26 Май, 2020 16:56 5 883 3

Таро карти за всяка зодия през юни

  • таро-
  • карти таро-
  • астрология-
  • зодии-
  • зодиакални знаци

Новият месец ще е динамичен

Таро карти за всяка зодия през юни - 1
Снимка: shutterstock

С юни започва лятото. Любопитно ли ви е какво показват таро картите за вашата зодия? Новият месец ще е динамичен, ще носи промени, истини и любовни емоции. Повече за това какво ви очаква, вижте в следващите редове, пише az-jenata.bg.

Зодия Овен

Ако напоследък сте подкопавали чувството си за самоувереност, време е да спрете. Месец юни е месец на възможности за вас, но ще трябва да надградите това, което вече сте си осигурили и постигнали. Напредъкът и успехът ще последват много бързо. Може да не ви е толкова лесно, но не пропускайте добрите възможности. Обърнете внимание на енергийните си нива и си почивайте повече.

Зодия Телец

За родените под тази зодия темата за парите ще бъде водеща. Освен че може да харчат повече и неразумно, няма и да са особено доволни от приходите си. Имайте обаче вяра, че нещата ще се стабилизират и ще започнете да печелите повече в следващите месеци. Но бъдете разумни на този етап и харчете отговорно. Енергията ще ви стига да подобрите по-слаби области от вашия живот. Търсете причините в събитията, които ви се случват, слушайте повече и говорете по-малко. През юни може да съживите любовната си връзка.

Зодия Близнаци

Очаква ви един оживен месец. Много препятствия ще отпаднат, затова бъдете по-амбициозни, разширете своите хоризонти. Опитайте се да използвате всичко във ваш плюс. Дори ако истината (първоначално) боли, винаги е по-добре да знаете къде се намирате, защото тя осигурява нещо, върху което да се работи и надгражда върху солидни основи. Очакват ви нови проекти, възможности, които ще изискват и повече енергия.

Зодия Рак

Раци, за вас е характерно вкопчването в неща, хора и роли, дори ако те вече не ви служат добре. Спрете с този лош навик! Освободете се от чувството на самосъжаление и вярвайте, че всичко се е случило с някаква причина. Време е да оставите тази стара рана да зарасне. Таро картите показват, че ви очакват хубави събития, като повишения, може би нов дом, нова работа. Възползвайте се от възможностите. Бъдете готови за големи промени, късмет няма да ви липсва.

Зодия Лъв

Решения, решения, решения! Ще ги взимате през този месец, но не бива да се стресирате. Може да сбъркате, само ако се бавите с изборите си. Ако имате възможност, изчистете задълженията, които са ви се натрупали. Любовта е във въздуха през юни и вие ще усетите това. Без значение на какъв етап е сега любовният ви живот, той ще се качи с нива нагоре и това е прекрасно. За някои това може и да е нова връзка.Емоции и напрежение няма да липсват, затова се опитайте да се успокоите, да се владеете.

Зодия Дева

Таро картите показват за вас, че през юни ще бъдете предизвикани да научите нещо ново или да изведете уменията си на ново ниво. Не се съпротивлявайте на събитията, те се случват с определена цел. Нещо от миналото ви заслужава място във вашето настояще. Кое ли е то? Нуждаете се от възстановяване – физическо и емоционално. Бъдете внимателни с важните решения, докато не съберете цялата ви необходима информация.

Зодия Везни

Везните може да се усещат малко разочаровани и летаргични. Ако може подминете разочарованията, не им отдавайте от своята енергия. Таро картите разкриват, че ще имате възможността да сбъднете мечтите си. Работете усилено върху целите си. Очаква ви и романтика. Ако сте обвързани, покажете своите емоции към любимия човек. Бъдете нащрек с тези три зодии – Риби, Скорпион и Рак.Внимавайте с конфликтите, някои връзки, дори приятелски, може да приключат.

Зодия Скорпион

Вероятно много от вас се чувстват разочаровани и в безизходица. Сега е важно да не губите от енергията си и да видите ситуацията от друга позиция, да изведете ползи за себе си. Намерете предимствата и оценете това, което имате. Очаква ви промяна, растеж, нови хоризонти, появяващи се, когато старите отиват на заден план. Ще може да започнете съвсем нова глава в живота си. Цикълът на живота продължава... Промените са възможни, бъдете смели.

Зодия Стрелец

Стрелци, обичате да обичате и сте известни с това, че винаги имате активен любовен живот. Таро картите показват, че е възможно да се разочаровате в любовта, защото очакванията ви може и да не се оправдаят. Спрете да се стресирате, покажете своите чувства (без да прекалявате). Фокусирайте енергията си върху създаването на нещо или върху усвояването на ново умение или занаят. Ще имате късмет и добри възможности.

Зодия Козирог

Козирозите ще се борят за свободата си, ще търсят нови хоризонти, възможности, пътувания и промяна на местоположението (работа, дом). На този етап това ще е по-трудно да се осъществи. Проявете креативност и потърсете нови начини да разперите крилата си. Може да постигнете успехи, защото юни ще ви донесе добри възможности. Усилията ви ще бъдат възнаградени, това може да бъде началото на нещо голямо.

Зодия Водолей

Този месец вашата лична устойчивост, смелост и находчивост, ще бъдат подложени на тест, ще се изправите пред предизвикателство. Не гледайте на препятствията като на трудност, а по-скоро като на възможност да се надградите емоционално и да направите живота си по-лесен. Търсете хубави неща в живота, забавлявайте се, бъдете уверени. Хубавото тепърва предстои за вас.

Зодия Риби

Рибите може да изпитват яд към някого и да имат желанието да отмъщават. Не можете да промените някои неща, затова се съсредоточете върху себе си. Отмъщението няма да ви помогне. Бъдете внимателни с парите си. Преоткрийте себе си чрез нови хобита, пътувания, забавления.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Човек на който живота е обрат

    1 0 Отговор
    Чрез карти прекалено несигурно стоят нещата, там кое е вярно, кое не, положението е 1 на 1000 !
    За да имаме щастие и др , не трябва да се правят така нещата че "еди кой си" човек да няма , да не е добре, тъй като това не са хубави неща !
    Доверявайте се на когото си поискате, най вече на сърцата и мозъците ви !
    Който каквото иска да си мисли !
  • 3 Скука и поука в 1

    1 0 Отговор
    Мъж, на който му трябва жена в живота, а финансово е много зле, живее с родителите си, здравето не е много добре, но пък не е в трагично положение здравето , даже не се "раздава" !
    Много добре си знае какъв стандарт на живот е нужно да живее и др, тези неща е възможно да правят човек с комплекси и не може да се разбере за какъв вид жена е подходящ и др !