Last news in Fakti

30 Септември, 2020 07:00 7 928 0

Вашият хороскоп за днес, 30.09.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще бъде последният ден на септември за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 30.09.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Послушайте себе си, направете нещо, което наистина ви харесва. Оставете за малко ежедневните проблеми и се радвайте на живота. Единственото, с което е добре да внимавате, е храната, нека тя не е прекалено пикантна и мазна.

Телец

Любовта е онази, която може да ви научи на дисциплина, а и на всичко друго, защото отваря сърцето. Днес ще подходите сериозно и отговорно към чувствата си. Толкова много може да ви промени едно-единствено чувство.

Близнаци

Не оставяйте спомените да движат живота ви. Миналото си е минало и не може повече да ви навреди, особено ако спрете емоционално да се връщате към него. Но пък може да ви научи да не повтаряте грешките си.

Рак

Днес няма да ви свърта на едно място, ще ви се иска да се срещнете с много хора и да научите сума ти неща. Дано да ви стигне времето за всичко, което сте си наумили. Имайте предвид, че в плановете си обикновено пропускате мнението на другите.

Лъв

Днес се погрижете за личните си интереси. Може да излезете по магазините, да направите нещата, които наистина ви харесват. Най-приятно ще ви е да се видите с приятели, не пропускайте тази възможност.

Дева

Радвайте се, радвайте другите и пръскайте светлина и любов. Търсенето на себе си може да е доста вълнуващо преживяване, а крайната цел наистина си струва.

Везни

Днес ще се чувствате като разпъвани на кръст и нищо чудно като се залавяте с толкова много неща едновременно. В известна степен напрежението ви действа стимулиращо, но не и ако е в такива размери. Намерете малко време за релаксация. Няколко йогийски упражнения ще ви се отразят умиротворяващо.

Скорпион

Имате нужда да прехвърлите за малко погледа от собственото си отражение в огледалото върху околния свят. Вярно е, че сте неповторими и уникални, но може би има и други като вас, пък и хубаво е да споделяте преживяванията си.

Стрелец

Може да сте малко разсеяни, улисани в равносметки за изминалия месец. Добре е да се съсредоточите и да анализирате нещата по по-лесен начин, който няма да ви притеснява твърде много.

Козирог

Истината е велика, тя е сила, но милостта е по-висш принцип, тя е онази, която е способна да помогне на всеки. Хубав ден за интересни мисли, просто си позволете да мислите отвъд шаблона.

Водолей

Отношенията ви с околните може да са малко по-емоционални от обикновено. Опитайте се да не бъдете пристрастни, погледнете нещата от друг ъгъл.

Риби

Днес ще трябва да свършите някои неща, които не са ви особено приятни, но няма как. Поне ще успеете да освободите малко време за срещи с приятели. Сметките ви могат да излязат криви, особено ако не сте отчели някои детайли.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА