10 Юли, 2020 17:34 4 296 7

Нумерологията може да каже с кого да се срещаш

  • нумерология-
  • половинка-
  • разбиателство-
  • любовни отношения-
  • срещи-
  • числа

Изглежда числата знаят точно кой човек е за теб и кой категорично не става

Нумерологията може да каже с кого да се срещаш - 1
Снимка: shutterstock

Нумерологията е вярването, че числата (и буквите) са живи и могат да ти дадат начален старт със собствената си енергия и уникални познания. Практикуващите казват, че числата и буквите, свързани с теб и партньора ти, влияят на отношенията ви. Нумерологията изучава връзката, която тези числа и букви имат с характера и събитията в живота ни. Всичко е свързано, хора! Всички ние вибрираме на една и съща дължина на вълната, пише сайтът Флагман.бг.

Раждането на съвременната нумерология възниква още през шести век. Гръцкият философ и математик Питагор смятал, че числата съответстват на вибрациите на Вселената. Той мислел, че всичко е свързано с тях и че всяка цифра пулсира с различна вибрационна енергия. Той научава, че тази енергия ни свързва със звездите, планетите и Вселената.

Всички имаме различни номера, произлизащи от името и датата ни на раждане. А едно от тези числа е нашият номер за връзка.

Твоят номер за връзка произлиза от буквите на името ти и описва естеството на твоите взаимоотношения, как се отнасяш с другите и от какво имаш нужда.

Как да разбера числото си за връзка?

Съсредоточи се върху името, а не непременно върху датата си на раждане. Ако използваш псевдоним, опитай с него. По същия начин, ако си променяла фамилното си име след брака, можеш да използваш или рожденото, или това на съпруга си, зависи с кое се чувстваш по-комфортно и себе си.

След това срещу всяка буква от името си постави цифра. Използвай таблицата по-долу, за да видиш на кой номер съответстват буквите в твоето име. Запиши ги и ги събирай, докато не получиш число между 1-9. Това, приятелко, е твоят номер за връзка.

Например Меган Маркъл

4+6+4+1+5+4+1+8+2+6+3=44; 4+4=8

И така, какво означава всичко това?

НОМЕР 1

Повече е по-добре за връзката ти. Привличаш хората със своята увереност и харизма. Лесно се сприятеляваш, НО всъщност не ти харесва да се доближават твърде много. По-скоро имаш широк кръг от случайни приятели, отколкото шепа супер близки. В любовта можеш да бъдеш спонтанна, но и отговорна. Харесва ти да ти се възхищават и ако смяташ, че не си №1 за обекта на твоята обич, то веднага си тръгваш.

Добре се разбира с 1-ца, 2-ка, 5-ца, 9-ка.

НОМЕР 2

Жадуваш за близост и динамика във връзката. Колкото по-стегната е тя, толкова по-добре. Необходимо е да се чувстваш физически и емоционално близка с партньора си и харесваш всички традиционни съставки на романтиката и отношенията. Ти си супер съпричастна и грижовна, но и много чувствителна. Затваряш се в себе си, ако се чувстваш несигурна.

Добре се разбира с 2-ка, 4-ка, 6-ца и 8-ца.

НОМЕР 3

Ти си забавна социална пеперуда. Имаш присъствие на съблазнителка. Завоеванията идват (и си отиват...) лесно. Не искаш да си обвързана и винаги си в търсене на интересен нов човек, с когото да се свържеш. Можеш да бъдеш много непостоянна. Хвърляш се от връзка във връзка: нова – добре дошла, старият добър приятел – защо не?!

Добре се разбира с 1-ца, 5-ца, 7-ца, 8-ца.

НОМЕР 4

Ти си практична, дисциплинирана и последователна. Харесваш реда и организацията дори и в най-близките си отношения. Спокойствието и хармонията са много важни за теб и избягваш драми и конфликти. Понякога обаче копнееш за страстна среща и ако нещата станат прекалено тихи и лесни, е много вероятно да потърсиш нещо, което да взриви връзката.

Добре се разбира с 2-ка, 4-ка, 6-ца, 8-ца.

НОМЕР 5

Разнообразието е твоето амплоа. Ти си интелигентна, остроумна и рязка. Пред има опашка от хора, които искат да бъдат с теб, което е добре, защото се отегчаваш лесно и бързо търсиш ново приключение. Имаш нужда от партньор, който може да те забавлява, да бъде в крак с теб, да ти дава огромно пространство и да не очаква да сте до него 24/7.

Добре се разбира с 1-ца, 5-ца, 8-ца, 9-ка.

НОМЕР 6

Ти си човек, който не желае да участва в какъвто и да е конфликт. Спокойна си и ти харесва и отношенията ти да са такива. Приятелството за теб е приоритет и обичаш стабилните и дълги връзки, в които да свиеш щастливо гнездо, защото така се чувстваш сигурна.

Добре се разбира с 2-ка, 4-ка, 6-ца, 8-ца.

НОМЕР 7

Хей, мечтателко, твоето живо романтично въображение може да създаде проблеми във взаимоотношенията, защото подхранваш идеализирани и перфекционистки визии за любов. Очарователна и чувствителна си и се влюбваш лесно... Поддържането на отношенията води до главоболие. Нещата изглеждат по-добре в твоето въображение, отколкото в реалния живот.

Добре се разбира с 3-ка, 5-ца, 7-ца, 9-ка.

НОМЕР 8

Силен играч си: решителна, контролираща, управляваща и организирана. Понякога проявяваш надмощие в романтичните отношения, защото харесваш нещата по свой начин. Охлади малко страстите. Доверието е жизненоважно за теб – трябва да чувстваш, че партньорът ти е 100% верен. Упоритостта да довършваш нещата докрай обикновено може да преодолее повечето препятствия.

Добре се разбира с 2-ка, 3-ка, 4-ка, 6-ца.

НОМЕР 9

Свободен дух! Ти си супер приятелски настроена с голям кръг от приятели и познати. Все пак рядко се случва да сте заедно дълго на едно място, което да създаде проблем. Мразиш да бъдеш „вързана“ за някого. Обичаш да се движиш из живота и да изследваш. Но с креативен и разкрепостен партньор като теб би могла да си щастливи.

Добре се разбира с 1-ца, 2-ка, 5-ца, 7-ца.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Охаааа

    3 1 Отговор
    Най-ми уйдисва Б.Б. Ах дали ще ми купи къща в Мадрид?
  • 2 Къде е

    5 0 Отговор
    таблицата?
  • 3 Петканка

    3 0 Отговор
    Къде ви е таблицата- баламурници
  • 4 Лора

    1 1 Отговор
    Таблицата съм аз ,Оги е един ДК..!
  • 5 Галя

    4 1 Отговор
    От един друг сайт със същото заглавие и пример за име:
    1-а, я, й, т
    2 -б, к , у
    3 - в, л ,ф
    4-г, м, х
    5 -д, н, ц
    6 -е, ъ, о, ч
    7 -ж, ь, п, ш
    8 - з , р, щ
    9 - и, с , ю
  • 6 Пре от свинарника

    0 0 Отговор
    Да,наистина,тука има ,тука нема ..!
  • 7 гост

    0 0 Отговор
    Казва се номерология.