Last news in Fakti

25 Септември, 2020 11:36 9 205 19

Кобилкина отслабна с 15 килограма

  • наталия кобилкина-
  • сексолог-
  • отслабване-
  • килограми

Сексоложката се похвали за постижението си

Сексоложката Наталия Кобилкина показа на феновете си в мрежата новата си визия. Психоложката се похвали, че е свалила близо 15 кг от теглото си, а крайната ѝ цел е да стане 57 кг. Сега е стигнала до 59 кг.

Рязкото отслабване не е минало без лишения. Кобилкина тренира неуморно, пила много вода и чай, а в някои дни от седмицата не се хранила изобщо.

И гладът ѝ се отблагодарява. Сексоложката успява да влезе в старите си къси панталонки, които е носила, когато е била на 27 години.

59 кг! Стигнах най на края на 59, крайна цел 57:)) още малко! Тези шорти са от младите ми години когато бях на 27:)) и сега са дори малко големи! Много е приятно да усещаш тялото си здраво, пълно с енергия и когато всички дрехи стават! Март месец бях 70 кг! Беше цялата история и процес за отслабването и го направих чрез истинска дълбока любов към себе си и тялото просто почна да сваля килограми. Разбира се минах чай за отслабването, детокс, изчистването на черен дроб, фастинг, дълбока лична терапия, ден на седмица пълен глад, вода само Канген по 3 л на ден, повече почивка, редовни тренировки, ритуали и много какво още. Още съм на пътя и това ми харесва да следвам и да обичам тялото си и да следвам енергията си. Харесва ми, че след раждане на 35, тялото по здраво и красиво от преди:)) Всичко е възможно! Вече букнах шопинг с моя стилист:)) всички дрехи от миналата зима са ми големи:)) ех хубаво човек да се развива! А вие как подържате контакт с тялото си? Благодаря за прекрасен корсет #polinapetrova_boutique https://instagram.com/polinapetrova_boutique?igshid=1js1q1fptpkkk

Публикация, споделена от Natalia Kobylkina (Official) (@nataliakobilkina) на Сеп 20, 2020 в 3:37 PDT

„Сега са ми малко големи. Още малко остава до крайната цел. През март месец бях 70 килограма“, доволна е Наталия.

„Беше цял процес по отслабването. Направих го чрез истинска дълбока любов към себе си и тялото просто започна сваля килограми. Разбира се минах през чай за отслабване, детокс за изчистване на черния дроб, фастинг, пълен глад, вода по 3 л на ден и редовни тренировки“, разкрива тайната си Кобилкина в официалния си профил в Инстаграм.

Едно от неща за които честно уважавам себе си - че имам сила да тестам своите мечти! Какво значи то? Често аз си казвам: бих искала да науча френкски, по живея в Южна Франция, да готвя нещо спецефично и т.н. И тогава честно се записвам за курс за френски и след месец мъки разбирам, че не искам това в реалност или живея в Южна Франция и разбирам, че ми харесва само за почивка. Имам сила да тествам. Не просто абстрактно мечтая. Някакви неща в реалност нямат нищо общо с мечти. Например, при опити да направим любов на плажа на Малдиви през ноща се оказа, че пълно с прилипи през ноща и доста опасничко. Бали за зима не става, защото адска жега и трябва да живееш на климатик ( на който аз настивам).. но аз фантазирах колко ще е хубаво. Затова когато имам някаква идея - веднага тествам! И част от тях отпадат, част се трансформират, а част наистина разбирам, че е моето и стават уникални (като пикник в Лондон с папагали навсякъде:)). А вие тествате вашите мечти или просто приятно си мечтаете? #nataliabg #kobylkinacom #happywoman #woman #selflove #psychology #sexology #coaching #therapist #raiseyourvibration #photooftheday #bestofday #love #happy #instagood #fashion #womanpower #beautiful #followme #me #fun #goodvibes #girl #travel

Публикация, споделена от Natalia Kobylkina (Official) (@nataliakobilkina) на Сеп 22, 2020 в 11:16 PDT


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Грозна,

    46 6 Отговор
    неприятна и много шашава женица.
  • 3 дебел

    47 2 Отговор
    Тя отдавна е отслабнала в главата. И аз какво да направя, да и се обадя и да я поздравя ли?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Сега

    27 0 Отговор
    Пак си остава Кобилка Наталкина
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 2 Отговор
    не струва и една стотинка
  • 8 Абе Кобилкина

    16 1 Отговор
    Тая ретро дантелка по гащичките на битака ли я купи?
  • 9 ъгълът

    15 3 Отговор
    На акъл си е пак същата !
  • 10 Чукча

    12 1 Отговор
    Лошото е че сега някоя малоумна последователка ще спре да яде за да и подражава! И после от къде младите си пълнят главите с глупости.
  • 11 Пфу

    8 1 Отговор
    Не знам, не мога, да гледам такива, мога и по,, силни,, думи, но ще се въздържа този път..!
  • 12 ЛУД ВРАБЕЦ

    7 2 Отговор
    Таз ако ми върже ше я клатя като затворник решетка !!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 хълкирански

    14 1 Отговор
    На 36 години е, а изглежда към 45-50г.Нормалните жени все пак ходят и на работа, взимат нормални заплати, трудно биха си позволили разни скъпи и диетични боклуци, процедури и т.н.Просто тя само трябва да се маннндръса и парите идват, както са и повечето известни боклуци в бг.
  • 15 РЕАЛИСТ

    7 0 Отговор
    ТИПИЧНА РУСКИНЯ
  • 16 Гошо хубавеца

    7 0 Отговор
    Като само ближе месото без да го яде - отслабва !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 васик атанасова

    4 2 Отговор
    добре че са рускините че да отворят българите на секс )
  • 19 Аманбе

    4 0 Отговор
    А йонито отслабна ли? Стига сте ни осведомявали за безсмисления живот на мало-умни нарцисоидни кукувици!