Необходими продукти:
1 голям патладжан
300 г пилешки гърди
300 г пресни печурки
няколко стръка лук, чесън
1 опаковка майонеза
сол, черен пипер
зехтин и лимон
препечен хляб
Начин на приготвяне:
Нарежете патладжана на тънки филийки и ги посолете. Оставете ги за около 20 минути, за да се махне горчилката от тях. След това загрейте добре грил тигана и ги запечете за няколко минути, пише az-jenata.bg.
Същото направете и с пилешкото месо и гъбите. Ако нямате грил тиган, може да запечете зеленчуците и в тавичка в печката. Нарежете ги на малки парчета като за салата и добавете лук, чесън, сол, черен пипер, майонезата, лимон и зехтин. Сервирайте с хубав препечен хляб.
Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Лора
Коментиран от #2
16:24 12.08.2020
2 Но от патладжана
До коментар #1 от "Лора":
Пощурявам 🤪Коментиран от #3
19:21 12.08.2020
3 Виж ко, ненаситна ДМ
До коментар #2 от "Но от патладжана":
За тебе винаги има място в психото, завистливо чудовище, което,, спи,, с дете...!20:55 12.08.2020