Last news in Fakti

14 Септември, 2020 11:54 5 473 22

Илиян от „Фермата” може да лекува дори...

  • илиян-
  • фермата-
  • йога-
  • илиян стефанов-
  • коронавирус-
  • лекува-
  • риалити шоу

За да е максимално привързан към природата и към твореца в себе си той се отказал и от секса

30-годишният Илиян Стефанов е сред най-странните птици в новия сезон на „Фермата”. Заплененият от йогата млад мъж шокира и зрителите, и участниците в шоуто с възгледите си за природосъобразен начин на живот, отказа си да носи дрехи, а да е непрестанно гол, манията си да е бос и да не ползва обувки и концепцията си, че в този живот няма смисъл да се работи.

Във „Фермата” Илиян тепърва ще разкрива своите необикновени възможности. Макар и да минава за чудак, който е избрал почти аскетски начин на живот в ежедневието си, младият мъж крие необикновен потенциал. Той се състои в дарбата му да медитира и по време на медитация да вижда неща, които останалите участници няма как да забележат. Именно тези видения му гарантират успех в състезателните игри, защото се допуска, че винаги ще бъде поне един ход пред другите, пише hotarena.bg.

„Живея си живота, без изобщо да се ядосвам. Нямам разходи, спя на студено, къпя се със студена вода, ям веднъж на ден с баница или с боба на баба ми, с която живея. Смятам, че човек трябва да живее близо до природата, съобразявайки се с природните закони. Старая се максимално по-дълго време да ходя бос, за да се зареждам с енергията на земята. Колкото по-дълго време ходим боси, толкова по-здрави ще сме. На човек му е нужно съвсем малко, за да живее”, категоричен е боляринът, който твърди, че от години изобщо не се вълнува от материалното.

За да е максимално привързан към природата и към твореца, се отказал и от секса. Плътското удоволствие отнемало голямо количество енергия, която човек би могъл да пренасочи за нещо по-полезно. Да последно имал гадже преди повече от петилетка. След това напълно загърбил жените. Не е гей – няма интерес и към своя пол.
Илиян твърди, че умее да вижда космически кораби, кръстосващи различни планети. Такава дарба имали всички хора, но понеже нямали навика да гледат в небето – не ги забелязвали. Той лично виждал по 50 кораба над главата си седмично. Веднъж следял движението на дузина летящи чинии в продължение на 15 минути. Гледката била възхитителна. Опитал се да снима парада на НЛО с джиесема си, но не успял. Движели се по права линия и излъчвали светлина.

Илиян Стефанов бил убеден, че съществата различни видове цивилизации. Някои от тях били доста по-напреднали от човечеството. „Много неща са показани във филмите, но хората не вярват на всичко. „Семейство Симпсън” и „Гейм ъф трон” – това са пророчески филми. Аз съм убеден, че има илюминати, има масони. Всичко във фантастичните филми не измислица, а реалност. По 12 часа на ден гледам небето и се захранвам със слънчевите лъчи. Не работя и не обичам да работя. Важното е, че съм във връзка с Космоса. И докато съм „вързан” материалното не ме вълнува. Това е форма на съществуване, която малцина познават. Има хора, които се смеят, като чуят, че виждам космически кораба, но мнението им изобщо не ме интересува. Те нямат представа какво се случва извън телефония им апарат, вързани са за него като роби. Осъзнах се, че в училище не са ни учили на най-важните неща от живота. Хората са като програмирани и мислят, че знаят всичко, но не е така. Истината е, че нямаме нужда от много вещи и храна. Единствено важната за човека храна е прана енергията, т.е енергията на сътворението”, размишлявал йога инструкторът.

Стефанов започва да се занимава с източното изкуство преде няколко години, когато изпитва остра нужда от промяна в живота си. Тогава все още живее в САЩ и е изпълнил мечтата на много българи – да се изнесат в Страната на неограничените възможности. Един ден спонтанно решава да си събере багажа и да замине за Индия. Там прекарва два месеца от живота си, който определя като „период на пълно осъзнаване”. Изкарва сертификат от индийската йога асоциация, минаваща за една от най-авторитетните в света. Когато се завръща в България, подхваща собствени курсове. Той забелязал, че близо 90% от хората не могат да дишат правилно, което води до куп заболявания. Стигнал и до извода, че с правилно вдишване и издишване човек може да пребори дори коронавирус. В неговото съзнание не съществувала думата „болест” за това и не боледувал. Подхранвал себе си и с положителни мисли, пише таблоидът "Уикенд".

„Аз съм човек, който не вярва в заразите. Убеден съм, че мога да лекувам коронавирус. Нека ме вкарат за 20 дни или там колкото е в изолацията при Ковид-19 болен. След това на болния няма да му има нищо. Ще медитираме! Всичко е направено, за да се всява паника сред народа. Всяка болест се ражда първо в главата, а след това разболява тялото. Научил съм се да се пазя. Не се дразня , не се връзвам на думи и това придава лекота на душата ми”, изповяда още младият фермер.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мариан от кравефермата

    24 11 Отговор
    Ми за какво му е да работи? Нали баба го храни с бобец, лебец....
    Отказал се от секса? Ако се къпе веднъж годишно със студена вода и ходи гол като Тарзан, коя ли ще му върже. По-скоро е принуден да се откаче от секса, човека, ако може така да бъде наречен тоя субект.
  • 2 Абе

    14 3 Отговор
    Хапва яко бобец. Надушили са го.
  • 3 ЩО има джи си ем

    17 5 Отговор
    Опитал се да снима парада на НЛО с джиесема си, но не успял!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! с какво му плаща сметката????????????????????? в шоуто БЕЗ хонорар ли участва ? ако НЕ ЗА КАКВО МУ СА ПАРИТЕ ??????????????????????????????,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  • 4 Пачо

    9 5 Отговор
    Това същия ли е дето обяви сателитите на Мъск а извънземни?
  • 5 ужас

    10 2 Отговор
    Тези в биг брадър ли ще се превръщат. Какво общо има това с фермата.
  • 6 Меркантилност

    11 2 Отговор
    много се радвам, че съм разведен. сега не е нужно телевизора ми да работи с турски сериали и риалитита постоянно. живота е сладък

    Коментиран от #20

  • 7 ужас

    12 4 Отговор
    А гей и черен ще има ли.
  • 8 Гост

    15 6 Отговор
    Няма да е лошо, да го прегледа психиатър. Ще е чудо като почнр да приема новини от нло, сега е нищо!
  • 9 Behemoth

    11 6 Отговор
    Е най накрая един нормален....е тоя е за премиер ...
  • 10 Гейза Мейзга

    3 5 Отговор
    Емзеперикс, Емзеперикс, обади се братче мило! Тук семейство Мейзга!
  • 11 Иначе тва име ми е омразно

    3 3 Отговор
    Но Илиян,, тупалката,, го харесвам.!
  • 12 Психиатър

    8 4 Отговор
    Въпросният да ми се обади. Ще ползва голяма отстъпка от цената на терапията. Мисля, че една лека лоботомийка, би му помогнала.
    Гледането на турски сериали и риалити програми е психическо заболяване, което в моята клиника се лекува лесно.
    подпис: д-р Менгеле
  • 13 Цецо

    9 1 Отговор
    Още един, на когото звездите му говорят... аман от откачалки!!!
  • 14 Псевдоним

    9 3 Отговор
    Нямам нищо против странниците, но когато този чиляк обясни, че не му се работи и че няма смисъл да се работи, автоматично ми стана неприятен.
  • 15 Леле,леле

    8 1 Отговор
    Хапва си бобец с коноп и говори с Мелмак ! Евала ! Те това е пример за младото поколение.Каква работа бе,хора ? Човека работи над себе си.Направо втори Буда !
  • 16 Никой

    10 0 Отговор
    Проблемът на болшинството от хората е в суетата, какво ще си помислят другите, трябва да си номер едно, кола, жени, дрехи и ваканции а всъщност човек е богат тогава когато няма нужда от нищо. Това се нарича свобода. Съвсем нормално е да не работи, след като не иска материални богатства, защото най - ценното което имаме е времето, което можем да използваме за себе си а не за да работим работа, която често е мразена и лошо платена. Самата дума " работа " идва от " раб " - роб , робство. Всеки може да избира как да живее.

    Коментиран от #17

  • 17 Добре ама

    7 0 Отговор

    До коментар #16 от "Никой":

    Някой ден като се спомине баба му кой ще му дава бобец и баница? Тогава няма ли да работи, за да събере за зимата бобец и брашанце за баница и ще стане ли раб - роб на земевладелието? Ще трябва ли да има земя на която ще трябва да плаща данъци или ще се бие с пръчки и камъни, за да не бъдат обезпокоявани насъжденията му в ливадите или горите?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Stéphanie 🎲

    6 0 Отговор
    Илиян е отговора на всички шоута от този стил.Събрани от калпазани до по-големи калпазани (Parasite) този и лудостта яко го бие по главата.Сигурно има още много колеги Илиян които гледат това шоу и Big Brother вкл.щом се излъчват.😂😅😁 Думите са излишни 😁
  • 20 Дърт

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Меркантилност":

    Добре дошъл е отбора!
  • 21 Мярян няма,клиенти

    3 0 Отговор
    И не се къпе, нещо друго ДК....!?
  • 22 сссс

    0 0 Отговор
    Ненормална работа......