29 Юли, 2020 07:00 7 764 2

Вашият хороскоп за днес, 29.07.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Невероятен ден за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 29.07.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Твърде самонадеяно действате без да чувате нито гласът на разума,нито този на околните.Вие определено не сте такива, но днес какво ли ви става. Хубаво би било да проявите малко повече разум, все пак.

Телец

Ако не се вслушате в чуждите съвети, здравата ще я загазите.Определено ще ви се рискува,но понякога е по-добре да се вслушате в традицията и да правите онова, което умеете най-добре. А докато се научите да рискувате, имате още много уроци пред вас.

Близнаци

Имате да сложите доста неща в ред,а това силно ще ви изнервя. Подходете творчески, пък и това е удобен момент да аранжирате всичко отново и да изхвърлите ненужните неща.

Рак

Ще измисляте най-невероятни и щури неща и на всичко отгоре ще се постараете да ги реализирате. Мислете преди да направите каквото и да било, защото после ще ви е още по-трудно да търсите смислени оправдания.

Лъв

Ще ви се иска да не ви занимават с глупости и безсмислени словоизлияния. Днес е ден за приключване, така че парафирайте каквото има и стягайте багажа за морето.

Дева

Няма да ви свърта на едно място, така че пътуването е най-доброто решение за вашия проблем. Е, може да се наложи да пътувате, за да си смените жилището или просто, за да избягате от задълженията си. Важното е да направите някаква промяна.

Везни

Обзело ви е някакво желание за луксозни вещи, което може да ви докара почти до фалит. Вие по принцип не обичате да харчите излишно, но лятото явно ви влияе по различен начин. Бъдете по-разумни.

Скорпион

Толкова сте самонадеяни, че ще се впускате най-безразсъдно във всякакви рискови действия. Добре, че си имате ангел-хранител на рамото, но все пак е добре да не разчитате единствено на неговата помощ. Мислете поне малко преди да действате.

Стрелец

Колкото и да ви е неприятно, но почти нищо няма да се случва според така надлежната ви предварителна програма. Понякога животът се опитва да ви покаже, че нещата се случват независимо от плановете, които човек си прави.

Козирог

Сами си създавате проблеми с прекалена недоверчивост. Харесвайте това,което правите и го правете с хора,с които ви е приятно да работите заедно. Важното е да се чувствате добре.

Водолей

Имате идеална възможност да реализирате нещата, към които се стремите. Най-важното е да не се отказвате. Бъдете последователни, не се поддавайте на манипулации и ще стигнете върха.

Риби

Наистина невероятен ден. Ще се чувствате в страхотна форма и това разбира се ще ви донесе невероятно настроение. Пътешествайте, веселете се и просто правете най-доброто, което можете.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    3 0 Отговор
    ...НЕТОЧНИ ХОРОСКОПИ !!! ИЗМИШЛЬОТИНИ !!!
  • 2 Турбо човек за оформяне и реализации

    1 0 Отговор
    За някои неща няма значение зодията !
    Например човек за да се промени към хубаво и добро, значи вредните неща - самотата, липсата на човек за сериозна връзка от другият пол и други неща от живият живот трябва да не липсват ! Например на "един човек" от Варна, трябва му жив живот, а не мъртъв живот !