Last news in Fakti

10 Септември, 2020 12:57 6 112 6

Филип Плейн глези наш фризьор (СНИМКИ)

  • филип плейн-
  • фризьор-
  • монако-
  • франция-
  • дизайнер

Българинът се грижи за фризурата на гаджето на Плейн

Любимият дизайнер на световните звезди Филип Плейн отново привика българския фризьор Венелин Кондаков в имението си е Монако. Българинът за пореден път се погрижи за прическата на гаджето му Лучия Бартоли. 3а да осигури на любимата си услугите на нашия коафьор, дизайнерът не се скъпи. Той глези подобаващо Венелин, пише novini.bg.

Кондаков се радва на невиждан лукс при пътуването си. Българинът бе настанен в най-луксозния хотел на френската ривиера „Карлтън" в Кан. Петзвездният хотел е построен през 1911 г. на крайбрежния булевард „Ла Кроазет" и предлага изглед към залива и собствен частен плаж и кей.

Отново тук🥰 #f**k #coronavirus #philipplein #house #teddybear

Публикация, споделена от Venelin Kondakov (@venelin_k) на Сеп 6, 2020 в 7:26 PDT

По време на кинофестивала в града това е любимата резиденция на филмовите звезди. В знак на почит към тях някои от апартаментите и луксозни стаи носят имената на легенди в киноиндустрията. Най-евтиното помещение там в момента излиза 664 лв. на вечер. Кондаков бе настанен в „Карлтън“ през целия уикенд и се радваше на всички екстри, които предлага хотелът.

Венелин направи прическата на Лучия за един много специален повод представянето на нова колекция на Филип Плейн Teddy P1ein. В нея всички модели са с познатите на цял свят мечета. „Радвам се отново да работя с теб", написа фризьорът в събота, когато се погрижи за външния вид на половинката на дизайнера.

Play with toys not boys 😘

Публикация, споделена от LUCIA BARTOLI ♥️ (@xluciabartoli) на Авг 29, 2020 в 3:55 PDT

Скандалният дизайнер е голям фен на любимия фризьор на Николета Лозанова. Дизайнерът вече няколко пъти кани Кондаков в имението си в Монако.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    24 1 Отговор
    Еми кани го! Някой трябва да оправя и него, и жена му!
  • 2 Алабаланици

    9 0 Отговор
    и поръчкови Фалби - както от фризьорИНА , така и от Николетата !
  • 3 Ники

    14 0 Отговор
    Успех !!! Това е фейк новина , целяща да вдигне рейтинга на въпросния стилист .. в Южна Франция има достатъчно топ стилисти.
  • 4 Готин

    11 0 Отговор
    В тези имения на Плейн и др .. се правят партита където .. от време на време си викат девойки и от България .. а пък те си летят със Фризиора !!!! Щото с хубава прическа и стил .. се взимат бая повече пари .. Снимки от партита няма , защото им взимат телефоните на вратата
  • 5 Диамантената ръка

    10 0 Отговор
    Голяма прическа, сресал я малко...
  • 6 Stéphanie 🎲

    1 4 Отговор
    J'ADORE PHILIPP PLEIN ❤👍Зверски красив (идеалният мъж за красота и Tom Ford -Thomas Carlyle Ford fashion designer ) ,един от най-добрите дизайнери мода за всеки ден ,дънки ,маратонки,якета,сако ,рокли ....👍Най-голяма ми е колекцията с неговата марка дрехи.Много често банката ми е на червено в края на месеца след шопинг в PHILIPP PLEIN boutique.Добре че имам добър мъж 😁 да ми е жив и здрав.