Last news in Fakti

31 Май, 2020 17:14 4 244 12

6 глупави грешки в модата, които жените правят (СНИМКИ)

  • мода-
  • грешки-
  • модни грешки-
  • дреши-
  • жени

По-добре дамите да забравят за някои дрехи

6 глупави грешки в модата, които жените правят (СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

Всяка жена иска да остане вечно млада. За съжаление това не винаги е възможно. Някои представителки залагат на сериозни козметични интервенции, за да останат младолики, а други са наясно, че това може да стане и чрез дрехите, които носят.

Но в последния нюанс има и много подводни камъни. Ако облеклото е неподходящо за възрастта на една жена, но вместо да се подмлади тя само прави така, че да изглежда нелепо в очите на останалите.

Модните критици се обединиха около мнението, че всяка жена над 30 години трябва да забрави за шест определени стила на обличане, защото те може да ѝ изиграят подла шега.

Това са шестте модни артикула за които жените, минали 30-те, трябва да забравят:

1. Дънки, чийто цип е отзад

6 глупави грешки в модата, които жените правят (СНИМКИ)

Знайте, че дънките, които имат цип отзад, са направо за боклука. Ципът трябва да е отпред и това е! трудно може да се намери нещо по-неподходящо в гардероба на всяка жена – без значение от възрастта ѝ.

Алтернатива: Вземете си дънки, изработени от висококачествен деним, подходящи за нашия тип фигура. През летния сезон ще бъдат актуални дънки с права кройка и модели с широки крачоли.

2. Високи обувки с тънък ток

6 глупави грешки в модата, които жените правят (СНИМКИ)

Погрижете се за гръбнака и стойката си – заради това забравете за високите обувки с висок ток. Заложете на платформите или поне на обувки с дебел ток.

Алтернатива: Кокетни сандали на стабилна пета със средна дължина – идеални са за всяка жена. Ако искате да по-секси детайл във вида си, то обърнете внимание на по-отворени модели с интересен дизайн.

3. Глупави надписи

6 глупави грешки в модата, които жените правят (СНИМКИ)

Няма нищо по-инфантилно и грозно от дрехи, върху които има глупави надписи и фигурки. Забравете за тениските, блузите и дори роклите, върху които има счупени сърца, логата на луксозни марки или по-зле – някой надпис, който слага етикет на жената, която носи дрехата..

Алтернатива: Заложете на тениски с актуални цветове и щампи. Красивата цветна тениска ще стане основата на всяко изображение и перфектно ще подчертае нашите предимства.

4. Бельо, което се показва под дрехите

6 глупави грешки в модата, които жените правят (СНИМКИ)

Забравете за това бельото да се вижда изпод дрехите и за това, което не ви е по мярка. Няма нищо по-грозно и пошло. Тъй че на каквито и години да сте, то просто се откажете от това да вадите на показ бельото си – не е секси, а точно обратното.

Алтернатива: Заложете на фино бельо, което пасва идеално по тялото и не се показва под дрехите. Това гарантирано ще придаде класа на визията ви.

5. Впито яке/сако

6 глупави грешки в модата, които жените правят (СНИМКИ)

Впитите сака и якета излязоха от мода още преди години и повярвайте ни – няма да се върнат на мода. Избирайки подобен моден детайл няма да изглеждате по-млада или слаба, а само ще привличате озадачени погледи върху себе си.

Алтернатива: Сега ужасно модни са якетата и саката, който са с уголемен размер. Не е необходимо всички дрехи да са със свръхразмер: например тениската може да се носи според фигурата на жената, но якето или сакото отгоре да са със свръхразмер.

6. Нелепи чорапи

6 глупави грешки в модата, които жените правят (СНИМКИ)

Безспорно е модерно лятото жените да сложат чорап дори и когато са с отворени обувки. Не всички жени обаче се приемат с тази визия, а тези, които все пак го правят трябва да знаят, че има и един много важен детайл. А той е – забравете за чорапите с нелеп дизайн.

Алтернатива: Заложете на чорапки в един топ, без шарки отгоре. Черните, белите и сивите чорапи ще бъдат най-функционални.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    4 2 Отговор
    В наши дни повечето жени над 30 години тежат 80+ и каквото и да облекат изглежда нелепо.Много рядко се срещат дами в тази възрастова граница поддържащи добра физическа форма но при тях няма значение облеклото защото това което привлича погледите е фигурата.

    Коментиран от #2, #7

  • 2 Дрес Не код

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мнение":

    А какво мислиш за 162/ 45 на средна възраст? Без диета, без тренировки– просто ген. Облекло– най удобното без да ми пука.

    Коментиран от #4

  • 3 Боби

    4 0 Отговор
    Не съм съгласен, защото:
    1. Дънки, чийто цип е отзад - много по-лесно се разкопчава, когато сме вече в леглото,
    2. Високи обувки с тънък ток - много по-секси е девойката
    5. Впито яке/сако - много по-секси е девойката
    6. Нелепи чорапи - на втората снимка е абсолютна задръстенячка.
  • 4 Боби

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дрес Не код":

    Девойка като теб - дай Боже всекиму!
    Но малцина са щастливците...

    Коментиран от #6

  • 5 критик

    2 0 Отговор
    С точка 4 съм съгласен, най-добре е без бельо.
  • 6 Дрес Не код

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Боби":

    Благодаря за комплимента, но отдавна не съм от девойките, имам тийнейджъри, които не слушам какво да облека, както и те мен.
  • 7 Мунчо

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мнение":

    Вярно е.....но пък иначе самите те са с претенции спрямо мъжете до тях! Да нямат коремче,да са винаги в топ форма......а ние(жените) да изглеждаме като бъчви....😂😂😂😂
  • 8 Хермес клоуна

    1 1 Отговор
    Аха,, наистина е така, видях с очите си и се среща все по често, 50,60 или 70г, искат да изглеждат на 20,някои са закъснели, други са в дълбока заблуда, но статията е поучителна....поне за мен...!
  • 9 Вуте

    1 1 Отговор
    Голяма грешка е, че си обуват гащите без да са измили другарките си.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Оох

    0 0 Отговор
    От пуста мода--Гола ода!