Необходими продукти:
1 бр. пилешки гърди
сол
черен пипер
1/2 бр. пилешки бульон
1 яйце
1 с.л. брашно
50 гр. кашкавал
1 връзка магданоз
Начин на приготвяне:
Измийте месото и го нарежете на отделни пилешки пържоли.
Овкусете със солта, черния пипер и пилешкия бульон.
Разбийте яйцето в чиния. Добавете към него настъргания кашкавал и магданоза, нарязан на дребно.
Оваляйте пържолите от двете страни в брашното.
Потопете в яйцата и изпържете панираните пържоли в горещо олио до готовност.
Извадете панирани пилешки пържоли с кашкавал върху кухненска хартия.
Сервирайте панираните пилешки пържоли с кашкавал, докато са топли.
Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Уди Кълвача
16:08 06.07.2020
2 🇬🇷🌭⛺️⛱
Коментиран от #5
16:08 06.07.2020
3 Виетнамец
16:09 06.07.2020
4 Тез пържолки
16:18 06.07.2020
5 🌽🎃🚾🍌
До коментар #2 от "🇬🇷🌭⛺️⛱":
🐷🤯💩🌽16:20 06.07.2020
6 ГРАД КОЗЛОДУЙ
16:33 06.07.2020
7 Този коментар е премахнат от модератор.
8 Я пък ти 7
18:01 06.07.2020
9 Дива слива
22:39 06.07.2020
10 Зеле с котешки косми,не се забравя
01:18 07.07.2020