Last news in Fakti

26 Юли, 2020 17:06 1 745 7

Опровергаха слуховете за вражда между Кейт и Мегън

  • кейт мидълтън-
  • меган маркъл-
  • британско кралско семейство-
  • връжда-
  • неразбирателство-
  • опровергаха-
  • причини

По-рано кралският биограф Том Куин разкри причината за враждата между двете

Опровергаха слуховете за вражда между Кейт и Мегън - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън няма вражда - двете жени просто нямат нищо общо, според биографичната книга за херцога и херцогинята на Съсекс „В търсене на свобода“, написана от Омид Скоби и Каролин Дюран, пише вестник Mirror.

В допълнение към историята за нарастващата огорчение на принц Хари и Меган към кралското семейство и монархията, авторите на книгата се опитват да развенчат няколко мита за тях. Така предполагаемият разрив между херцозите на Кеймбридж и Съсекс се дължи на нарастващото напрежение между принцовете Хари и Уилям, а не на съпругите им Меган и Кейт.

Според книгата, връзката между херцогините не се е развила добре от първата им среща. „Истината е, че Мидълтън и Маркъл просто не се познаваха добре“, пишат авторите.

Според тях Меган се надявала, че Кейт ще се обърне първо към нея, но това не се случило. В същото време бившата актриса била разочарована от липсата на подкрепа от Мидълтън в момент, когато преживявала нападки от страна на пресата.

Що се отнася до слуховете, че Меган докарала Кейт до сълзи, по време на проба на шаферската рокля за принцеса Шарлот, авторите на книгата, позовавайки се на източник, твърдят, че те са фалшиви. Според тях, пробата е минала добре, въпреки че Кейт и Меган бяха малко напрегнати. „С деца на проба никога не е лесно. Никой не е плакал”, пишат те.

По-рано кралският биограф Том Куин разкри причината за враждата между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Той твърди, че в началото на отношенията си двете херцогини се опитали да се разберат, въпреки разликата в характера. Куин добави, че жените са били подложени на силен натиск от хората около тях, очаквайки да се сприятеляват, тъй като съпрузите им се разбират добре помежду си.

Съобщения за разногласия между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл многократно се появяват в пресата. Според една от версиите конфликтът започнал по време на подготовката за сватбата на принц Хари и Меган. Според протокола, шаферките трябвало да носят чорапогащи, но поради горещото време булката им разрешила да не ги носят, което предизвика възмущението на Кейт Мидълтън и предизвикало кавга.

От 1 април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да действат като членове на британското кралско семейство. За да могат да се преместят в Съединените щати, да работят и да правят бизнес, те трябваше да се откажат от титлата Ваше кралско височество, правителственото финансиране и марката Sussex Royal.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Когато най сетне таборът ще отиде към не

    2 0 Отговор
    Заболя ме корема....наистина ви казвам ,не лъжа ..!

    Коментиран от #2

  • 2 Таборът към небето

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Когато най сетне таборът ще отиде към не":

    Доста дълго се задържа на земята ..!
  • 3 099

    1 0 Отговор
    Не ги мислим тия двете, те винаги ще са добре. По-малко за чорапофащниците им в пресата, ако обичате!
  • 4 Да си сменят мъжете

    4 0 Отговор
    Да са не карат...!
  • 5 Пфф

    3 1 Отговор
    Каква вражда да имат? Едната е бъдеща кралица, а другата треторазрядна актриса.

    Коментиран от #7

  • 6 Това за кралицата

    1 0 Отговор
    Не е сигурно ...а актриси бол по света..всекакви...!
  • 7 ами пътни тунели

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пфф":

    има и на други места, освен в Париж