8 Август, 2020 14:31 10 023 6

3 зодии забогатяват рязко през август, а други...

  • късмет-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • зодия-
  • зодии-
  • пари-
  • успех

Звездите отреждат успешен месец за три зодии

3 зодии забогатяват рязко през август, а други... - 1
Снимка: Shutterstock

Предсказанията на астролозите показват, че август ще бъде наистина интересен месец за представителите на няколко зодиакални знака. Специалистите разкриха, че според планетите в джоба на някои зодии ще влязат големи пари, а други пък ще просперират в личен план.

Някои зодии ще си тананикат щастливо и ще се реят на крилете на любовта. Други пък може да нямат толкова късмет в това отношение, но пък астролозите им обещават нещо също толкова добро в замяна.

Всички тези неща ще се случат през август, а кой с какво ще се сдобие, ще разберете в следващите редове. Някои обаче да се готвят за неуспехи.

Астрологичните изчисления показват, че в любовта не всичко е толкова просто с Везните, Девата и Рибите. Има голям риск да направят грешки и да се хванат на стръвта на тези, които просто се опитват да се възползват от тях.

Искрени, дълбоки и трайни връзки звездите обещават за представителите на Козирог, Рак и Овен.

Козирозите ще имат много интересни преживявания, а ролята им отново ще е доминираща. Важно е да покажете най-добрата си страна и да не отлагате нищо за по-късно, особено, ако нещата опират до чувства. Важно е да сте разбрани и чути. Помислете и направете избора си, съветва jenata.blitz.bg.

Овенът ще е напълно погълнат от чувствата си и ще може да им се наслади максимално. Емоцията е взаимна и вие сте наясно с това. Малките кавги по пътя към щастието просто каляват характера, но вие вече го знаете. Ако решите да узаконите връзката си този месец, това е най-добрият момент.

Тези, които нямат късмет в любовта, ще имат късмет в парите. Девата и Везните ще се отдадат на инвестиции и ще се случи така, че разходите им ще надминат доходите им.

Те все пак имат всички шансове за допълнителен доход и неочаквана помощ от Лъв, Водолей и Скорпион.

Лъвовете са не само късметлии. Те ще получат огромна подкрепа от близки и приятели. Важно е да не се отказвате от започнатото и да приемете всички дарове на съдбата с увереността, която ви е присъща.

Водолеите са много объркани  и малко нервни напоследък. Ще успеете да намерите подкрепа от човек, който ви е обещал да е до вас. Той ще спази обещанието си, а вие не забравяйте да го възнаградите за това. Здравето няма да ви подведе, но пък внимавайте какви документи подписвате.

Скорпионите не просто ще имат невероятен късмет, а ще им се случат уникални неща. Търсещите работа, ще я намерят. Заетите в търговията могат да разчитат на увеличение на печалбата. Това не е случайност, а се дължи на добрите ви бизнес качества. Е, естествено и звездите имат пръст в това.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой си

    11 0 Отговор
    Даже не съм ви прочел статията. Просто искам да спомена, че РЯЗКО, заприличахте на Блиц.
  • 2 пенсионер милионер

    13 0 Отговор
    Рязко забогатях с 50 лв.върху пенсията...

    Коментиран от #5

  • 3 Бойчо

    6 1 Отговор
    Ако няма какво да пишете по добре не го правете
  • 4 Бачо Киро

    5 0 Отговор
    Големи глупости... Преди няколко дни писахте за 3 зодии, дето през август ще са много зле финансово, девата помня беше едната... Сега пък пари яко... Кат индианеца сте, дет децата му познавали времето... Едното вика ще вали, другото - няма да вали...
  • 5 Некой си

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "пенсионер милионер":

    Чух, че било 1/3 от 50 лв.
  • 6 Француза

    0 0 Отговор
    Тези ХОРА който всяват паника и психоза са пълни лъжци.Този ще спечеши Този ще изгуби пълни лъжи и измами.
    Не им вярвайте.