Last news in Fakti

31 Юли, 2020 07:00 7 997 1

Вашият хороскоп за днес, 31.07.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Прекрасен последен юлски ден за всички зодии

Вашият хороскоп за днес, 31.07.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Нали знаете, че онова, което сами си направите никой не може да ви направи. Ами помогнете си сами, направете си вълшебен този летен ден.

Телец

Ще сте супер превъзбудени от всичко, което Ви се случва и трудно ще си намерите едно място. Май е време да грабнете сърфа и да поборите малко вълните.

Близнаци

Забавно и предизвикателно завършва този месец, за да отвори вратата към следващия. Най-важното днес - не позволявайте на емоциите да повлияват на решенията ви.

Рак

Опитайте да подредите нещата по друг начин или по-скоро оставете ги да се случват сами, вярвайте в мъдростта на съдбата и я следвайте.

Лъв

Движението е живот, а през лятото е и нещо много повече - радост, любов и каквото си пожелаете. Само трябва да знаете какво искате, нали.

Дева

Лято, лято, щурчова песен... Отпуснете душата си и чуйте песента на щурците и поривите на сърцето. Позволете на живота да протича през вас.

Везни

Това е невероятен ден за приключения. Духът няма да намери покой, докато не направи нещо щуро.Какво пък - лято е.

Скорпион

Малко трудно ще се адаптирате днес, но това се дължи главно на вашата подозрителност и големи изисквания. Защо не разпуснете малко?

Стрелец

Няма да искате да бъдете сами дори за миг. Това е чудесно,но не мислите ли, че търсите някаква опора у партньора, която ви липсва на вас?

Козирог

Лесно може да получите всичко, което си пожелаете днес, просто трябва да вярвате,че е възможно и да имате търпението да го дочакате да се случи.

Водолей

Невероятно енергичен ден. Не се оставяйте на летния мързел, а приемете предизвикателствата, които ви отправя съдбата. Със сигурност няма да съжалявате.

Риби

Задълбали сте в някакви минали проблеми и никой не може да ви убеди колко прекрасен е животът. А е лято - морето се вълнува, горите шумят и щурците пеят, направо е като сън в лятна нощ и никакъв щаб не може да промени това.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лидия

    1 0 Отговор
    Това за овен е вярно колкото има 31.02