Last news in Fakti

3 Август, 2020 22:31 8 892 3

Тези 5 прически ще ви състарят

  • коса-
  • прическа-
  • състаряване

Колкото и да ви харесват, по добре не правете тази грешка

Тези 5 прически ще ви състарят - 1
Снимка: shutterstock

Когато говорим за смяна на прическата, много жени се решават на по-драстични промени, след като са се влюбили във визията на някоя холивудска актриса. 

За съжаление понякога прическите на знаменитостите не са правилното решение за всеки.

Има няколко прически, които колкото и да ви харесват, в никакъв случай не трябва да правите, защото моментално ще качат няколко годинки на визията ви. Просто забравете за тях, ако искате да изглеждате наистина добре и по-млади.

Каре с прав бретон

Тези 5 прически ще ви състарят
Снимка: shutterstock

Гладките и симетрични линии всъщност подчертават бръчките и добавят няколко години дори и на много млади момичета. Препоръчваме ви да се откажете от тази прическа в полза на някоя фризура на етажи и повече вълни в косите. Това ще ви направи да изглеждате малко по-млади, а косата ви по-гъста.

Дълга коса на черта

Тази прическа може да отива на 20-годишните, но изглежда меко казано нелепо за жена на 40 години. Това е така, защото с течение на времето косата губи блясъка и дебелината си.
Не се вдъхновявайте от образите на Деми Мур и Дженифър Анистън, защото актрисите са по-скоро изключение от правилото. Вместо това изберете средна дължина до раменете. 

Прически без бретонТези 5 прически ще ви състарят
Снимка: shutterstock

Говорим за онези дрипави странични бретончета или крайната липса на такива, които през този сезон са много популярни. Защо прическите без бретон ви състаряват? Много просто - по този начин челото ви остава открито. То е една от зоните, в които всеки има най-много бръчки заради мимиките, които правим с лицето си. 

Мълет

Майли Сайръс прогнозира завръщането на тази прическа, популярна сред изпълнителите през 70-те години. През този сезон тази прическа наистина стана много популярна, но трябва да признаете, че с нея дори красивата 27-годишна певица изглежда по-възрастна отколкото е. Съветваме дамите, особено тези над 40, да не залагат на тази тенденция.

Пикси

Тези 5 прически ще ви състарят
Снимка: shutterstock

И по-точно неговата най-къса версия. Тази прическа добавя години дори и на най-младите момичета, освен това лицето ви и всеки негов дефект е открит за света (включително и всяка бръчка).
Тази прическа прави визията ви по-строга и остра и не толкова женствена.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма нищо

    6 4 Отговор
    състарени са по-привлекателни.
  • 2 По старички

    2 1 Отговор
    по разработенки.
  • 3 От тези ДЖЕК

    2 1 Отговор
    По стари и по грозни няма,бих им оскубала и останалата перушина ,но с ръкавици....!