7 Август, 2020 07:00 8 752 0

Вашият хороскоп за днес, 07.08.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Дълъг и изтощителен ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 07.08.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Вие, разбира се, сте способни на много, много повече, но не бива да влагате всичко на момента. Пренапрегнете ли се, полза няма да има. Направете най-важното, останалото ще почака.

Телец

Потърсете красотата в живота си независимо под каква форма. Дайте ѝ повече място в живота си - украсете ежедневните неща - храната, масата, работното си място. Направете дребните неща красиви.

Близнаци

За да не остане мечтата ви завинаги мечта, ще трябва да положите макар и минимални усилия, за да я направите реалност. Започнете от днес.

Рак

Днес количеството усилия вложени за постигането на някаква цел може да се увеличи неимоверно до степен на - струва ли си труда? Може би е по-добре да не се залавяте за подобна трудоемка работа.

Лъв

Днешният ден ще е дълъг и изтощителен. Можете единствено да си пожелаете по-бързо да приключи. А и да се надявате, че някой ще ви се притече на помощ. Дано сте заслужили.

Дева

Макар всичко да ви се струва нереално и странно, но някак от само себе си ще се случи един незабравим празник. Понякога съдбата обича да прави подаръци.

Везни

Днес навсякъде ще ви приемат с отворени обятия. Обаче не се заблуждавайте, че заради това ще получите всеобща поддръжка. За да я спечелите, ще трябва да положите повечко усилия.

Скорпион

Днес на лицето ви ще е изписано всичко, което си мислите и трудно ще успеете да скриете каквото и да е. Май е време за дегизировка и тъмни очила, ако се притеснявате от мислите си, разбира се.

Стрелец

Не си струва да губите време в търсене на оправдания за действията си. Нещата вече са направени, така че е безполезно да съжалявате. Заемете се с нещо друго, по-смислено.

Козирог

Днес ще имате служебни проблеми. Този факт няма да охлади ентусиазма ви и е сигурно, че ще преодолеете пречките. Вкъщи обаче всичко ще е наред.

Водолей

Събитията ще се развиват доста по-бързо, отколкото би ви се искало. Днес ще имате желание да се заинатите за нещо. По-добре не го правете, само наливате масло и в без друго пламтящия огън.

Риби

Ако срещнете някой, който много сте харесали, кажете му го толкова красиво и убедително, колкото можете. Не се бойте, че може да останете неразбрани.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА