Last news in Fakti

15 Август, 2020 19:38 5 115 3

Мъж се преструва на болен от рак, за да...

  • рак-
  • тумор-
  • болест-
  • връзка-
  • измама-
  • лъжа

Измамата продължила три години

Мъж се преструва на болен от рак, за да... - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Кевин Бевис от Великобритания се преструвал на болен от рак в продължение на три години, за да не го зареже приятелката му, пише Daily Mail.

Двойката била заедно от 2016 година. В началото на връзката приятелката на Кевин - Карън Грегъри харесвала това, че е традиционен и дори старомоден, но по-късно се оказало, че те са „несъвместими“ в леглото.

Три месеца по-късно британката решила да се раздели с Бевис, но той я убедил да отложи раздялата малко. През пролетта на 2017 г. той информирал Грегъри, че страда от рак на стомаха.

За да убеди любимата в болестта си, мъжът ходел с бастун и всеки ден изпивал 20 таблетки витамини, като ги представял за силни медикаменти срещу смъртоносната болест. Той помолил Карън да го придружава по време на „лечението“ му. След известно време Кевин заявил, че също му "открили" рак на устната кухина, както и мозъчен тумор.

Мъжът дори информирал родителите си за „диагнозата“ и накарал приятелите на момичето да повярват в болестта. Както казала Карън, тя не искала да продължава романтичната връзка с Бевис, но не можела да „остави човек, който умира“. Британката заявила пред вестника, че в един момент усещала, че обича мъжа, въпреки че той многократно вдигал ръка срещу нея.

През 2019 г. дъщерята на Грегори я убедила да отиде в полицията и да се опита да разбере повече за диагнозата на любимия си. В резултат Бевис признал, че през цялото време е мамил любимата си. Мъжът е осъден на 18 месеца затвор като има и издадена ограничителна заповед да не доближава Карън. 


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    20 0 Отговор
    Е хе, айде сега. Приказки за наивници. Бил болен от рак. Ами като си болен от рак, как го разбра ? Къде са ти резултатите от изследванията, къде ти е епикризата ? Тая жена пък чак толкова да е от гората хваната ?

    Коментиран от #2

  • 2 Новичок

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Приказки,викаш ама виж присъдата ,18месеца затвор.Тука за побой с телесни повреди ,за измами с милиони дават условни.Правна система без гешефти.А съдиите са ни все по-роднински ,а не по-заслуги станали съдии.
  • 3 гост

    2 0 Отговор
    18 месеца затвор за подобна лъжа, ами то баджанака трябва доживот да лежи за лъжите към жените си, да не говорим за парите, които взима на заем и не връща никога, ама ходи по почивки, купува кола на жена си и си живурка в центъра на града на наем, който аз не мога да си позволя.