Необходими продукти:
1 връзка листа зелена салата
100 грама кашу или други ядки
100 грама синьо сирене
4-6 пресни смокини
зехтин на вкус
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете листата зелена салата.
Изпечете ядките в сух тиган или използвайте фурната.
Измийте смокините, разрежете ги на 4 или 6 части, а синьото сирене - на кубчета.
Покрийте дъното на подходящ широк и плосък съд със салатените листа, върху тях сложете ядките, сиренето и плодовете.
Полейте със зехтин и подправете със сол и черен пипер на вкус.
Поднесете с хрупкав хляб и чаша вино.
Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Лора
16:31 19.09.2020
2 хахахаха
Коментиран от #13
16:39 19.09.2020
3 По-добре си опържете
Коментиран от #5
16:43 19.09.2020
4 Изтрещелите
16:44 19.09.2020
5 Този коментар е премахнат от модератор.
6 венке
19:24 19.09.2020
7 Този коментар е премахнат от модератор.
8 АМД
19:37 19.09.2020
9 Йо Несбьо
Коментиран от #10
20:10 19.09.2020
10 проф.Зоофил Манафов
До коментар #9 от "Йо Несбьо":
Да да да и ракияяяяя!!!!20:12 19.09.2020
11 Напротив, много е вкусно
09:58 20.09.2020
12 Шаран БГ
16:04 22.09.2020
13 Лина
До коментар #2 от "хахахаха":
Вкусът се възпитава:) салатата е страхотна, много популярна в международната кухня! С бяло вино е невероятна;)20:17 19.10.2020