Last news in Fakti

9 Юли, 2020 15:02 3 634 5

Врачански най-после даде годежен пръстен на любимата си

  • калин врачански-
  • годежен пръстен-
  • художничка-
  • актьор-
  • александра стоянова

Актьорът и художничката предпочитат да пазят личния си живот далеч от медиите

Калин Врачански се е решил на сериозна крачка – а именно да подари годежен пръстен на любимата си.

Художничката Александра Стоянова носи малкото дискретно бижу на безимения си пръст и макар да го крие, автора.ком забеляза камъка.

Блондинката не го сваля от ръката си, като единствено по време на курсовете по рисуване, го завърта с камъка надолу, за да не се разчува новината.

Калин и Алекс предпочитат да пазят личния си живот далеч от медиите и затова са споделили за годежа само с най-близките си.

"Нямам намерение да се женя, смятам, че един подпис може само да развали отношенията между влюбените“, категоричен е Калин.

Решението им да не минават под венчилото не е нещо ново. Редица светски двойки предпочитат да си останат сгодени без брак. Поп певицата Лора Караджова също е приела годежния пръстен от нейния любим Марсел Рохас, но няма намерение да вдига сватба.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Несериозна

    5 0 Отговор
    работа. Защо тя си крие пръстена?
  • 2 Грозника

    2 0 Отговор
    Се уреди. .!
  • 3 Врачанеца

    4 1 Отговор
    паднал ли е на коляно,да подаде пръстена? Така де,по хамеричко- ингилиски тертип.Требе непременно да го напраиш така,момааа жено Врачанска.И бащеве,и деди ,и прадеди все на колене са падали.Но са живеели заедно,раждали са по пет,шест! Докато оная- с косата ги раздели.Сега пръстени,наколенки, заучени филмови реплики. А след година- две четеш...Ние се разделихме ,поради различия в характерите! Но си оставаме приятели!? Затова използват ефемизъм..." Обвързан/ а" . Ш,бане,кръчми,и като им писне,си бият камшика! После ,що не се раждат българчета.
  • 4 Манаф

    3 0 Отговор
    Той пък един секс символ,пълен анти конти
  • 5 Радо

    0 1 Отговор
    Оффф!!...аз рекох, че на него са му дали годежен пръстен.