Last news in Fakti

9 Август, 2020 07:00 10 938 0

Вашият хороскоп за днес, 09.08.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Не е ден за решаване на любовни проблеми при Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 09.08.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Подходящ ден да поговорите с човека до вас, да потърсите заедно нещата, които застават между вас и да се опитате да ги преодолеете. Мистичен ден, но пък пълен с впечатления.

Телец

Днес от огромно значение е да получите удовлетвореност от нещата, които правите. А понеже е неделя, това няма да е особено трудно да го направите, но ще се наложи да се потрудите затова.

Близнаци

Сънищата и пророчествата днес ще са измамни и лъжливи. Доверявайте се най-вече на разума си и на това, което виждате. Ден най-вече за разходки със семейството или пък за поход по магазините.

Рак

Ще усещате леко напрежение и то заради неща, които не зависят от вас. Опитайте да овладеете емоцията, така или иначе не може да промените обстоятелствата, не ви остава друго освен да ги приемете.

Лъв

Днес трябва да си дадете сметка, че приемането или отхвърлянето на нещо в живота е свързано с някои морални норми, които е важно да спазвате поне пред самите себе си.

Дева

Ден само за пътешествия, пикници и всякакви други подобни, които ще ви накарат да усетите не само близостта с природата, но и с хората около вас. Определено ден - подарък от съдбата за вас.

Везни

Животът ще ви предостави доста възможности и ще трябва да решите какво точно искате. Определено няма да ви е леко, но изборът е ваш и никой не може да реши вместо вас.

Скорпион

Определено не е ден за решаване на любовни проблеми, със сигурност ще решите неща, за което после ще съжалявате. Затова пък ще имате шанс да реализирате една своя отдавнашна мечта.

Стрелец

Не си създавайте сами проблеми, които нямат нищо общо с действителността. Издигате бариери между себе си и света, които просто затрудняват общуването ви и за нищо друго не биха ви послужили.

Козирог

Заредени сте с много вътрешна енергия и бихте могли да се справите с проблемите. Може би тази нагласа ще подтикне мнозина да чертаят дългосрочни планове. Не давайте пари назаем.

Водолей

Отърсете се от онези мисли, които ви карат да се потискате и да сте нещастни. Огледайте се - лято е, животът тече, трябва ли да се тормозите с неприятни мисли?

Риби

Опитайте да се отървете от натрапчивите състояния и мисли. Преосмислете контактите си. Ден за разчистване и реорганизация на съществуващия ред. Определено няма да ви е лесно, но пък си струва труда.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА