18 Юни, 2020 16:54 4 483 13

Методът за подмладяване "чаена лъжичка" подлуди всички

  • лъжица-
  • чаена лъжичка-
  • метод-
  • подмладяване-
  • красота

Този метод помага да се отървем от двойната брадичка

Методът за подмладяване "чаена лъжичка" подлуди всички - 1
Снимки: Shutterstock

Лицето ни е отражение на целия житейски път. На него е изписано щастието и безпокойствието, което някога сме изпитвали. Всяко събитие и преживяване по някакъв начин оставя своя отпечатък върху лицето ни.

Разбира се, всеки човек иска лицето му да изглежда младо, добре поддържано, свежо, а бръчките и отпуснатата кожа не помагат за този вид. 

Но има едно доста просто, но много ефективно упражнение, което ще ви позволи да подмладите лицето си само за месец. Най-хубавото е, че отнема минимално време, пише jenata.blitz.bg.

След около няколко седмици първите резултати ще бъдат забележими както за самите вас, така и за околните, които ще се чудят как сте се подмладили и разкрасили толкова много. 

Всъщност упражнението е нещо като йога за лицето. То не само подобрява външния вид на човека, но и да влияе благоприятно на психологическото му състояние.

За него е необходима само една чаена лъжичка, на което се дължи и името му - метод на чаената лъжичка. Той ще ви помогне да се отървете от назолабиалните гънки, ще премахнете двойната брадичка, ще повдигнете скулите и ще подобрите кръвообращението.

Заслужава си да започнете с малка дихателна тренировка. Издишваме възможно най-дълбоко, след което дълбоко вдишваме въздуха през носа. Бройте до пет и бавно издишвате. Повторете това упражнение два пъти.

Второто нещо, което трябва да направите е да поемете дълбок дъх през носа, бройте до десет. Постепенно, бавно издишайте, тялото трябва да стане отпуснато. Бройте до пет, повторете упражнението. Изпълнявайте това упражнение няколко пъти.

След дихателните тренировки пристъпваме към самото упражнение.

Взимаме чаена лъжица, слагаме върха в устата си, притискаме го с устни колкото е възможно по-силно. Устните се издърпват навътре колкото е възможно повече.

Методът за подмладяване "чаена лъжичка" подлуди всички

Вдишайте през носа, като същевременно повдигате лъжицата с устните нагоре. Основното „правило“ е да „използвате“ долната челюст за това упражнение. Сега трябва да се опитате да се усмихнете. Задачата е да повдигнете бузите и да държите лъжицата между устните, които са притиснати.

Задръжте позицията за две или три секунди. Започнете леко да издишвате, отпускайки мускулите на лицето. Оставяме лъжицата в устата. Всяко упражнение трябва да се изпълнява двадесет до тридесет пъти.

Знайте обаче, че ако по време на изпълнението се появят неприятни усещания или болка, определено трябва да се консултирате с лекар.

Ако упражненията не носят дискомфорт, струва си да ги правите всеки ден или дори няколко пъти на ден. Съвсем скоро резултатът ще бъде видим не само за вас, но и за хората около вас.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 'ко, не

    7 1 Отговор
    "Задачата е да повдигнете бузите и да държите лъжицата между устните, които са притиснати." Само не разбрах, що му викат "лъжица" ?? Хаха
  • 2 Не благодаря

    5 2 Отговор
    И така се харесвам...!
  • 3 ооооооооо

    5 1 Отговор
    само некоя мома да не глътне лъжицата ,че беля :)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 СЕЛЯНИН

    6 2 Отговор
    Ако метода с чаената лъжица не помага... обърнете се към пластичен хирург, с пари всичко може!
  • 6 Ха ха ха ха ха ха

    0 3 Отговор
    За българката с пипер,че да не отвиква.

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ДРЪН ДРЪН

    4 1 Отговор
    ДРЪН..........
  • 10 Хасан

    1 2 Отговор
    Аз ползвам модифициран метод на чаената лъжичка.

    Той се състои в това всеки ден да гълтам по една чаена лъжичка семе.
  • 11 Абе

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ха ха ха ха ха ха":

    чудя се наистина ли си толкова глупав, а уж си инвестирал в образование?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 въпросче

    2 0 Отговор
    Позата "лъжички" ли имате впредвид? За кожата.