Last news in Fakti

17 Октомври, 2012 15:01 1 395 1

Мис България скача с парашут срещу дрогата

  • мис българия-
  • парашут-
  • скок-
  • баумгартен

Вдъхновена от Феликс Баумгартнер, който преди броени дни скочи с парашут от ръба на Космоса, актуалната Мис България 2012 Габриела Василева също възнамерява да осъществи дълго бленуван скок.

Утре, точно в Деня на парашутиста в България, екстремната красавица, избрана за носителка на титлата в ефира на TV7, най-после ще сбъдне една от най-големите си мечти и ще скочи с парашут от 3500 метра в тандем с опитен инструктор. Скокът ще се осъществи на летище Ихтиман със съдействието на парашутен клуб Skydive Sofia в 9.00 часа сутринта.

Габи е инспирирана да се осмели на тази крачка не за да постигне световен рекорд или да удовлетвори свое авантюристично желание, а за да покаже на своите връстници, както и на по-младите от нея, че животът е пъстър и има разнообразни начини да го осмислиш. Тази година каузата на Мис България е „Превенция от наркотична зависимост при младите хора”. Габриела Василева ще направи своя полет от ръба на възможностите и борбения си дух като част от съвместната си кампания с !no frame media.

С това предизвикателство Габи ще успее да докаже на себе си, че няма невъзможни неща и ще даде пример на младите хора в България, че могат да изпълнят съществуването си с безброй интересни преживявания: има много начини да бъдеш щастлив без дрога и други зависимости, които оковават свободния дух.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bobi

    0 0 Отговор
    Това момиче ме кефи! Още повече след като има и такъв приключенски дух! :) Пожелавам и успешен и вълнуващ скок! Живот и здраве догодина мисля и аз да го направя.