Last news in Fakti

4 Август, 2020 14:36 3 859 4

Адел е неузнаваема с нова фигура и нова прическа (СНИМКА)

  • адел-
  • отслабване-
  • фигура-
  • бионсе

Певицата изненада феновете си преди месеци, когато показа удивителна трансформация в тялото си

Адел е неузнаваема с нова фигура и нова прическа (СНИМКА) - 1
Снимка: shutterstock

Много от феновете на британската певица са абсолютно категорични, че от "старата Адел" не е останало нищо друго, освен уникалния ѝ глас. Последната снимка на гласовитата изпълнителка в Инстаграм доказва, че тя е наистина неузнаваема, след като стопи десетки килограми, а сега показа и нова прическа, предава dir.bg.

На кадъра Адел демонстрира възхищението си от своята колежка Бионсе и от новия ѝ визуален албум "Black Is King". В YouTube канала на звездата от Тексас е качен първия музикален клип от албума, а парчето носи името Already и е колаборация между госпожа Картър, Major Lazor и Shatta Wale.

"Благодаря ти, Кралице, че винаги ни караш да се чувстваме толкова обичани чрез своето изкуство", е написала Адел към снимката си в социалната мрежа.

Тя дори е облечена с блуза, която има същия десен като бодито, което носи Бионсе във видеото. На снимката Адел е с дълга къдрава коса и без никакъв грим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

Публикация, споделена от Adele (@adele) на Авг 1, 2020 в 11:09 PDT

 


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пестициди

    1 3 Отговор
    До всички "селско стопански площадки! Летиш тата за излитане, кацане и зареждане самолетите с торове и пестициди разпръсквани със самолетите на ССА имаше такива складове! Там търсете, заровени, загробени, Цъкат......
  • 2 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    ЧУДЕСНА Е , НО ТОВА НЕ Е БЕЗНЕС ПОЗИШЪН, А ИЗЯВИТЕ СА СПОРЕД ПОЗИШЪНА И СИЛАТА НА КЛИПА -МУЗИКА И ТЕКСТ И ВЪЗБУДА И СПОДЕЛЯНЕ И КОЛЕКТИВНА ЕМОЦИЯ ...БЕШЕ- ЩО БЕШЕ !!!
  • 3 Баси

    4 2 Отговор
    Уротта
  • 4 Пламен

    0 0 Отговор
    Аз нямах нищо против закръглената и фигура.