Last news in Fakti

28 Септември, 2020 18:31 4 317 11

Фитнес инструкторът, който плени принцеса Виктория (СНИМКИ)

  • принцеса виктория-
  • принц даниел-
  • кралско семейство-
  • любов-
  • любовна история

Невероятната любовна история на принцеса Виктория и принц Даниел

Фитнес инструкторът, който плени принцеса Виктория (СНИМКИ) - 1
Снимки: Shutterstock

Всички знаем историите за обикновените момичета без синя кръв, които се превръщат в принцеси и кралици като в приказките. Наричаме ги "съвременни Пепеляшки". Но един фитнес инструктор обръща обичайната нагласа за Пепеляшка и успява да завладее сърцето на истинска принцеса, при това престолонаследница и бъдеща кралица.

Съпругът на шведската престолонаследница Виктория трудно е спечелил сърцето ѝ, тъй като семейството не е приело любовта им, съобщава сп. „Мари Клер“, цитирано от Дарик.

Фитнес инструкторът, който плени принцеса Виктория (СНИМКИ)

Принц Даниел навърши 47 години в един от най-хубавите моменти в живота си. Здравословните проблеми, белязани от хронично бъбречно заболяване приключиха след операция за бъбречна трансплантация, за която баща му бе донор. Животът му никак не е лесен, но той прави всичко възможно, за да направи своя съпруга Виктория, най-голямата дъщеря на крал Карл Густав Шведски. История, за която мнозина не знаят, в крайна сметка приключва щастливо.

Оказва се, че Даниел Уестлинг е бил личен треньор на сестрата на принцеса Магдалена и въпреки че в началото на ухажването кралското семейство не го е приело, в крайна сметка са му дали шанс. Всичко започва през 2001 г., когато Виктория и Даниел се срещат в една от спортните зали, където той работи, докато не стане негов съюзник, що се отнася до обучението и даването на насоки на принцесата. През 2002 г. те решават да направят крачка напред, за да затвърдят любовта си, но родителите на Виктория не приемат връзката.



Седем години по-късно се случва онова, което изглежда невъзможно и крал Карл Густав му разрешава да се ожени за любимата му дъщеря. Одобрение, в което се намесва и шведското правителство. На 24 февруари 2009 г. Кралският двор съобщава, че Виктория и Даниел ще се венчаят в катедралата „Свети Никола“ в Стокхолм. От този момент нататък новият принц приема фамилията Бернадот на шведската кралска династия. И те вече десет години споделят живота си с уважението и възхищението, което изпитват един към друг. Щастливият брак дава и плод - две деца, принцовете Естел и Оскар.

Времената се променят и кралските особи също. Испанският крал Фелипе VI също се жени за Летисия Ортис, която е журналист и телевизионен говорител. За пореден път европейските кралски особи оставят старите традиции зад гърба си и избират да се оженят за любовта на живота си, точно както са успели кралете на Испания или в този случай Виктория и Даниел от Швеция.

Фитнес инструкторът, който плени принцеса Виктория (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    10 5 Отговор
    Кой мъжът, коя принцесата?

    Коментиран от #8

  • 2 Този ли е принцът

    6 2 Отговор
    И аз се,, флюбих,, на момента...!?

    Коментиран от #5

  • 3 Пак писано

    9 1 Отговор
    С левия крак на Събина - има пасаж, в който трудно се разбира кой за какво се бори ...
  • 4 First

    7 0 Отговор
    Няма ли рицари с коне,отровна ябълка или вретено,разни джуджета или поне дракон-не е вълшебна история за принцеса и обикновен фитнес-инструктор.
  • 5 спри

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Този ли е принцът":

    да летиш в облаците, Хасане.

    Коментиран от #6

  • 6 Сигурен ли си

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "спри":

    Че аз летя в облаците, по сигурно е в жакузиту...!?

    Коментиран от #7

  • 7 И още нещо ще ти кажа

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Сигурен ли си":

    Кой си ти, да ми казваш. аз какво да правя, не съм ти ял суровия боб, не съм ти бил на софрата, слава на Бог, на тебе някой може ли да ти се наложи, спри се да ми наблюдаваш.в къщи и да подслушваш...?!
  • 8 Споко

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Transpocalypse":

    И аз това се питам ! Кой е мъжа и кой е жената ? Джендъри!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Pokololo

    1 0 Отговор
    Бабо.бач...Толкова може ле един мъж да падне ниско....
  • 11 Енчев

    0 1 Отговор
    Брех без синя кръв, пепеляшка, пък какъв късмет има, блазе и..!