26 Ноември, 2020 17:24 1 779 2

Koлагенова терапия връща младостта

  • колагенова терапия

Терапията е широкоспектърна и може да се прилага срещу състаряване на кожата, срещу фини и дълбоки бръчки, срещу белези, срещу косопад, срещу тънки и чупливи нокти

Koлагенова терапия връща младостта - 1

Поглеждате се в огледалото и откривате първите признаци на остаряване – леки бръчки, отпускане на кожата. А още нямате и 40 години. Леките процедури по хидратация на кожата вече се оказват неефективни, но пък не горите от желание да си поставите филър за лице или да прибегнете към по-тежка инванзивна процедура.

Едно междинно решение

Едно междинно решение е италианската терапия за лице Jalupro. На първо място неин голям плюс е това, че тя подтиква кожата да се рестартира сама и да стимулира естественото си производство на колаген и еластин. Така се забавя разграждането на собствения колаген в кожата и се ускорява синтеза на протеин.

На второ място, както отбелязва д-р Ива Иванова от Jewel Skin Clinic, терапията е широкоспектърна и може да се прилага срещу състаряване на кожата, срещу фини и дълбоки бръчки, срещу белези, срещу косопад, срещу тънки и чупливи нокти. Освен това тя укрепва имунната система, има успокояващ ефект върху нервната система, намалява главоболието и има благоприятно въздействие при страдащите от астма.

На трето място две от трите степени на италианската терапия могат да се приложат вкъщи от вас самите.

Три стъпки за младост

Първата от тях е инжекционната терапия. Тя може да се направи с 2 продукта – Jalupro Classic и Jalupro HMW. Съставът на двата продукта е еднакъв, но разликата между тях е в количеството хиалуронова киселина. В Jalupro Classic тя е 1%, като терапията, както сочи д-р Ива Иванова от Jewel Skin Clinic, е подходяща за жени между 25 и 35-годишна възраст, обезпокоени от появата на първите признаци на стареене. Jalupro Classic действа по следния начин: хиалуроновата молекула привлича вода и я съхранява, като по този начин защитава кожата от изсушаване.

В Jalupro HMW количеството хиалуронова киселина е 2%. Оттам и ефективността му е по-силна и този продукт е подходящ за пациенти над 35 години. За да разгърне пълното си действие, е необходимо да се изпълни пълният цикъл от 3 или 5 процедури, в зависимост от плана на вашия лекар. Броят на процедурите предопределя и продължителността на ефекта, който може да стигне до 1 година.

По думите на д-р Ива Иванова резултатите са наистина забележителни: тенът се променя, мимически и възрастови бръчки се елиминират, общото състояние на кожата се подобрява, тя се стяга, тонизира и сякаш оживява, тъй като Jalupro помага за нормализирането на естественото обновяване на клетките.

Втората стъпка, която вече и сами можете да извършите, е да приложите биоцелулозната маска на Jalupro, която доставя активни компоненти в дълбоките слоеве като хиалуронова киселина, алое вера, аминокиселини и колаген. Високата концентрация на хиалуронова киселина позволява отлична хидратираща активност и отлично ниво на абсорбация на маската, а също така ограничава действието на свободните радикали. Наред с това маската задържа резултатите от инжекционната терапия, споделя д-р Ива Иванова.

Третата, и финална стъпка, която отново сами можете да извършите, е прием на хранителните добавки от аминокиселини на Jalupro под формата на сашета и таблетки. Разликата между тях, е че в таблетките се съдържа и витамин C. Формулата от аминокиселини повишава ефективността на естетичните процедури и повишава синтетичната активност на фибробластите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.