Last news in Fakti

28 Юни, 2020 15:08 15 384 9

Ето по кои зодии ще удари ретроградният Меркурий

  • ретрограден меркурий-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • планета-
  • влияние-
  • азстрология

На тези 4 зодиакални знакан астрологическото събитие ще повлияе най-зле

Ето по кои зодии ще удари ретроградният Меркурий - 1
Снимка: shutterstock

Този месец две планети са ретроградни и ще допринесат за това какво ще ни се случи през следващите няколко седмици. Това са Меркурий и Нептун. Докато влиянието на едната ще е по-положително, другата ще донесе със себе си повече промени за някои представители на зодиака.

Меркурий попада във водния знак Рак, което ще донесе със себе си сантименталност и емоционалност. Освен това, че доста от нещата, с които се захванем няма да вървят по план, всички ние ще бъдем по-чувствителни до 12 юли, когато свършва ретроградната фаза, пише сайтът tialoto.bg.

След като ви разказахме хората от кои зодии Меркурий ще засегне най-малко, е време да обърнем внимание това кои трябва да внимават повече:

Овен (21 март – 19 април)

Ето по кои зодии ще удари ретроградният Меркурий
Снимка: shutterstock

Като един от емоционалните знаци, вие не можете да си държите езика зад зъбите и през периода ще станете по-импулсивни и разстроени. Освен това енергията на Рака, в който попада Меркурий, ще допринесе за това да се чувствате сякаш затъвате повече и повече в проблемите. Забавете малко темпото и не се ядосвайте излишно, иначе има риск да прегреете и да направите неща, за които ще съжалявате.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Ето по кои зодии ще удари ретроградният Меркурий
Снимка: shutterstock

Тъй като вашата управляваща планета е именно Меркурий, вие ще бъдете засегнати най-много от отрицателното ѝ влияние. Очаквайте проблеми с общуването в семейството и най-близките си приятели. Докато трае ретроградният период, опитайте се да наредите приоритетите си. Не взимайте важни решения, свързани с финанси и инвестиции докато не изтече той.

Рак (21 юни – 22 юли)

Ето по кои зодии ще удари ретроградният Меркурий
Снимка: shutterstock

Навлизайки във вашия знак, Меркурий ще ви донесе стрес и напрежение, които и без това присъстват в ежедневието ви. Вие по принцип сте емоционални, а до средата на юли ще бъдете двойно повече. Ще реагирате бурно на промените и не е изключено да създадете конфликт от най-малкото нещо, което чуете по свой адрес. Сега не е момент да приемате нещата твърде присърце, защото всеки ще има проблем с изразяването на емоциите.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Ето по кои зодии ще удари ретроградният Меркурий
Снимка: shutterstock

Като една работлива пчела вие се раздавате и търсите похвала, но ретроградната планета няма да ви я донесе скоро. Ще имате напрегнати моменти в работата и личния живот, които ще ви накарат да направите преоценка на случващото се до момента. Вземете си поука и поставете връзката на първо място. Ще се сетите за стари рани и хора, които отдавна искате да забравите.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ооо дааа

    0 1 Отговор
    През 2020- та година всички планети през различно време ще бъдат ретроградни.

    Ретрограден Меркурий – По време на ретроградие е добре да се преразгледат вече започнатите дела. Не подписвайте важни документи през този период. Не правете важни преговори, защото ретрограден Меркурий създава проблем в комуникацията. Едва след ретроградната фаза е препоръчително да се предприемат новости. Не закупувайте ел.техника и уреди, защото могат да се окажат със скрит дефект.

    17 февруари – 10 март в Риби/Водолей
    18 юни – 12 юли в Рак
    14 октомври – 04 ноември в Скорпион/Везни

    Ретроградна Венера – При ретроградна Венера на преден план излизат изясняване на стари любовни отношения. Не е желателно да се започне нова любовна връзка и сключване на брак. Трябва да се избягва да се инвестира, да се закупуват скъпи продукти, движима и недвижима собственост. Може да се започват артистични проекти, които да се реализират до край през този период, но те не бива да се представят пред публика преди преминаването на Венера в директната й фаза.

    13 май – 25 юни в Близнаци

    Ретрограден Марс – Когато Марс е ретрограден всички действия стават трудни. Всичко свързано с ремонт у дома и извън него е обречено на провал. Активността е намалена и може да възникнат конфликтни ситуации, които обаче са краткотрайни. Не е добре да се започват нови начинания, да се правят хирургически интервенции, освен животоспасяващи.

    10 септември – 14 ноември в Овен

    Ретрограден Юпитер – Когато
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Един

    5 0 Отговор
    А мен ме е ударил презкурий.
  • 7 Глупости

    2 0 Отговор
    ГЛУПОСТИ ! ГЛУПОСТИ ! ГЛУПОСТИ !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Меркурий

    0 0 Отговор
    Родена съм в ретрограден Меркурий, в сряда, с асцендент Дева. Явно съм негов човек. Обичам те, Меркурий!