Last news in Fakti

4 Август, 2020 12:04 7 632 2

Животът на 4 зодии се преобръща с главата надолу през август

  • астрология-
  • преобръщане-
  • живот-
  • зодии-
  • авгст-
  • зодиакални знаци

За едни от тях промените ще са за добро, но други трябва да се готвят за неприятни изненади

Животът на 4 зодии се преобръща с главата надолу през август - 1
Снимка: shutterstock

Животът на представителите на четири зодии ще се преобърне с главата надолу през август.

Едни от тях трябва да се готвят за грандиозни и приятни промени, но други трябва да знаят, че ще ги споходят не много приятни изненади. Каквото и да се случи, то знайте, че август ще бъде преломен момент за всички.

Това за четирите зодии, за които август ще бъде преломен момент:

Близнаци 

За Близнаците август ще бъде много късметлийски. Разбира се, ще имате малки досади, които няма да ви харесат. Но всичко това ще ви помогне да израснете като човек. Ще се научите да поемате отговорност, да следвате правилната посока и да бъдете по-сериозни. Полагайте усилия и не се опитвайте да прехвърлите вашите задачи върху друг човек.

Рак

Напоследък Раците се движат твърде бавно нагоре по кариерната стълбица. През август ще искате да постигнете повече. И тогава ще имате избор - или да промените и постигнете целта си, или да останете на едно място. Знайте, че сега е вашият момент да блеснете. Поемете контрола над ситуацията и направете необходимото. Всяка промяна ще е за добро. 

Стрелец 

За Стрелец август месец ще бъде напрегнат, тъй като трудностите и проблемите ще ви очакват на всяка крачка. Трябва да се настроите психически и да преминете през всяка трудност. От вас се изисква да проявите твърдостта на характера си и така ще спечелите много. Ако се откажете, тогава късметът ще избяга от вас за дълго време, но покажете ли на какво сте способни успехът ви е в кърпа вързан.

Риби

За Рибите август ще бъде месецът на глобалните промени. Той драстично ще промени живота ви. Подсъзнателно винаги сте искали това, но се страхувахте да напуснете зоната си на комфорт. Отнасяйте се към настъпващите промени положително, защото само ще излезете като победител и ще постигнете успеха, за който жадувате от толкова дълго време. 


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ташунко

    5 1 Отговор
    Моята зодия го мести!!!

    Коментиран от #2

  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ташунко":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.