Last news in Fakti

29 Септември, 2020 10:35 2 856 2

Пореден провал за Рибарите от "Игри на волята", завръщат се край дивата река

  • игри на волята-
  • рибари-
  • жътвари-
  • ловци-
  • състезание

Ловците продължават да се къпят в лукс

За поредна седмица Ловците в "Игри на волята" ще се радват на лукса в Резиденцията. Племето спечели битката за територия и участниците отново се доказаха като изключително добре сработени стратези. Възможността да се радват на безгрижен живот цяла седмица се изплъзна на Жътварите и те ще се борят за своята прехрана в Стопанството. Конфликтите и разединението при Рибарите пък ги принудиха отново да се завърнат в тежките условия на Дивата река.

Избраният за трети път от Ловците Тодор, Вайс за Жътварите и Станимира от Рибарите поведоха племената в териториалната битка. В нея участниците преминаха през три етапа – първият включваше гребане до шамандура и обратно, а вторият прекарване на тежък чувал през отвор и катерене по стена във водата. За финал те трябваше да покажат хладнокръвие и концентрация, намествайки в лабиринт четири топчета, които бяха скрити в чувалите.

По време на битката племената на Ловците и Жътварите водеха убедително в надпреварата, а при Рибарите отново беше настъпила суматоха. Добрата стратегия и високият отборен дух донесоха победата на Ловците. Жътварите бяха твърдо решени да се измъкнат от мизерията край Дивата река и въпреки че бяха с човек по-малко, успяха да си извоюват място в Стопанството. Хаосът и напрежението за пореден път изиграха лоша шега на Рибарите, като им отредиха нова седмица изпълнена с лишения.

Тази вечер предстои битка за запазване на целостта, в която племената ще премерят сили. Загубилите ще трябва да излъчат двама воини на Номинационния съвет, които ще се борят за оцеляване в играта.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фуфу

    3 4 Отговор
    Тази година един прибра бюджета и предаването съвсем не става за гледане.
  • 2 И рибар съм и ловец съм

    2 1 Отговор
    Хахаха.... но какво ловя, наказан съм с не добра стръв..!?