9 Юли, 2020 16:27 22 311 6

4 зодии забогатяват до дни

  • астрология-
  • пари-
  • зодии-
  • юли-
  • забогатеят-
  • зодиакални знаци

Не всеки може да бъде богат, но щастието ще споходи тези знаци през юли

4 зодии забогатяват до дни - 1
Снимка: shutterstock

Астролозите отдавна са на мнението, че има връзка между финансите и зодиакалните знаци.

Защо някои хора през целия си живот не могат за забогатеят, а колкото и да изкарват, парите им са просто като пясък между пръстите. За сметка на тях пък има други хора, които живеят в постоянно изобилие и каквото и да правят им се получава. 

Не всеки човек обаче, може да е богат.

Звездите казват, че някои зодии ще имат огромен късмет през юли и ще получат огромно наследство или просто шестица от тотото. Кои са зодиите с шанс за забогатяване? Ще ви разкрием в следващите редове. 

Козирог

Представителите на този знак отдавна страдат от липса на финанси. Те работят неуморно, пестят, но сякаш парите просто не се задържат при тях.

Много скоро животът им обаче ще се промени тотално. Според звездите този знак ще получи голямо наследство през юли. И това може да не са пари, ами недвижими имоти. 

Най-интересно е, че представителите на този знак дори не подозират, че нещо такова може да им се случи в този момент.

Телец

Представителите на този знак непрестанно се оплакват от липсата на финансов късмет. През юли има шанс да откриете допълнителен източник на доходи, които ще подобри значително финансовото ви състояние. Приятните емоции за Телеца няма да свършат дотук.

Астролозите твърдят, че може да получите наследство. Кой може да спре излишните пари. Благодарение на това съвпадение ще успеете да сбъднете на-съкровената си мечта. 

Съветът им е да се въздържате от рискове и хазартни игри, Има шанс в противен случай да изгубите абсолютно всичко, което спечелите. Тези приходи ще са чудесна възможност да изплатите дълговете си.

Рак

Звездите казват, че портфейлът на Рака осезаемо ще набъбне. Може да получите наследство или пък голям подарък. Има шанс да спечелите много добри пари. 

Не е добре обаче да харчите за дреболии. Може спокойно да инвестирате в нещо свое. 

Хората, които са безработни от много време, ще получат изгодна оферта, която ще е меко казано глупаво да откажете. Месечната ви печалба ще се увеличи до 2-3 пъти.

Стрелец

Тази зодия трябва постоянно да се труди за успеха си. Понякога няма време дори за семейството и приятелите си. 

Трябва и да си почивате, защото животът е един. През юли можете спокойно да излезете във ваканция, а със сигурност няма да страдате от липсата на пари.  Далечни роднини ще ви донесат хубави вести. 

Стрелците ще са изненадани, защото дори не са подозирали за тази си роднинска връзка.

Звездите препоръчват да инвестирате в печеливш бизнес и да не харчите новите постъпления за глупости.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ковид

    20 0 Отговор
    Умрехме бедни.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хахахаха

    23 3 Отговор
    ех ако ви бяха верни глупостите вече щях да имам повече пари от оня тулуп дето спи напреки
  • 4 Булшит

    14 1 Отговор
    защо описват парите от наследвсто като нещо хубаво? Това означава, че някой е починал за да го наследиш ти...
  • 5 журналя

    2 0 Отговор
    милена и останалите журналя са на много ниско ниво. Как не се чувствате безполезни да копирате и пишете такива простотии по цял ден ?
  • 6 Един

    2 0 Отговор
    Трябва да ви съдят за тия измислени пророчества!