Last news in Fakti

30 Юли, 2020 07:00 9 190 0

Вашият хороскоп за днес, 30.07.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Раците ще са в страхотна форма

Вашият хороскоп за днес, 30.07.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Резултатът от героичните ви усилия ще е видим днес както никога.Освен това имате възможност да задълбочите и усъвършенствате това, което правите.Дерзайте.

Телец

Нещата, в които вярвате може да се окажат просто въздух под налягане и това да ви разочарова страшно.Опитайте да видите положителните неща, които носи това разочарование.

Близнаци

Днес ще гледате на познатите неща по нов начин. Онова, което доскоро ви се е виждало сложно,ще се окаже очевидно.Важното е да съумеете да вземете правилните решения след този поглед.

Рак

Ще се чувствате в страхотна форма, но все нещо ще ви липсва.Лято е - време за ваканция и приключения.Приключвайте по-скоро и тръгвайте за най-вълнуващото място.

Лъв

Информацията, която ще чуете силно ще ви развълнува. Дали ще е приятно или не зависи изцяло от вас.Бъдете готови да понесете отговорността за собствените си решения без да обвинявате когото и да било.

Дева

Излизайки от вкъщи се убедете, че всичко е на мястото си, за да не се налага после да изпадате в нервна криза,ако не успеете да намерите нещата си.

Везни

Не позволявайте да играете ролята на боксова круша.Ако не можете вие да сте боксьорът, поне опитайте да сте спаринг партньор.Все е по-добре от боксова круша.

Скорпион

Ще ви тегли към хазартните игри и изобщо към всякакъв вид рискови изяви. Хубавото е, че ще знаете точно кога да спрете.Лошото, че може и да не послушате вътрешния си глас.

Стрелец

Покажете на приятелите си, че държите на тях и че ги подкрепяте в решенията им.Не е важно как ще го направите, важно е да го направите, а не просто да си мислите, че се забелязва.

Козирог

Днес трябва да поемете отговорност не само за онова, което правите,а най-вече за онова,което сте направили. Не се притеснявайте от критики.Просто бъдете себе си и следвайте мечтите си.

Водолей

Ще ви се наложи да се занимавате с разни странни и непонятни неща, но поне ще ви е интересно.Приемете предизвикателството да се гмурнете в неизвестното, това е шансът ви да погледнете света по нов начин.

Риби

Ще ви теглят екстремните преживявания и заради това може да се забъркате в доста странни ситуации.Хубаво е да проявявате здрав разум от време на време.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА