1 Октомври, 2020 14:58 3 744 4

Ретроградният Сатурн вече е в Козирог, ето какво ни чака

  • сатурн-
  • планета-
  • ретрограден-
  • хороскоп-
  • зодия-
  • звезди-
  • астрология

Ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Ретроградният Сатурн вече е в Козирог, ето какво ни чака - 1
Снимка: Shutterstock

Сатурн най-накрая завърши ретроградата си, която започна на 11 май, и стана директен в Козирог на 29 септември, информира flagman.bg.

Считайте този транзит за абсолютно облекчение, ако сте положили труда, необходим за постигане на целите ви и получаване на желаните награди. Сатурн управлява реда, структурата, наградите и наказанията, а в Козирог той ни помага да се движим към нашето бъдеще.

Не се тревожете, ако все още не сте постигнали желаните резултати – Сатурн ще остане в Козирог до 17 декември, което означава, че имате достатъчно време да наваксате! Козирогът възнаграждава тези, които са готови да работят. Успокойте ума си, съсредоточете се и започнете да работите по своя шедьовър.

Ето какво да очаква всяка зодия от директния Сатурн в Козирог:

ОВЕН

Сатурн се движи директно във вашия дом на наследство и кариера, символизирайки началото на значителни, дългосрочни промени, когато става въпрос за това как другите ви възприемат. Ако сте очаквали повишение или сте искали да промените статута си по някакъв начин, сега е моментът. Останете отворени за възможности и не бързайте с нищо, за което не сте готови.

ТЕЛЕЦ

Мислили ли сте да избягате на напълно ново място? Докато Сатурн е директен във вашия дом на пътувания на дълги разстояния и висше образование, промените ви зоват. Направете дом в академичните среди или опитайте да се преоткриете в нов град или държава. Може да се изненадате как промяната ще задейства искрата, от която се нуждаете, за да сбъднете мечтите си!

БЛИЗНАЦИ

Готови ли сте да си позволите да бъдете уязвими? След месеци, в които сте прекарвали дълги часове в отдаване на определени каузи, време е да започнете процеса на превръщането на гъсеницата в пеперуда! Дръжте ума си отворен, а сърцето си оптимистично, особено когато става въпрос за интимност.

РАК

Прекарахте достатъчно време в преоценка и обмисляне на взаимоотношенията си. Време е да смените посоката и да вземете някои постоянни решения за това как искате да продължите напред. Не се вглъбявайте прекалено много в собствените си мисли, следвайте инстинктите си и действайте!

ЛЪВ

Организирайте живота си! Директният Сатурн може да ви накара да се почувствате изтощени, но трябва да разберете как да продължите напред. Намерете време за духовна медитация и физически упражнения. Грижата за себе си днес ще ви възнагради утре.

ДЕВА

Творческата ви енергия започва да прелива, което е добре за вас. Внасяте нов ред във вашите проекти и дори начина, по който се забавлявате, се променя драстично. Поддържайте мечтите си живи и това ще промени живота ви към по-добро.

ВЕЗНИ

Много основни промени са на път да се случат в дома и семейния ви живот. Но не се страхувайте! Не забравяйте, че понякога трябва да се случат промени. Способността ви да останете гъвкави и да се съсредоточите върху себе си ще превърне този период в проспериращо време.

СКОРПИОН

Работите, за да откриете правилния начин да изразите себе си и усилията ви се отплащат. Отделете малко време, за да говорите със своите приятели и семейство и те ще ви помогнат да разберете как и защо общувате по начина, по който го правите.

СТРЕЛЕЦ

Точно когато си помислихте, че познавате себе си, светът ви напомня, че постоянно се променяте. Директният Сатурн ще ви даде някои тежки уроци за себе си, но не се притеснявайте. Фокусирайте се върху това да останете отворени за нови гледни точки и ценности.

КОЗИРОГ

Израствате и се променяте от доста време – всички тези планети в Козирог няма да ви оставят на мира. Доверете се, че всички тези предизвикателства и промени са за най-доброто – просто се уверете, че не се отпускате! Работете усилено, но се опитайте да намерите и някакво чувство за баланс между професионален и личен живот.

ВОДОЛЕЙ

Забелязвате, че светът около вас се променя и честно казано, това може да се усети наистина интензивно. Излезте от тъмнината и си дайте възможност да се насладите на момента. Оставете песимизма зад гърба си!

РИБИ

Трябва най-накрая да блеснете и да се изявите, особено ако се мъчите да го направите от известно време. Може да се чувствате застояли, мудни или дори мързеливи. Няма нищо лошо в това да отделите време за себе си, но не прекалявайте!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телето

    3 0 Отговор
    Останах без работа и се върнах на село, дълго патувах. Прибрах се и блясна искра, с нея запали х печката. Пасетих един инженер, собственика на ракиения Казан. Потопих се в академичните среди на селските пияници и обменяхме опит. Мечтите ми се сбънаха...
  • 2 Лора

    1 1 Отговор
    Почти не съжалявам за нищо в живота си...!
  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 4 САМИ

    0 0 Отговор
    ПСЕВДО АСТРОЛОГА ИЗГОТВИЛ ТАЗИ ГЛУПОСТ ПОНЕ ДА СИ БЕШЕ НАПРАВИЛ ТРУДА ДА СИ ОТВОРИ ЕФЕМЕРИДИТЕ И ДА ВИДИ, ЧЕ КЪМ ДНЕШНА ДАТА 2 ОКТОМВРИ ПЛАНЕТАТА САТУРН Е В ДИРЕКТЕН ХОД