5 Юли, 2020 19:19 3 746 11

Скандали в попфолка заради песни и награди

  • скандали-
  • попфолк-
  • тони стораро-
  • азис-
  • галена-
  • преслава

Галена и Преслава разтурили  дружбата си заради статуетката „Певица на годината“

Скандали в попфолка заради песни и награди - 1
Кадър: Youtube

Последната седмица една от най-коментираните теми в светските среди бе обидата на Тони Стораро от Азис. Стораро разкри, че не би простил на колегата си факта, че не е уважил нито сватбата на сина му Фики, нито промоцията на първия му албум.

„Не дойде на сватбата на Фики, а преди това на промоцията на първия му албум. Обидно ми стана. 20-годишно приятелство отиде на вятъра“, изплака пред Мон Дьо Стораро.

Общ покрив едно време делиха и фолк дивите Преслава и Галена. Приятелството им бе за пример години наред, но преди около 3 години двете се скараха. Според слуховете певиците са разтурили  дружбата си заради статуетката „Певица на годината“. Никоя от тях обаче не проговори публично за проблема.

В началото на кариерите си дружки бяха Емануела и Алисия. С професионалното им израстване двете се скараха. Емануела дори посочи името на колежката си като фактор да напусне някогашните си издатели на Ара мюзик и да отиде в Пайнер. В средите се шушука, че заради Алисия от фирмата са си тръгнали Джина Стоева и Ивена.

Песен пък се оказа препъникамък в отношенията на Райна и Кали. Двете устати певици са сочени и за най-големите скандалджии във фолка. Композиторът Боби Павлов създаде напрежение между двете представяйки им една и съща музика за парчета.

Райна отрече да е окрала Кали, подчертавайки, че нейният проект е записан през 2017 година, но вижда бял свят едва сега. В гилдията плъзнаха слухове, че Кали обвинява Райна в некоректност заради парчето „Измъкни ме“, което е с музика досущ като мелодията на „Среден пръст“, а изпълнението на Кали е дело на композитора Боби Павлов.

В измислен любовен триъгълник по-рано бяха замесени певицата Джена, колежката ѝ Преслава и участникът в риалити формата „Big Brother“ през 2015г.  Пламен Богданов. В най-известната къща мачото призна, че има връзка с известна попфолк дива. Тогава подозренията паднаха върху Джена, която малко преди старта на шоуто се бе пошегувала, че има връзки в предаването и може да вкара когото си иска. Разбира се бъзикът бе част от закачките на сцена, но това недоумение я прати прати право в устата на лъва. Феновете коментираха, че по всяка вероятност тя е тайната половинка на Богданов. Той пък пробуди съмнения и към друга голяма звезда на Пайнер – Преслава. Затворен между четирите стени, моделът не спираше да си припява нейни парчета, което повдигна още въпросителни, пише „Телеграф“.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Античалгарин 1000 ml

    48 2 Отговор
    Чалгата умрE, простотията нE!

    Коментиран от #5

  • 2 месара

    24 2 Отговор
    и кво ни интересува какво става в чалгарията ?!
  • 3 Враца Баце

    9 2 Отговор
    Претоплена манджа от преди три години.
  • 4 въпросче

    1 3 Отговор
    "най-големите скандалджиKи във фолка. " Нали става дума за жени?
  • 5 Тони

    4 10 Отговор

    До коментар #1 от "Античалгарин 1000 ml":

    Поп фолка е новата естрада. Народът иска да се пее на български , а не дъртаци от запада да размятат мазни немити коси. Злобеите си , но истината е тази .
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Дани

    3 0 Отговор
    Много Секс 0897 868 171

    Коментиран от #8

  • 8 пенсионер

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Дани":

    Много Мек-тел. нямам
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    простотията ходи по хората
  • 10 Инспектор Мадуро

    6 1 Отговор
    Спокойно момичета х,,,,,,те нямат свършване. Не се карайте ще има за всички ви.
  • 11 антрашпиц

    2 1 Отговор
    Не се казва "базикът" ,а "майтапът", или "шегата". То пък бива вашето ама вече на нищо не прилича.Аз да го напиша е едно,ама човек дето си изкарва хляба с писане да напише това е просто трагедия.....и не е само до образование......