27 Септември, 2020 20:34 3 935 8

Селена Гомес проговори за ...

  • белег-
  • селена гомес-
  • трансплантация

"След трансплантацията си спомням, че ми беше доста трудно да показвам белега си.", сподели певицата

Селена Гомес проговори за ... - 1
Снимка: Shutterstock

През 2017 г. певицата Селена Гомес претърпя трансплантация на бъбрек. Това се наложи, след като автоимунното заболяване, от което страда, лупус, увреди нейния до степен, в която той не функционираше. Е, днес, 3 години по-късно тя показа белега от операцията, позирайки за снимка по бански.

"След трансплантацията си спомням, че ми беше доста трудно да показвам белега си. Не исках да го има по снимки, затова винаги носих нещо, което да го прикрива. Но сега повече от всякога се чувствам уверена в това коя съм аз и през какво преминах и... съм горда от това", написа тя под снимката.

През 2018 г. Селена Гомес разказа, че е страдала и от артрит заради автоимунното заболяване. "Рухнах психически", сподели тогава тя. "Бъбреците ми си отиваха, но не исках да моля никого за услугата. Мисълта да помоля някого (бел. ред. за бъбрек) беше много трудна и тежка за мен". Когато Селена Гомес разбира, че трябва да ѝ се трансплантира бъбрек, разбира и, че трябва да бъде включена в списъка на чакащи. А те чакат между 7 и 10 години.

Тогава дългогодишната ѝ приятелка предлага да ѝ дари нейния бъбрек. Певицата се съгласила, двете тествали дали са съвместими и трансплантацията била направена. Въпреки това последвало усложнение, спукала се артерия. Последвала спешна операция, в която се наложило да се изгради нова артерия, за да се запази новият бъбрек. Животът на Селена Гомес бил под сериозна заплаха.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кои беше

    3 20 Отговор
    Донора . Мъртав ли е

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Гост

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кои беше":

    Неграмотник.

    Коментиран от #4

  • 3 Процесор Вучков

    2 6 Отговор
    В Елена с Кондомес
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Алфа Чакал

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кои беше":

    И простотията трябва да има граници.Твоята няма
  • 6 Не я харесвам

    1 5 Отговор
    Тази..!

    Коментиран от #7

  • 7 Шамара

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Не я харесвам":

    Сигурно харесваш Славчо!

    Коментиран от #8

  • 8 Още по големия шамар, братчеда

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Шамара":

    Кой е Славчо, съседчету ли...?!