Last news in Fakti

2 Юни, 2020 19:00 2 964 13

Три причини ценните жени да остават необвързани най-дълго

  • жени-
  • сами-
  • необвързани-
  • причини-
  • ценни жени

Буйният и необуздан дух дава крила, с които си струва да се гордеете

Три причини ценните жени да остават необвързани най-дълго - 1
Снимка: shutterstock

Превръщането на една връзка във фикс идея пречи на много жени. Кара ги да се чувстват депресирани, недооценени, сами и най-вече самотни. Има теории, според които необвързаните жени са едни от най-ценните и качествени сред всички. Има сериозни причини да сте необвързана и те са свързани с личността ви. Буйният и необуздан дух дава крила, с които си струва да се гордеете. Често мъжете, с които сте били в живота си са се оказали временно забавление, което няма качествена стойност. Ето защо съжалението не трябва да ви обзема, напротив, пише сайтът az-jenata.bg.

Не се впускат във връзки от отчаяние

Една от най-често срещаните грешки, които много жени правят, е да се впуснат в следваща връзка заради предишно отчаяние. В тези случаи обикновено следва още по-голямо разочарование, защото подобни реакции ни карат да правим грешни избори. Впоследствие единственото, което ни остава е още и още разочарование. Най-добрите и стойностни жени не правят подобни отчаяни избори. Те са готови да останат сами, но да не се впускат в излишни връзки, които ще им донесат още разочарования. По-добре сама, отколкото в неудовлетворяваща връзка, нали така?

Знаят си цената

Вече не живеем във времена, в които жената се оценява според мъжа до нея и неговите възможности. Когато една жена се научи да търси любовта вътре в себе си и се обикне, ще знае колко ценна е всъщност. Няма да ѝ е необходима мъжка фигура, за да се чувства добре. Ако срещне любовта – още по-добре! Но ако остане сама ще знае, че я чака нещо по-добро и няма да се съгласи с по-малко.

Те са интересни личности, които си заслужава да опознаеш

Външната красота не е достатъчна. Важна е, но не е единственото, което си струва в една жена. Личността е най-грабващото, най-стойностното, най-омагьосващото. Истински ценните жени имат загадъчни, нестандартни и привлекателни личности, които не е лесно да покориш, но направиш ли го веднъж ще си най-щастливият мъж.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смея се

    33 3 Отговор
    Глупости. Ценните жени, нормалните, душевно развитите, спокойни, некомплексирани и добре изглеждащи ги лапват много бързо.

    Коментиран от #5

  • 2 Кой кого лапва, не се знае...!

    22 9 Отговор
    Стара жена или любовница, ако се мисли за,, ценна,, това е голям,, блъф,,...!
  • 3 АМИ МНОГО ХУБАВО ГИ СЪВЕТВАТЕ

    23 7 Отговор
    АМА НАКРАЯ ИМА МНОГО ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЖЕНИ ДА СИ ОСТАНАТ СТАРИ МОМИ....А ПО-НЕПРИЯТНО НЕЩО ОТ СТАРА МОМА ЕДВА ЛИ ИМА НА ТОЗИ СВЯТ...ТАКА ЧЕЕЕ СЪЩИТЕ ТЕЗИ" КАЧЕСТВЕННИ" ЖЕНИ ДОБРЕ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ВЪРХУ ВАШИТЕ АНАЛИЗИ И СЪВЕТИ...НАКРАЯ НИКОЙ МЪЖ НЯМА ДА ИСКА СТАРА И ЗЛОБНА ЖЕНА...КАПИШ...
  • 4 Водка с утеха хаха

    25 4 Отговор
    Имам усещането, че авторката се самоутешава чрез тази статия.
  • 5 100%

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "смея се":

    ВЯРНО. .ТОЛКОВА МНОГО БОКЛУЦИ СТОЯТ САМИ. .ЧАКАТ ПРИНЦА ОТ приказките. .
  • 6 Анонимен

    11 9 Отговор
    Авторката да се замисли за мъж че като мине трийсетака кораба вече е отплавал.
  • 7 Радо

    13 7 Отговор
    На една жена след 25 лазарника акциите и почват леко да спадат, колкото и да е безценна, а след 30-така вече главоломно се сгромолясват....затва мили дами, гледайте до 30 годин да се закачите за някой балък и да му родите едно-две чавета.
  • 8 Така е

    7 9 Отговор
    Мисля, че съм от тези жени. Не пия капка алкохол, дори бира, не пуша, мога да издържам много време без секс. Ръстът ми е 178, но ще се повиши още малко, тъй като в момента имам дискова херния и ходя леко превита. Може би поради тази причина, качествените мъже не ме поглеждат, защото не знаят колко боли един такъв проблем, но може да се оперира. Работя на речни кораби като рецепционист. Не търся българи, просто реших да споделя мнението си.Разведена, на 42 г., със син на 16 г.
  • 9 Праят се на недостъпни.........

    3 2 Отговор
    Ама един път да ги грабнеш стават такива мръсници
  • 10 Ивелина Станкова

    4 5 Отговор
    Не е хубаво за жена да остава сама. Остарява по-бързо и кожата й се сбръчква. Ако си мислим:-Ах,колко съм добра и неповторима!-това е погрешно. Няма незаменими хора. Просто вредим на себе си. Външната красота е до време.
  • 11 Диамантената ръка

    3 4 Отговор
    И отглеждат котки или зайци...
  • 12 Българин

    0 0 Отговор
    От толкова самообикване и самооценяване и силен дух и т.н., остаряват сами, без човек до себе си, не познават най-голямата радост на този свят- майчинството, що ли живеят?
  • 13 SDS

    0 0 Отговор
    Като им отвориш очите,не можеш им затвори г.з.т