13 Август, 2020 07:00 8 367 0

Вашият хороскоп за днес, 13.08.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Обещаващ ден за Везните

Вашият хороскоп за днес, 13.08.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Прогнозите за днешния ден са доста добри, нещата можете да провалите самите вие със собственото си черногледство. Днес късметът е на ваша страна, не му позволявайте да ви изостави.

Телец

Емоционалното отношение към нещата не е най-добрият начин, по който бихте могли да реагирате. Не се дразнете, ако домашните ви не ви разбират от само себе си, облечете в думи намеренията си.

Близнаци

Малко нервни ще се чувствате днес, но го отдайте на времето. Подходящ момент да разчистите ненужните вещи и да сложите ред в нещата си. Бъдете по-пестеливи.

Рак

Ще се чувствате в страхотен синхрон със света и това разбира се ще доведе до невероятни резултати. Има опасност обаче в един момент да се окажете въвлечени в чужди проблеми. Не приемайте всичко, което ви казват за чиста момента.

Лъв

Късметът все още е с вас, използвайте преимуществата, които ви предлага. Особено много ще ви върви в любовта, само не преигравайте, веднага ще ви хванат.

Дева

Нещата ви ще се развиват, като че ли от само себе си. Вече можете да помислите как да прекарате почивните дни, приемете предложението на приятел.

Везни

Денят е обещаващ. Трябва да действате активно, ако държите на успешния изход на нещата. Не пренебрегвайте мнението на вътрешния си глас, може да се окаже важно при вземането на решения.

Скорпион

Днес е по-добре да отложите активните действия. Следвайте ежедневната си програма. Не е изключено да чуете злословие по ваш адрес, но не бързайте да търсите възмездие, в момента не сте в добра позиция.

Стрелец

Успешно биха могли да се развият дейностите, свързани с парични въпроси. Добър ден за търговците, най-вече на козметика и аксесоари. Защо не си направите малко подаръче, което ще стопли душата ви.

Козирог

Днес направлявайте умело чувствата и действията си в професионалната сфера. Като че ли ще ви е по-лесно първоначално да организирате инициативите си и чак след това да се насочите към изпълнението им.

Водолей

Ще ви се иска всичко около вас да е красиво и подредено и ще трябва да положите известни усилия, за да постигнете желания резултат, а той наистина ще си струва труда.

Риби

Днес може да имате някои пререкания в службата. Не пренебрегвайте мнението на близка ваша приятелка. Добре е да проявите повече търпимост към хората, с които работите.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА