31 Май, 2020 10:37 31 339 73

Синът на Ева и Гого от „Тоника“ стана общ работник

  • ева и гого-
  • фамилия тоника-
  • син-
  • общ работник-
  • англия

Димитър се трепе по строежите в Англия, за да помага на майка си

В тежки условия на гурбет в Англия е заминал синът на легендите на „Тоника“ Ева и Гого, пише вестник "Ретро". От известно време насам Димитър работи по строежите в Лондон и на дъжд и студ, и в кански пек.

Заплащането, което получавал като общ работник там, било по-добро от това, което можел да взема в България. Затова търпял лишенията и носталгията по родния дом, жена си и дъщеричката си в името на това да им подсигури по-добър живот. Преди няколко седмици синът на Гого и Ева се прибрал временно в отпуск в у нас, като бил поставен под 14-дневна карантина, каквито са мерките за всички пристигащи от чужбина българи.

Димитър се прибрал при майка си, която го посрещнала с вкусни гозби. В момента Ева е сред мнозината родни хора на изкуството, които са принудени да се справят както могат с безпаричието, тъй като концертните им изяви и турнета бяха отменени. Дори след смъртта на Гого певицата не е спряла нито за миг да излиза на сцената и да изпълнява вечните им хитове. Благодарение на участията и концертите, които си намирала, съумявала да живее прилично и да се издържа. Сега обаче разчитала и на сина си Димитър, който ѝ помагал финансово. Ева също попада в графата с артисти, които получават ниски пенсии.

Синът на Ева и Гого от „Тоника“ стана общ работник

През октомври миналата година тя навърши 67 години и сподели, че вече обмисля да подаде документи за пенсия. „Не знам дали и 200 лева ще взема. Още не съм си пуснала документите, защото все изчаквах да видя дали няма да се намери документацията. Но сигурно и тази сума може да се окаже надценена“, сподели звездата от „Тоника“ тогава. Както е известно, документите на всички изпълнители за осигуровки и пенсия са изгорели при пожар в „Концертна дирекция“.

И Ева наред с куп други изпълнители просто не може да докаже годините, които е работила.

„Тъжно ми е за начина, по който живеем аз и народът ни. За смирението и търпението на хората. България не е готова за демокрация. Как може да са изгорели документите за пенсионирането ни? Не може прекрасният Емил Димитров да умре с 69 лв. пенсия. Това просто е недостойно за самата държава. Все повече се дава за спорта, но не и за изкуството. Много ли станахме на клона?“, възмущава се певицата.

Припомняме, че на 10 януари тази година се навършиха 6 тъжни години без съпруга на Ева – Гого, който издъхна след тежко боледуване от рядка диагноза, която лекарите не успяха да овладеят.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Работещ

    191 28 Отговор
    Като не може да пее ще работи.Срамна работа няма.

    Коментиран от #11, #16

  • 2 Жорж

    192 32 Отговор
    А като майка му взимаше по няколко бона за 5 песни и беше добре.Без осигуряване и плащане на данъци а сега тръгнала да реве.
  • 3 Кольо Фичето

    165 19 Отговор
    Всички имаме синове и дъщери. Работят това, което могат и за което са учили. Тоя явно това може, защото едва ли е учил за общ работник.

    Коментиран от #55

  • 4 ВнВн

    155 12 Отговор
    Ми какъв да стане? Това е много хубаво, какви са тези снимки с печални физиономии?
    За другите които са общи работници няма проблем, ама ако е синчето на Тоника е драма?
    Да им съберем по някой лев ли а?
    Или сетих се... от нашите данъци на тях да им направят високи артистичните пенсии.
  • 5 радев

    164 10 Отговор
    Срамна работа няма! Те и моите родители са с ниска пенсия!Защо се смятяте за по специални!Потни вода да сте пили?
  • 6 5239

    70 11 Отговор
    Разплаках се.Развълнуван.
  • 7 Няма лошо

    85 8 Отговор
    нека работи.У нас има един лаф,"музикант къща не храни" който си е много верен и човека явно го е осъзнал.

    Коментиран от #47

  • 8 Ссс

    48 26 Отговор
    Ами да,то пеенето не е работа,както рисуването...абе изобщо за мислене и талант пари не се дават тук...даже вече и за "работа" у нас не се дават пари и ето хората ходят навън...
    Това е българското "мислене"....властта на работническо селската класа за 45 г преди 10.11 и след това успя да набие в тиквите ни,че да мислиш и да си талантлив не е приемливо и гадно нещо...виж да си "оператор на биологична единица" т.е. овчар,общ работник,берач на нещо е супер работа...жалко,много жалко за територията бГ...

    Коментиран от #38, #71

  • 9 опорна точка

    89 13 Отговор
    Га ядоха кебапчета и се правеха на певци не плакаха а сега два реда сълзи и един ред сополи.
  • 10 Шекспир

    126 18 Отговор
    Вас ви уби комунизма.Всичко бе държавно но се оказа че държавата не ви е водила стаж.Същата тази държава не ви даваше и парите от продадените ви албуми.БКП ви прецака.Но има и друго.От падането на социализЪма минаха 30г но вие не сте се осигурявали и през тези години.Защо.

    Коментиран от #15, #22

  • 11 опорна точка

    88 12 Отговор

    До коментар #1 от "Работещ":

    Срамно е да не можеш да пееш а да се правиш на певец върху славата на родителите си от трио „Спешен случай“ като ампов ампера самонарекъл се ГРАФА.

    Коментиран от #36

  • 12 АзАз

    111 14 Отговор
    Ще напиша няколко общи правила, в които вярвам:

    1. Не съжалявай някого, че работи нископлатен труд. Това са същите, които бягаха от час и бяха "популярните" в училище, като псуваха учителите. Който за каквото е учил!
    2. Кадърните се реализират навсякъде, дори в България! Тези от тях, които работят в чужбина го правят заради своя избор, а не защото им се налага.
    3. Когато стигнеш години за пенсия и разчиташ на пенсията, значи живота ти е провален.

    Разбира се, има изключения и вариации на правилата, но на мен лично ми харесва да живея така.
    Майката и синчето със сигурност са живели ден за ден, когато парите от концертите са текли, като водопад. Не са мислили за утрешния ден. Е, утре е вече днес ;)
  • 13 Нема лабаво

    100 4 Отговор
    Свикнали са на охолен живот с високи хонорари без съответвите данъци - нон стоп години наред( а през омразния социализъм си живееха райски подмазвайки се другарите). Сега опищяха света, че им липсва високия стандарт на който са свикнали
  • 14 Крокодирски сълзи

    92 4 Отговор
    Срамна работа няма. Няма да го храни майка му. Когато родителите му получаваха месечно колкото наша годишна заплата хубаво им беше. Живееха сякаш света ще свърши на другия ден. Повечето културтрегери получаваха от държавата апартаменти и бележки за леки коли без ред. Какво е изгоряло - основните им заплати които са били ниски? А хонорарите които бяха огромни и които те пропиляха вместо да цепят стотинката на две както всички нас?
  • 15 Един Там

    61 43 Отговор

    До коментар #10 от "Шекспир":

    Пак ли комунистите виновни бе трол сороШки? Не, не са те, а твоите дружки минали под дъгата са виновни, защото промениха правилата на играта и тези, които се занимаваха с изкуство и култура бяха изхвърлени извън борда. Цял живот си се занимавал с музика и си заслужил артист или певец на който му се полага държавна пенсия заради приноса му към изкуството и прославянето на държавата, а в един момент идват едни, като теб и им отрязват всички пари за едни достойни старини. Не говоря за конкретния случай, а по принцип. Виж колко творци, певци и артисти мизерстват и са обречени на безчовешко съществуване. Държава без изкуство не е държава! В държавата на мутрите, изкуство не съществува. От него няма келепир...
  • 16 Рошко

    23 8 Отговор

    До коментар #1 от "Работещ":

    Не бе, да им отворим фонд, това е идеята
  • 17 Оцелял от "градежа" СДС- ски българин

    64 15 Отговор
    Парите за пенсията и ги изяде СДС -Чумата, докато скачаше и пееше с едни доносници на ДС песента : "Четиридесет години стигат ".Сега 200лв.трябва да и стигат.

    Коментиран от #34

  • 18 тоя па

    61 2 Отговор
    надурлил са,га ,че са му изели десерта......ми засмей са ве момче......тия пари дето ти ги земаш като общак, там у бегето хората не смеят и да мечтаят.......пък у ю кей има яко бачкане,не е като у нас......един бачка петима около него гледат и му дават акъл......
    и аз съм бил общ работник в чужбина,та успях да си устроя децата и да си оправя живота ..мхм.......лесно няма,особено навънка......
    радвай се,че имаш работа....!!!!!!
  • 19 варненка

    78 13 Отговор
    Няма срамна работа. Но от доста коментари трябва да се срамувате. От повечето. Ева от Тоника е на 67 години. Активните ѝ години на сцена са били по време на социализма.Спестявания със сигурност са имали някога, но всички сте забравили за болестта на Гого, за дългите опити за лечение у нас, в Израел и т. н. ФАКТИ преписва нещо от РЕТРО и купища коментари издаващи комплекси,завист,злоба и т. н. Имаше години, в които хора с по две висши и владеещи няколко езика се оказаха без работа. След 10 ноември. Идеята беше добра, но се опорочи. Много хора, и такива пред пенсия останаха зад борда, без работа и т. н. спестяванията се стопиха. Обезцениха се парите.А други станаха безумно богати защото им се раздадоха куфарче тата с пари(пенсиите на работили те десетки години) Явно сте забравили средата на 90-те.И как и хората на изкуството бяха в криза. Както и сега, заради коронавируса. А да се каже, че Влади Ампов-Графа е некадърен като музикант може да каже само пълен профан. Много по-популярен е станал от родителите си и трио Спешен случай. Може би родителите в началото са му помагали и са го насочили по пътя на музиката, да са дали начален тласък на кариерата му, но той е с купища музикални награди. Не казвам, че е с уникален глас(има много с по-добри гласови данни) , но той е и композитор, и текстописец. И музикант до мозъка на костите си.Аз съм на 52 и това не е моята музика, но не може да се пишат подобни тъпотии. И сега има хора които са зле, не винаги заради нека

    Коментиран от #20, #53, #57

  • 20 бургазлия

    26 13 Отговор

    До коментар #19 от "варненка":

    точен коментар....браво....!!!!! ++++++++++
  • 21 месара

    38 2 Отговор
    е тва некаква трагедия ли е ? квото може тва работи , има много като него , едни мият чинии , други берат ягоди , той е избрал да е общ работник ! учудващо не е споменато че правителството е виновно .
  • 22 Другия с коня

    22 5 Отговор

    До коментар #10 от "Шекспир":

    ЗАЩО.....Ами чакали са да падне Капитализма и пак да стане Комунизъма....Ха днес да падне...ха утре да падне..брееее не пада пустия Капитализъм и си останахме социално Неусигурени...Ми сега....Сега чака за пенсия по навършени години...Минимална пенсия и някой друг концерт и ако се сетят да напишат книга за себе си...
  • 23 цербер

    27 1 Отговор
    Гого, който издъхна след тежко боледуване от рядка диагноза, която лекарите не успяха да овладеят. ГОГО НЕ Е БИЛ БОЛЕН ОТ ДИАГНОЗА,БИЛА ТЯ И РЯДКА. БОЛЕСТ Е ПРИЧИНАТА,А ДИАГНОЗАТА СЕ ПОСТАВЯ ОТ ЛЕКУВАЩИЯ ГО ЛЕКАР.
  • 24 В е л и к и я

    43 12 Отговор
    Кви са тия легенди бре ..пеели ми песнички в група и се правили на клоуни .......и те трябва да хванат мотиките .. Майка ми копаше до последно, до 83 години биеше по цел ден с мотиката докато не я покоси инсултът .. Аре на лехата с мотиките да копате до заник слънце , а не да ми седите по цел ден и да си чоплите маникюрите ..Искате да си живуркате като едно време ама нема ... !
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 възпитаник

    20 10 Отговор
    докато бнр и бнт не пускат само Българска музика и филми така ше е индианците ще са милионери а българските изпълнители бедни

    Коментиран от #31

  • 27 варненка

    25 9 Отговор

    До коментар #25 от "незнайко":

    Който не го интересува определена тема, я прескача без да я чете, и после не коментира.Никой не ви е опрял пистолет в челото, за да четете нещо насила.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Митко

    33 3 Отговор
    Абе, баба Лили и Васко Найденов как пеят по морето и пиано баровете? Сигурно и на тях не им е комфортно, ама се трудят!!!
  • 30 KMilcheva

    20 1 Отговор
    Като много други хора.Мила родна картинка.
  • 31 ИМПЕРИАЛИСТ

    18 1 Отговор

    До коментар #26 от "възпитаник":

    Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.
    copy-paste: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."

    Коментиран от #48, #56

  • 32 ИЗГОРИХА ДЪРЖАВАТА

    15 0 Отговор
    АКО СА ВНАСЯНИХ ПАРИ НАЛИ НОИ ГИ Е ПРИБИРАЛА , ИЛИ И ТАМ ИЗГОРЯ ВСИЧКО ПО ГЕРБЕРАСТКИ ?
  • 33 СЕТИХ СА

    8 7 Отговор
    СИНЧЕТО ЩО НЕ Е СТАНАЛ ПОЖАРНИКАР И ДА СЕ КЪПЕ В ПАРИ?
  • 34 ганчо зубидренката

    10 4 Отговор

    До коментар #17 от "Оцелял от "градежа" СДС- ски българин":

    Песента бе "Четирисет и пет години стигат,времето е наше,наше"

    А няколко месеца преди тази песен пяха друга "БКП,КПСС вечна дружба...УРААААААА"
  • 35 МАРИЯ

    23 1 Отговор
    ХАРЕСВАХ СЪСТАВА,ДОРИ ОНАЗИ ВЕЧЕР ПОПАДНАХ НА "БУРГАСКИ ВЕЧЕРИ"И ОТОВО ГЛДАХ С ЛЮБОВ ИЗПЪЛНЕНИЕТО ИМ.ТРУДНИЯ ЖИВОТ И ОТЦЕЛЯВАНЕТО СЕ ПРЕВЪРНА В ЕЖЕДНЕВИЕ НА НАРОДА НИ ОСОБЕНО ПО ВЪЗРАСТНИТЕ И БОЛНИ,КОИТО РАЗЧИТАТ НА ПЕНСИЯ ОТ ОНЕЗИ ГОДИНИ.НЕ ВИЖДАМ НИЩО СТРАННО В ТОВА,ЧЕ СИНА ИМ Е СТРОЙТЕЛЕН ОБЩАК.ТАКЪВ МОЖЕШЕ И ДА Е ТУК НО СЪС ЗНАМИТЕЛНО ПО НИСКО ЗАПЛАЩАНЕ.А И ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ВСЕКИ Е ДА ПОДПОМАГА РОДИТЕЛИТЕ СИ В СЛУЧАЙ НА НУЖДА!
  • 36 барон

    20 5 Отговор

    До коментар #11 от "опорна точка":

    Какъв граф той по скоро е порнограф в музиката.Смешен смешен но със самочуствие на велик талант
  • 37 Срам и позор

    8 3 Отговор
    Срам и позор
  • 38 За ссс

    14 4 Отговор

    До коментар #8 от "Ссс":

    Нищо не си разбрал от социялизма
    По това време всички които си изброил като нещастни, бяха галените деца. Наричаха се интелигентни и бяха доста облагодеталствени. Ако имаш мисъл в главата си, никой не може да ти наложи друга. При демокрацията освен обедняването и оглупяването една група безкруполни хора забогатяха грабейки всичко създадено от предишните. Това е капитализма и не се оправдават с предишните. Нали сме европейци.
  • 39 Бедняк

    21 1 Отговор
    Политици и така наречените бизнесмени са днешните разрушители и грабители на търпеливият български народ. Това е капитализма! Вижте в какво се превърна светът! Лошо образование, войни, грабителство. Стига се бърсахте с комунизма. Никога не го е имало! Беше държавен капитализъм.

    Коментиран от #51

  • 40 Борисов

    18 1 Отговор
    Много от дейците на културата не обича ха да внасят нужните данъци да не хранели държавата. Живееха на широко, без да мислят. Тези които са на били на заплата в концертна дирекция трябва да има следи от плащания осигуровки в НОИ.
  • 41 Борисов

    11 0 Отговор
    Много от дейците на културата не обича ха да внасят нужните данъци да не хранели държавата. Живееха на широко, без да мислят. Тези които са на били на заплата в концертна дирекция трябва да има следи от плащания осигуровки в НОИ.
  • 42 Генади

    26 0 Отговор
    Ева, по добре строител, гурбетчия отколкото наркоман...Баща ми си замина на 51 като строител...Майка ми на 55 като тъкачка...Ас съм бачкал в Коми АССР При минус 30 градуса,..Висял съм също по скелетата в Нидерландия 16 г.Докато не се истрясйах от 6 м. Три ребра лопатка счупени...Четири прешлена сплескани...Изучих две студентки....Па не се оплаквам...Срамна работа няма..А тези дето пишат ,че си зле...Пасти да ядът ..Половината народ е така....
  • 43 Ганйо

    23 0 Отговор
    Оставете хората на мира по добри пари изкарани по честен път няма така че браво на момчето.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Иван

    27 0 Отговор
    Виждал съм ги в едно кафе в близост до бар "Вагабонд" в Пловдив. Това беше улица "Д. Николаев", успоредна на бул. "Шести септември". Доколкото знам, не са без пари и имоти, къщата им на тази улица би струвала доста хиляди евро, независимо, че не изглежда кой знае как. Спокойно биха могли да я продадат, купят скромен апартамент и ще разполагат със значителна сума в портфейла. Явно не искат. Не ми се вярва обаче, че за такава дълга кариера и не са успели да заделят пари и имущество настрана. Нормално е синът им да работи каквото може и където може. Толкова хора избягахме и се мъчим да се справяме някак, независимо от трудностите и никой не чува за нас, защото не сме в новините. Да сме тръгнали да се жалваме по вестници, телевизии и радиа?! И извинете, но строителен работник във Великобритания не е най-гадната професия на света, нито най-тежката, а и е добре заплатена. Няма причини човек да ги съжалява. Това са десетилетия хубав и удобен живот, докато мнозина са блъскали като ненормални, а те са обикаляли от софра на софра...
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Йо Несбьо

    14 2 Отговор

    До коментар #31 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Нямам нищо против поп, рок и метъл, цял живот ги слушам и имахме добри музиканти като - Тангра, Щурците, Стенли, Китара, Стоян Михалев... Българи, български групи, българско звучене. Със сигурност не пошлото звучене на чалгата и други гнусотии. 30 години слушам рок и станах човек, но за съжаление покрай мен няма хора. А фолклорът имаше шансове, разбира се, не за масова музика за навсякъде, но поне за едно достойно място в дома на българина, но цялата парадигма за България и българите се разпадна още 1989. Някои от нас ще говорят след години как затрихме цяла една държава, макар и повечето да сме били безгласни букви и просто насочвани от събитията... 1989 съм бил 10-годишен.... Но вина ще чувстват само хората със съвест и интелект, а те са вече единици...
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Токайто

    7 6 Отговор
    Големите певци,големите фантазии ! Да са написали сами една песен ? Ако не са композиторчетата и музикалните аранжори тези чичковци и лелки ще са като глухонеми.Доста покрадваха чужди песни и добре че народа малко разбираше.Пеенето на плейбек без оркестър ги поставя наравно с буфосинхрона.Жалка картинка.
  • 51 xa xa xa

    5 3 Отговор

    До коментар #39 от "Бедняк":

    А ДНЕС Е ЧЕРВЕН КАПИТАЛИЗЪМ - НАЙ-СТРАШНИЯТ!
    НО ЕВА Е ОТ ТОНИКА А ТОНИКА Е НАЙ-ЕМБЛЕМАТИЧНАТА БУРГАСКА
    ГРУПА НЕ МОЖЕ ОБЩИНА БУРГАС И КМЕТА ДА Я ОСТАВЯТ ДА БЕДСТВА.
    БУРГАСКАТА ОБЩИНА Е БОГАТА И ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА ХОРАТА НА ИЗКУСТВОТО С НИСКИ ПЕНСИИ..

    Коментиран от #52

  • 52 Чакай малко...

    8 0 Отговор

    До коментар #51 от "xa xa xa":

    Законите важат ли за всички? Плащал си осигуровки - имаш пенсия. Не си плащал - нямаш. Познавам и други, които изкарваше по доста пари " на частно" - и дори се отнасяха пренебрежително към " закрепостените" с трудови договори. И те реват, че нямали достатъчни пенсии и мизерствали. Ами да направим акция в тяхна полза ли, що ли... Отишъл за пари, работи човекът - не е академик, но право на живот имаме всички.
  • 53 Само не ми стана ясно

    6 4 Отговор

    До коментар #19 от "варненка":

    защо намеквате един от посредствените -" На тати момчето" - който е точно толкова граф, колкото и добър музикант. Такива са много. И ако се погледне днес в пенсионните им партиди, ще се окаже, че повечето от тях утре ще реват, че са им малки пенсиите. Нищо ново.
  • 54 дали късно дали никога

    9 1 Отговор
    Сега се сети че България не е за демокрация , гладът карал звездите да слезат на земята . Щото в 90 тия с Ваня Костова бяха най "скАЧащите" ....... Сега пък "30 години" стигат за да "стоплим" че не всичко дето хвърчи се яде .
  • 55 Донко

    13 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кольо Фичето":

    Абе... и моят син се трепе по строежите на
    Англия в студ,дъжд и “адски” пек,защо нищо
    не пишете за него???????
  • 56 Пако

    5 0 Отговор

    До коментар #31 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Много сте прав но,интелекта и способноста на едно дете,да разграничи качественото от пошлото,зависи от домашното възпитание!!!!
    Познавам деца които не слушат чалга, но за
    жалост са единици.В дома на моят зет, чалга
    не се слуша.......
  • 57 елита на нацията

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "варненка":

    Не пиши от къде си щото много личи ! Без да съм сомелиер ви нашушвам а иначе нищо лично .
  • 58 разума

    3 0 Отговор
    Срамна работа няма. Не е единствения българин на работа там.В живота правилото миньор е моя татко миньор ще съм и аз , не важи.Това го каза и един депутат който искаше сина му да е депутат.Желая му успех. За повече пари да направи бизнес в България
  • 59 Само Локо

    3 0 Отговор
    Вие какво очаквате от българския народ- тая дива примитивна пасмина управлявана от нечестивци и негодяи? Изкуство ли?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Хлорофил

    6 0 Отговор
    Един кравар попитал художник: Колко ще ми вземеш да ми нарисуваш кравата? Пет лева-казал художника.Уууу,че аз цял ден я паса за пет лева! Бе и аз мога да я паса,ама ти не можеш да я нарисуваш...
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Азз

    5 1 Отговор
    Какво като е син на "Ева и Гого", трябва да не работи ли? А тя вместо да реве че няма пенсия, защо не каже колко пари са минали през ръцете й. За всичките тези години на слава да си беше купила 2 апартамента и сега щеше да си щрака с 1500 лева наем..
  • 64 123

    2 2 Отговор
    61. Да бяхте казали, поне сега не на вятъра пари, да пълним. Знаем от родителите ни за граски капитализъм. По 15 часа са работили градските младежи и обущар с налтми, шивач със закърпени панталони. Дава ли са им по едно парче хляб, колкото да не умрат от глад. Занаят-канаят. Кой има занаят си е ок днес. Излишно учене, висше в бг. То същото си бе при тошо. Учихме и не работихме. Главната счетоводителка от село, цяло село спетоводители, а днес деца им са главни спетоводители, нищо, че са учили не счетоводство и контрол. Между другото за утеха на Ева и сие. Няма кой да чуе. Плюеш и къде видят очи, но и навън сигурност няма. Световна политика. Слушаш и изпълняваш. Не ти, вие, къде искате, а кой, коя е в тяхния списък. Примирие. И отвън да дойдат. Те си имат техни хора, деца на номенклатура. Нищо, че от тях много простовати, но алчни за жилища, апартаменти, земи и кво можали краднали от предприятие държавно... Късметлийци. Караш на много хляб и си ок
  • 65 Бай Благой

    4 0 Отговор
    Няма срамна работа!
  • 66 Анонимен

    2 0 Отговор
    Кво образование има. Явно в списъка го няма. Важно е пари да падат, това сме чували и пишем. Кой къде желае. И нашите близки за строител документ, на първата минута решили и първи излезнали. Не се хвалим. А останалите англичани, румънци останали. Учението си е генно заложено, но държавата не ти дава да работиш.. Нищо, че на държавните са ги късали професора. Ще ме излагате.. Искали 6 диплома, кусури, причини колкото искате. Живи и здрави да са. Че много с едно дете починаха и сега са самотни старци. Бог напред и те след тях, горния си знае работата. Богатият се оплаква повече...
  • 67 7999

    2 2 Отговор
    В Англия пораналите ни дечица четат тютюн, заключени.. Самотни в стая, от лошо по-лошо има. Кой има деца, сеейство, това е богатство, а всичко ще остане на храниайковци, ако не се задомят. Полза от учене няма. И при соца бе, същото...
  • 68 Име

    3 0 Отговор
    И единственото дете на майка ми също.Но не е новина
  • 69 Майка

    4 0 Отговор
    Няма нищо лошо.И аз работих след пенсионирането си в Англия като чистачка,издържах двете си деца студенти,макар че съм с 32 години стаж -инженер съм.Няма срамна работа.
  • 70 Майка българска

    4 0 Отговор
    Няма нищо лошо.И аз работих след пенсионирането си в Англия като чистачка,издържах двете си деца студенти,макар че съм с 32 години стаж -инженер съм.Няма срамна работа.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 къде са певците и актьорите

    6 0 Отговор
    Уважавам българските творци вкл. Ева и Гого ( Бог да го прости) , но те са последните , които трябва да се жалят по разни медии.
    Те се публични личности и могат много по-лесно да се борят не само за техните права , но и за правата на всички българи.
    От поне 20 г. не се виждат публични личности по протестите.
    Седят си на топличко и се опитват да си спазарят собствения конфорт.
    Скоро имаше протест, защо Ева не отиде да подкрепи например месицинските сестри, майките на деца с увреждания ?? Интелигенцията трябва да е двигател на демокрация и справедливост, но всички са изпокрити в миши дупки и просят.
    А що се отнася до сина и , работи си момчето за да се справя както може- поздравления!
  • 73 Иларион

    0 0 Отговор
    Колко много злобни коментари от дребни душици с мания за величие, тъпанари които не виждат гората защото им пречат дърветата. Никой от вас дребни мижитурки не може да се намаже и на малкото пръстче на Ева, никой от вас не може да даде толкова колкото тази жена е дала в сравнение с вас, пожелавам ви и на вас на 67 години да сте в такова окаяно състояние което и ще ви се случи когато и ако ги доживеете. Нейното в момента състояние показва лицето на държавата, но вие се хващате за първото което ви иде на малкото ум който имате .... да броите парите на другите. Живейте си като роби и мрете като такива. Отвратен съм от вас