25 Септември, 2020 15:42 6 178 9

Синът на Милен Цветков започна онлайн рубрика с Даниел Петканов (ВИДЕО)

  • даниел петканов-
  • милен цветков-
  • боян-
  • син-
  • онлайн рубрика-
  • питай ме

Боян е на мнение, че бъдещите депутати трябва да се избират с кастинг

Единственият син на Милен Цветков, 8-годишният Боян, тръгна по стъпките на своя баща. Разбира се, той е прекалено малък, за да води собствено предаване в телевизионния ефир, но благодарение на Даниел Петканов, който дълго време не само работеше с покойния журналист, но и бе негов близък приятел, детето вече се изявява пред камера в онлайн рубрика.

Пилотният епизод от поредицата вече е качен в YouTube канала на Лудия репортер, в който всяка седмица ще се появява ново видео. Както се подразбира от самото заглавие, в "Питай ме" Даниел ще задава въпроси на различни теми на малкото момче, а то ще отговаря... и обратното.

Първит епизод на "Питай Ме" вече е онлайн 😛 Линк в биографията 🙌

A post shared by Питай Ме... (@pitaime_pitai) on Sep 14, 2020 at 9:04am PDT

В първия си разговор, двамата коментират родната политика и протестите у нас, които продължават вече повече от 70 дни. Според наследника на тв водещия основното задължение на депутатите е да помагат на хората да бъдат доволни и всичко да е организирано.

"Какви трябва да бъдат хората, които влизат като депутати в парламента?", пита го Петканов.

"Умни и добри", категорично заявява Боян.

Той смята, че бъдещите кандидати за народни представители трябва да преминат специален кастинг, преди да заемат своята длъжност, по време на който да бъдат подложени на тест за интелигентност. По думите му сегашните членове на парламента не са в помощ на никого.

"Те трябва да подадат оставка, защото хората не са доволни. Вече два месеца ги чакаме", казва второкласникът, който за момента не вижда бъдещето си в политическите среди, тъй като не му звучи интересно, а предпочита някой ден да работи като миньор.

Зрителите останаха очаровани от момчето и отправиха множество комплименти към него в коментарите под видеото.

"Говори точно като Милен", "Сигурна съм, че баща му много се е гордял с него... уникално дете, интелигентно и любопитно", "Адмирации", "С такива деца България ще преуспее" и "Много е разумен за възрастта си", гласят част от думите им.

Милен Цветков загина навръх Великден т.г. - 19 април, в жестока автомобилна катастрофа до столичния мол "Парадайс". Колата на журналиста, спряла на червен светофар на бул. "Черни връх", бе ударена отзад от джип, движещ се с много висока скорост. Зад волана на второто превозно средство бе 22-годишният Кристиан Николов, който е шофирал под влиянието на наркотични вещества.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дельо Хайдутин

    20 1 Отговор
    Горкия Милен!

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Аз бих

    12 12 Отговор

    До коментар #1 от "Дельо Хайдутин":

    потънал в земята от срам ако детето ми се снима с този съединител.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Браво

    14 4 Отговор
    Браво на Дани,е тва е истински ЧОВЕК.

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Съединителят

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Аз бих":

    си сложил розова фланела и розов часовник. Чудя се, какви хора го следват в мрежите?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Някоя

    0 0 Отговор
    Баща ми е кондуктор, кондуктор съм и аз......
  • 9 фгф

    0 0 Отговор
    снсггк