Last news in Fakti

1 Август, 2020 19:32 4 457 6

Двойка се награби в самолета и ...

  • двойка-
  • самолет-
  • награби-
  • сащ

Снимката им бе публикувана сред други "срамни" фотоси на страниците на Passenger Shaming

Двойка се награби в самолета и ... - 1
Снимка: Shutterstock

Двойка, пътуваща със самолет в САЩ, беше заснета и разкритикувана остро за твърде бурната демонстрация на чувства на борда. Предвид ситуацията с коронавируса, обаче, случката се оказала още по-нелепа.

Мъжът и жената се награбили страстно на седалките в салона на самолета. Силните им чувства нямало как да останат незабелязани от останалите пътници в самолета, които ги снимали и качили кадрите в Инстаграм профила Passenger Shaming, където се показват странни и абсурдни случки по време на полет.

Вижда се, че жената е в обятията на солидния мъж, който я държи здраво и двамата разгорещено се целуват. Смешното в цялата картинка е, че и двамата са с маски на лицата.

Не е ясно с коя авиокомпания са пътували двамата.

Авторката на снимката, която летяла заедно с двойката, разказва: „Това беше по време на полета ми от Форт Лодърдейл, Флорида, до Кълъмбъс, Охайо. Тази двойка беше в настроение. Първо той я храни с лъжица, буквално с лъжица. След това ѝ свали чорапите, за да ѝ масажира краката. И накрая завършиха програмата с това. Трябваше да го документирам“.

Другите пътници също били шокирани. Един отбелязва: „Изглежда безопасно, но другите пътници може да започнат да повръщат, гледайки това, и да възникне проблем“.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 реалистъ

    35 3 Отговор
    Но ако се бяха награбили двама мъже щяха да им ръкопляскат... Сбъркан свят.
  • 4 ГОСТ

    18 0 Отговор
    Е ....ЧУДО ГОЛЯМО.....ОБИЧАТ СЕ ХОРАТА...ЦЕЛУВАТ СЕ.....НЕ СИ ВАДЯТ ОЧИТЕ.......ШОКИРАЩО ЩЕШЕ ДА Е ,АКО СЕ ТРЕПЕХА.........

    ДА ВИ СА И МОРАЛИСТИТЕ......
  • 5 Кокорчо🙄

    8 3 Отговор
    Аз бих я отвел до тоалетната, ква е тая лебов не мога да я разбера
  • 6 no name no face no number

    2 4 Отговор
    Те тия 500 килограмовите ГМО та друго може и да не направят, но силна турболенция със сигурност могат да предизвикат :))))))