3 Август, 2020 13:04 45 674 19

Защо Силвена Роу упорито крие мъжа си?

  • силвена роу-
  • малкълм роу-
  • съмейство-
  • тайна-
  • съпруг-
  • синове-
  • кулинарка-
  • мастършеф

Всички подробности около семейството на Силвена Роу са обгърнати в мистерия

Най-известната готвачка в България – Силвена Роу, изглежда много откровена, а всъщност май е най-потайната от тримата участници в журито на кулинарното шоу. Тя уж не спира да говори, но единствената тема, по която се изказва, е свързана с нейната професия – храната. За личния си живот не казва почти нищо, а мъжа си Малкълм споменава само между другото. Носят се слухове, че двамата може да са разделени и то не от днес и от вчера, а от години. 

Всички, които поне веднъж са се докосвали до публична изява на Силвена Роу, знаят как се храни тя, как спортува, с какво замества захарта в менюто си, запознати са, че почти не близва месо и мляко, че редовно проверява как функционират всички нейни органи и че, макар миналата седмица да стана на 53 години, тя изглежда на не повече от 36. Но за личния живот на родената в Пловдив кулинарна звезда се знае малко. Тя се омъжва на 19 години за англичанин, който я завел в Лондон, и с когото имат двама големи синове, пише сайтът plovdiv24.bg.

Защо Силвена Роу упорито крие мъжа си?

Всички подробности около семейството на Силвена Роу са обгърнати в мистерия. А най-голямата енигма е човекът, чиято фамилия тя носи – нейният съпруг. До момента шеф готвачката не е споделяла нищо за него, освен че се казва Малкълм. Тя го споменава само мимоходом и ревниво крие снимките му. Възможно е в публичното пространство да съществуват фотоси на митичния Малкълм Роу, но те са толкова добре укрити, че едва ли има човек, който ги е виждал. Със сигурност негови снимки не се откриват чрез търсачка в интернет, нито на официалните страници и профили на готвачката в социалните мрежи. Това води до един-единствен логичен извод – че Силвена Роу съзнателно крие мъжа, за когото се омъжва още преди падането на желязната завеса.

Топ готвачката ловко заобикаля всяка тема, свързана със загадъчния Малкълм. Но преди време майка ѝ разказва пред журналисти, че двамата със Силвена са се запознали на Пловдивския панаир. Той се занимавал с търговия с вино и пристигнал в България, за да представи своята стока. А 19-годишната по онова време бъдеща готвачка изглежда много го е харесала, защото само няколко дни са били достатъчни, за да реши да замине с него за Лондон. Не е ясно как младата пловдивчанка е успяла да преодолее бариерите на тогавашната социалистическата власт, за да стигне до Англия. Известно е, че по времето на Тодор Живков не на всеки бе позволено да пътува в чужбина, камо ли в капиталистическа страна. Не е изключено баща ѝ да е ударил едно рамо. Той е известен пловдивски журналист от времето на късния соц и най-вероятно правилата за неговото семейство не са били същите като за останалите българи. Така или иначе Силвена намира начин да замине за Лондон и да се омъжи за Малкълм.

Любопитно съвпадение е, че нейната медийна кариера започва в компанията на друг мъж на име Малкълм. Това е експертът по виното Малкълм Глюк. Двамата със Силвена списват заедно рубрика в известния британски вестник "Гардиън". Не е изключено съпругът на родната звезда – търговец на вино, да е помогнал на своята половинка в тези първи стъпки в звездната ѝ кариера.

Каквото и да е станало преди години, е факт, че нахаканата пловдивчанка си е изиграла картите брилянтно. Но дали не е жертвала личния си живот заради професията? Госпожа Роу нашумява в Англия с навика си да нарича хубавата храна "секси". Тя прави и цялостно впечатление на силно сексуална дама, която обича да флиртува. В Лондон това е нейна запазена марка по време на медийни изяви. Пренася го и в България. Когато е в кадър, Силвена не спира да флиртува с всички мъже от обкръжението си. Тя се закача с двамата си колеги в журито на "Мастършеф" – Андре Токев и Петър Михалчев, с журналистите, на които дава интервюта, а гостуването ѝ в "Шоуто на Николаос Цитиридис" преди време сигурно ще бъде запомнено като най-наситения на сексуални предложения разговор в историята на Би Ти Ви. Дори Слави Трифонов не е показвал толкова голям интерес в ефир към представител на противоположния пол, колкото Силвена Роу – към Николаос Цитиридис.

Пред камерите тя му обясни колко пъти седмично трябва да прави секс, за да съхрани творческите си сили. "Ти си една от любимите ми супер храни! Ще те схрускам като солетка!", изцепи се кулинарката, с което накара гърка да си глътне граматиката. "Едва ли щеше да е толкова отворена, ако мъжът ѝ я чакаше вкъщи", убедени са много от последователите на Силвена Роу. Според тях, благодарение на своите разкрепостени изяви пред камера, тя отдавна се е разделила със съпруга си, особено ако си е позволявала да пренесе флиртовете си и извън телевизионното студио. Затова пък има блестяща кариера, много фенове и двама отгледани синове. Скоро може да се радва и на внуци.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко речи ?

    32 7 Отговор
    Роу ??.
    Това бг.име ли е или поредната абсурдистанка която се срамува от името си и гледа как да го поамериканчи ?

    Коментиран от #6, #18

  • 2 Е баси

    26 5 Отговор
    Уротта ...
  • 3 габровец от варна

    40 4 Отговор
    Абе не че тя го крие,ами той го е срам да каже коя е жена му.😜😂😂😂
  • 4 ???!!!???!!!???!!!

    40 4 Отговор
    Коя е тая??? Не ни занимавайте с глупостите на някакви луди хора!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ха ха

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ко речи ?":

    Надявам се знаеш че стан означава страна на турски, откъдето идват и това че ни наричат БулгариСТАН на техния език. Та не знам дали тя иска да се поамериканчи, но пишейки абсурдиСТАН ти явно искаш да се потурчиш.
  • 7 vasik atanasova

    10 2 Отговор
    ЗАЩОТО СИ ПАДА ПО ЖЕНИ
  • 8 Чочо

    35 3 Отговор
    На 53г а изглежда като на 36г, мъка ми е за 36 годишните ако изглеждат така! 😇

    Коментиран от #19

  • 9 Пламен

    21 2 Отговор
    Тази коя е? Колко плаща за публикация? А онези двамата, кой им каза, че са готвачи? Измислени от нищото. В Япония едното нищо даже не са го чували. Другото нищо никога не е виждало кухня.
  • 10 Факт

    18 5 Отговор
    Щом ходи до Дубай яко взима рязани пръчки във всички дупки. Тая леля изглежда перверзна и без задръжки, типичен резидент в ОАЕ.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Защо ли

    5 2 Отговор
    Като не знае какви дърти ,,хиени,,дебнат,та затова,онази като върви или дръжките на тенжерата едва си върти или онези големите бабешки черни ги носи или,или ,или,но и харесва да отнема чужди мъже,пази го госпожо Роуз...!
  • 13 Шопо

    5 0 Отговор
    Да,бе !!! Не близвала месо ! Снощи плюска от палката шпек...
  • 14 АА1

    11 1 Отговор
    Тази особа мяза малко на оня- откачения Гордън Рамзи. Големи капацитети в кухнята,голямо чудо. Как не са се надушили досега.Струва ми се,че тази е по-хитра,отколкото да е добра кулинарка. Скоро да очакваме дуел в кухнята с шеф Манчев. Току-виж,и любовта пламнала.
  • 15 Прилича на гюлетласкачка

    13 1 Отговор
    Баш си изглежда като на 56 , и ако му гръмне едно гюле , на англичанина , с тези големи баници , направо ще го вкара под тролея.
  • 16 Тази

    18 1 Отговор
    жена не е наред с главата: държи се агресивно, говори глупости, постоянно я "избива" на тема секс... Явно има много комплекси, душевни противоречия и семейни проблеми. Ами да потърси помощ от лекар (всъщност тя е за професор! ), да се скрие някъде, вместо да ни стресира с вида и поведението си. Вижда се, че е на възраст, не е хубавица, нито е "фиданка", а и с тази прическа тип "гребен на петел"...

    Коментиран от #17

  • 17 Киро

    8 3 Отговор

    До коментар #16 от "Тази":

    Точно говори само за размери и потентнос каза че мажете след 30 неставали за мен е недоевана луднала лелка
  • 18 ввп

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ко речи ?":

    От както свят светува когато една жена се омъжи тя да приеме фамилното име на съпруга. И както бира има и интернационални бракове, така,че Силвена бидейки съпруга на англичанин няма как да се именова там ,например Иванова. Но, всъщност защо го обяснявам това на тъпаци-българи.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.