е по-смел и радикален. Той вече няма какво да губи и трябва да рискува. Чувам, че може да стане защитен свидетел на Кьовеши, тя е боец и хич не си поплюва. Друг вариант е просто да удари по имиджа на покровителите на противника му - в момента, в който протежето им стане неудобен, те самите ще го махнат. Западняците не търпят някой или нещо да им накърнява имиджа. В мига, в който международните медии гръмнат с информацията на Божков, чадърът над противника му ще падне. За целта обаче трябва да представи всичко, пълните доказателства, а не както сега - с пипетката по капка. Трябва да му е ясно, че не е в позиция да се пазари и следвайки досегашната тактика – по малко да пуска това или онова, само ще загуби.

- Правиха ли ви тест за коронавирус?

- Нямам вирус. Напълно здрава съм. Не ме мислете!


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    204 12 Отговор
    Тя не искала да пусне на Черепа. А той и бил предложил.... Хахахахаха. Тоя бидон за каква се помисли?
  • 3 4-ти км

    115 5 Отговор
    трала ла !
  • 4 Сумнамбул

    151 7 Отговор
    Горката– нещо сънувала, като се събудила– пръстът ѝ в контакта, а косата накъдрена.
  • 5 Олимпийска надежда

    178 4 Отговор
    ...и аз така, отказах да спя с Анджелина Джоли.
  • 6 Кокорчо🙄

    88 3 Отговор
    Венче сори ама голяма глупост си написала тоз път, да не ти е някаква дръжка че и помагаш да изкара някой лев
  • 7 Шопо

    137 4 Отговор
    Па Черепа не спи с бъчви,ма лельо...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Цеката

    65 10 Отговор
    Е той Божков е сексуален маниак и изобщо не подбира, мъже, жени, красиви, грозни - кара наред.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 жжжжжжжжж

    61 3 Отговор
    Това жените са странно нещо - като им дойде, не са на кеф, като ги удари критическата и им спре завинаги - пак стават кисели.
  • 13 Петьо Петров

    88 2 Отговор
    Тази ме разсмя до сълзи:))))

    Коментиран от #26

  • 14 Пи пи

    67 2 Отговор
    НЕЩО Е СЪНУВАЛА
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Прост народ

    65 5 Отговор
    Тая едва ли е тип на някое живо същество ама аре давай да дрънка нещо че да я публикувате
  • 17 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    73 3 Отговор
    Тая лелка сигурно няма огледало у тях си...
  • 18 vasik atanasova

    55 2 Отговор
    тази и да си плати
    аз ще е върна
    гнус отврат
    той черепио си паща само за аганца
    прави си реклама на гърба на човека
  • 19 Пешо

    84 1 Отговор
    Тая е женската версия на Митьо Пищова!

    Коментиран от #20

  • 20 митю

    20 2 Отговор

    До коментар #19 от "Пешо":

    Познава ли я?
  • 21 ..........

    12 12 Отговор
    Тя говори за преди, не за сега... като млада е била симпатична, къдрава и слаба,ама времето си казва думата
  • 22 Eксперт

    28 35 Отговор
    Жената е пищна и привлекателна. Не е красавица, но е от жените, които могат да те възбудят. Не си мислете, че всяка перфектна жена може да ти го вдигне. Има красавици, които само като я чуеш как приказва и бягаш.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Иии

    33 7 Отговор
    Тази е позор за деца та си
  • 25 Малиии страх

    69 3 Отговор
    Всеки може да го вдигне на красавици, но само истински суровите мъже могат да тръшнат такъв батъл, кат тва чучело!
  • 26 ха ха ха ха

    47 4 Отговор

    До коментар #13 от "Петьо Петров":

    И мен. Ох, откога не се бях смял така! Черепът си искал от тази, ха-ха-ха-ха-ха-ха! Ох, не мога да спра да се смея.
  • 27 666666

    37 3 Отговор
    Тая да не е гледала комикси и научна фантастика.Това чудо за любовница не става ,но за мнооого пиян клошар може би.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 111

    38 2 Отговор
    Тоя бидон само арабелите ще го помпят
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 345

    27 3 Отговор
    Ква любовница сигурно е искал да я сложи в градината или на черешата
  • 32 Гост

    28 1 Отговор
    Тая не беше ли готвачка ?
  • 33 Мангал

    7 0 Отговор
    Съдържателно точно без излишни думи въобще интелект от всякъде интервю Жалко че не е в България(но е за нея) защото тук се затъпява
  • 34 Дермидон Богоявленски

    23 3 Отговор
    Ще ти се да е истина. Търси си кравата един миг слава.

    Коментиран от #36

  • 35 Сеянин

    21 1 Отговор
    Като гледам, кой е автора на статията и.....! Го премествам
  • 36 един шофьор

    13 2 Отговор

    До коментар #34 от "Дермидон Богоявленски":

    И аз така си мисля отказала котка прясна риба.
  • 37 Атанасова

    4 2 Отговор
    Не прочетохте ли за Божков и Кьовеши какво каза.
  • 38 др Кеворкян

    21 0 Отговор
    Хората изкукуригаха тотално !
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Кочат

    25 1 Отговор
    Тия олигрси са направо за съжаление. Да имаш толкоз пари и дори подобни крави да ти се дърпат.
  • 42 Порно

    25 1 Отговор
    Ха ха ха. Чакаше се коя ще е първата , дето ще се изцепи , че е отказала на Черепа. Ама точно тая ?
  • 43 Йозеф

    29 1 Отговор
    Леле, еваси и цирка, тоя бидон е разнал Черепа...смях през сълзи, тая създърма и клошарите по централна гара нема да я търкалят, мале....😂😂😂😂😂
  • 44 Бесен

    26 1 Отговор
    Извинете, тоя слон на кого точно може да е любовница?
    Някои хора опрделено имат нужда от психиатрична помощ
  • 45 Божков много паднал

    10 5 Отговор
    На тема любовници😂😂😂😂аз ако имах неговите пари и възможности щях да задмина Дан Билзерейн по живот жени и купони обаче наш васко с дебели грозни лелки се захласвал😂😂😂😂😂
  • 46 Гост

    20 1 Отговор
    ххахахХАХАХАХАХХ БАХАХАХА Мариела Курдел... любовница... ана Божков?!?! ХАХАХАХАХ ХАХАХХАХА тая жена верно превъртяла играта.... хахахаха всички я видяхме в Биг Брадър каква е пуфла.... Божков точно нея ще вземе- дърта, дебела лелка, при положение, че всяка 20 годишна кифла с хиалурон в джуките би била с него.

    Коментиран от #51

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 С митю пиштова

    17 0 Отговор
    Ше си паснат точно 😂😂😂😂😂даже може и тои да не я иска😂😂😂😂😂
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 а сега сериозно

    21 1 Отговор
    МОЛЯ ВИ, МАХНЕТЕ СТАТИЯТА ИЛИ ПОНЕ СНИМКАТА! СТИГА СТЕ ИЗЛАГАЛИ КЛЕТАТА ЖЕНИЦА! МОДЕРАТ, ТОВА НАИСТИНА Е ЖЕСТОКО СПРЯМО НЕЯ!
  • 51 Уйо

    10 3 Отговор

    До коментар #46 от "Гост":

    Тая са я изписали много преждевременно !!
  • 52 Жори

    15 0 Отговор
    Черепа може да има която си поиска в света ! А тази коя е ?

    Коментиран от #53

  • 53 Роро

    3 6 Отговор

    До коментар #52 от "Жори":

    😂😂😂...Вярно е....сега го чака и бай " Ставри" за да го направи своя "жена" в централния софийски....😂😂😂😂
    Тоя Божков го изкарахте най-големия "играч" докато повечето от вас събирате и броите стотинките до заплата,а същия краде и със задните си части.😂😂😂....ама прост народ,какво да се направи....
  • 54 Гойко Митич

    13 0 Отговор
    Абе душа камбана що не се погледнеш в огледалото.Олигарсите имат огромен избор от красавици и надали някой би рискувал с глиган .
  • 55 Метгонтан

    11 0 Отговор
    Видяла жабата че подковават коня , и тя си вдигнала баджака мухахахахахахахахахахаха
  • 56 йокин

    6 0 Отговор
    Не вярвам,да е ''опрял''до корделката,а иначе Гойко Митич,точно го е казал,за ОГЛЕДАЛОТО.На нея й се е искало,не че божката е предлагал,щото такива като него,не предлагат.
  • 57 Няма начин

    0 2 Отговор
    да не и е предложил, само Черепа е толкова извратен за да иска нещо като тази, да замести изнасилваните селянки от него.
  • 58 Иван Лендъл

    3 0 Отговор
    Най-напред си мислех, че баба й е била любовница на Фидел Кастро, но после се сетих, че той в активните си години всеки ден ги имал по 2-3. Голяма чест, няма що! Предполагам, че Басиста като най-влиятелния мъж в Куба, е имал подобни практики (Кой не би ги имал?!), така че нищо кой знае какво. А за шведския съпруг... За жените е изключително лесно да се реализират в чужбина, достатъчно е да разтворят крака и вече са съпруги на шведи, на руснаци, на италианци... Колкото до Божков, нямам представа с какво го е впечатлила, вероятно на човека му се доклатило и й предложил еднократно удоволствие... Външността й е така атрактивна, че не бих й обърнал внимание и бих си ползвал ръката по предназначение, а съм в пъти по-голяма мъж от Божков...
  • 59 Божо Лотото

    9 0 Отговор
    На тая каца сланина никой и не ѝ е птедлагал да лигави месото!! Незнам за каква се е помислила тази свинькя!!
  • 60 Чата

    7 1 Отговор
    Холивуд Булгаристан! Преди половин век всичките ги искали, всичките ги натискали! Утрепки!
  • 61 HitDobavki

    6 0 Отговор
    Винаги съм завиждал на самочувствието което има! Трябва да й го признаем, че умее да провокира и привлича внимание!
  • 62 мДа

    8 0 Отговор
    Така като я гледам, не мисля че и тя е негов тип. Поне мой не е...
  • 63 Гроздето е кисело

    7 0 Отговор
    Тая се е объркала с Васил Божков от "Факултето"!
  • 64 HitDobavki

    3 3 Отговор
    Големия майстор работи на голям тезгях! С хубавото всеки може, но майсторлъка е с всякакви да го правиш!
  • 65 Красавец

    7 0 Отговор
    Тази е грозна! Извинете за истината.
  • 66 в кратце

    1 0 Отговор
    Мариелче,не е тоя пръст,ма душо. Следващия изправи!
  • 67 Миска

    5 0 Отговор
    А той знае ли?
  • 68 Тази

    8 0 Отговор
    Друсла,тип- " Монтафон подобрена" ,откъде изскочи? Абе стрино селска, къде се слагаш изобщо? Черепа може да е всякакъв,но с неговата кесия в задния джоб,когато седне и става два метра висок,ще ръгне да търси баята кифла с виме? Та дори му" отказала"? За хора от неговото ниво,жените са най малък проблем.Дори не са проблем изобщо.Може да има и 5-6 бройки на ден! Стига да му издържи кръста на напъна.И то- жени екстра клас.Заприлича ми на една трътлеста лилава сажда- камериерка.Пъпчива като селска тиква.И тя даваше изявления,че Строс Кан едвали не,е изнасилил в хотела? Най влиятелния мъж ,който командваше по това време парите на планетата,ще му се прииска от подвижна лилава 120 кила бъчва.Аз гоня 60-не съм и една хилядна от възможностите на Божков,и трябва да не съм онождал женско поне месец,да съм на 5-6 гроздови,за да те опна!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Ram

    7 0 Отговор
    На летищата в Бг служителите са много нагли, сърдити и глупави.
    Никой не е виновен, че работят за 800 лева и гледат как пътниците пазаруват скъпи парфюми.
    Може, и трябва, да са учтиви!
    комплексът на загубеняка-използва служебното си положение за да задоволи личните си психолически нужди.
  • 71 възпитаник

    4 1 Отговор
    само Кьовеши ще изкара цялата истина за ктб василев,цветанов,пеевски,боко и сие и божков и горанов
  • 72 ДЕБЕЛАТА БЕРТА

    4 0 Отговор
    АЛО НУдЕЛ, БОЖКОВ ДА НЕ ГО Е СЕКЪЛ В ГОРАТА ТА ДА ТИ ГО ....ДАВА НА ТЕБ !!!!!
  • 73 Най вероятно

    5 0 Отговор
    .......Тая е бъркала в ХРАЛУПАТА и си е мислила за Божков !!!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 този който си върши работата

    4 0 Отговор
    С тая не бих си легнал...
  • 76 Много крив показалец,

    4 0 Отговор
    Има дамата, което говори, че е склонна, меко казано, към фантазии... едрите й кости😊, не са признак на благородство. Мъжка длан на хамале.
  • 77 мангуста

    2 0 Отговор
    Според мен на тази Божков не би си хвърлил и цифката!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Иванов

    2 0 Отговор
    По цял ден четем за бивши любовници и крупни далавери на Васил Божков и Цветан Василев, а те двамата остават на свобода и живеят със заграбеното луксозно!