Last news in Fakti

1 Октомври, 2020 16:56 4 577 27

Нападнаха Глория заради Мегз

  • глория-
  • мегз-
  • скандал-
  • маската

Новият скандален епизод от поредицата на дизайнерката разбуни духовете и стигна чак до очите на поп фолк примата

Дизайнерката Мегз представи новия епизод на предаването си МАСКАТА. В него Каканашева показва грозната истина за извращенията, които млади момичета и момчета правят, когато са дрогирани или за да се сдобият с наркотични вещества.

В епизода Мегз съпоставя истинския разказа на бившо наркозависимо момиче със съветите на последователи на Дънов, които среща докато е била на седемте Рилски езера по време на Божествената нова година. В типично нейн стил чрез риалити и провокативна визуализация, на която тя имитира наркозависима, която се дрогира, паднала до тоалетната чиния, Каканашева успя да предизвика голяма дискусия по темата. Постът ѝ в инстаграм получи над 7 хиляди лайка и стотици коментари. Един от коментиралите се оказа примата на поп-фолка у нас Глория, пише Хотарена.

“Беше мъртва. Парцал. Дойде при мен и ми каза, искам да Д*ХАМ! Казах ѝ СПОКО, ще оправим положението. С един приятел я заведохме в тоалетната и разказахме, че прави СВ*РКИ за 2лв. В края на вечерта имахме 20-30лв”. Проект САМОРАЗРУШЕНИЕ СЕГА в YouTube канала на МАСКАТА” (линк стори) ***снимката е визуализация на наболял социален проблем. Тя не промотира и в нея не се използват истински наркоточни вещества.

Публикация, споделена от Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) на Сеп 27, 2020 в 7:54 PDT

Глория написа под поста на Мегз:

“Здравейте Мегз, не ви познавам, но това, което правите е ужасно. Особено ако го правите само, за да изкарате пари. Занимавайте се с мода, тя ви отива. Не може да оправите света”.

Амбициозното миньонче веднага ѝ отвърна:

“ Здравей Глория, ти може да не ме познаваш, но аз те познавам. Исках да съм като теб на 13. Ти беше кралицата на поп-фолка, а аз малко момиче от град Раковски. Знаех за теб, че си най-красивата и известна и че си гадже на най-богатия “мафиот” - исках и аз така. Когато, обаче, станах толкова известна видях как зад този лъскав свят всъщност има доста пумия. И си казах “Ей аз не искам да заблуждавам момичетата, че това е уау. То не е. Искам да се изправя и да показвам истината, защото ако на мен някой някога ми я беше показал, щях да направя много по-малко грешки. Аз вярвам, че мога да оправя света. Може би не целия, но и на 2-3 отвратили се да повлияя - стига”

Глория отговори: “ Не нападай лично, мила. И не вярвай на всичко, което четеш. Пожелавам ти успех”.
МЕГЗ отвърна: “Ще те посъветвам да гледаш видеото. Убедена съм, че ще ти хареса. Успех”.

Последваха десетки с отговори на коментара с обвиняващи реплики към Глория за влиянието на чалгата и мутренските години върху младото поколение. Малко по-късно Глория изтри коментара си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto

    29 17 Отговор
    Ето, до де ви докара чалгата хах :D
  • 2 jofo

    23 19 Отговор
    сега ще се окаже, че това което е правила оная от Две могили, на Дунав мост при русе, не го е правила, така ли,
    а и това в Босна също не го е правила, е ясно че с Г.Илиев нищо не е правила, даже никой не е виждал как я ошамари на летището...
  • 3 цербер

    16 0 Отговор
    има доста пумия.ВЪХХХХХХХХХХ!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Обичам MILF-ки

    20 16 Отговор
    Не знам коя е въпросната госпожица, но МИЛФ кралицата на българския поп фолк е само една. Супер МИЛФче е кака Глория!

    Коментиран от #7, #12

  • 7 mom4eto

    15 20 Отговор

    До коментар #6 от "Обичам MILF-ки":

    Те всичките в Пайнер звезди са МИЛФ-ки бе хаха :)
  • 8 Stéphanie 🎲

    11 18 Отговор
    Тази чалга уфффф,гадна работа .Най вече човек ако се заслуша в текста🚮 какато мелодия дразни ухото ми също.👎Мегз така както е започнала с обиди 😉 някой ден може се ...намери в Многопрофилна Болница за Активно Лечение и Спешна Медицина-"Пирогов".По думите на Глория и снимката която виждам това момиче излъчва ирония,към болното поколение не само в България.Какво предлага -доктори,психолог,помощ пари за лечение ...не разбрах да помага Мегз или греша ..?Тези деца зависими от дрога имат нужда от помощ 😕не Сарказм -е подигравка, която може да се открие в положителна оценка, но като цяло винаги има негативна конотация и се отнася към недостатъка на човек, предмет или явление. Както и сатирата, сарказмът включва в себе си борба с враждебни явления от действителността чрез осмиването им. Негови отличителни черти са безпощадността и остротата на изобличаване. 
  • 9 Аман от ДК

    7 18 Отговор
    Нема оттърване от тях...!
  • 10 Мой

    3 1 Отговор
    А какво е "неЙн"?
  • 11 Глория

    22 7 Отговор
    Разбирам ви- мъжете сте бедни и не може да ме имате ! Жените...Жените просто сте грозни и ми завиждате...
  • 12 666

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Обичам MILF-ки":

    Стига се лашка от една крайност в друга,уважаеми любителю на MILF-ки. За теб има само една перфектна и тя наскоро се премести от една телевизия в друга. :) Остави малко и на нас де-има и други фенове и разбирачи на зрелите форми и лица. :)

    Коментиран от #13

  • 13 Обичам MILF-ки

    17 7 Отговор

    До коментар #12 от "666":

    Е, аз обичам всички МИЛФки приятелю, но всички са напълно свободни да им се наслаждават, нека всички любители им се радваме и ги ценим високо, важното е само всяка МИЛФка да е винаги усмихната и щастлива ☺. И да, за мен тази за която говориш е безспорен номер 1, всеки ден я гледам в Още от деня и се радвам на перфектната ѝ красота ☺.

    Коментиран от #14

  • 14 погнусен

    8 19 Отговор

    До коментар #13 от "Обичам MILF-ки":

    Ах ти извратен бабоебач! Заедно с Макрон и Стъки трябва партия да основете и се явите на избори!
  • 15 Мнение

    4 1 Отговор
    Тра ла ла, тоя метод за демонстриране на събития с дрога е от миналия век и най-вероятно го е гледала в някой филм т.е. нищо ново , истински фарс , като иска да помага да търси ефективни начини, а не да повтаря за Н-ти път един и същ театър , стара песен с нов глас , естествено е да си помисля, че цялата работа е за пари , плюс това, доказани престъпници да дават морални съвети е повече от смехотворно
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 МегЗ (забележете само

    6 21 Отговор
    псевдонима)! си е кукувица, но не е толкова порочна. Галина/Глория обаче е друга работа: абсолютна помия (без извинение) - фалшиви душа и тяло +липса на мозък и морал + неоправдани високи претенции, поради наличие на сериозни комплекси. МегЗ е тъпа, но донякъде невинна, докато "бабиерата" Галина отдавна вече прекали в досаждането си на хората със своето съществуване - то не бяха снимки, то не бяха "новини"... Не е интересна, няма с какво. Галино, а малко усет, ма! А, спри с простотиите си! Че си отчаяна - отчаяна си, ама имай малко достойнство! Престани да се натрапваш! Казвам го с благопожелания. Ако нещо изобщо ти "влезе" в главата...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Йозеф

    5 0 Отговор
    Какво е пумия?
  • 25 Мер

    5 19 Отговор
    Глория с това нейно минало трябва да е по-ниска от тревата и да не се обажда. Тя е последният човек, който има право да съди другите. Сега отрича за Георги Илиев, ама навремето, като и би шута, ходеше да му прави черни магии, типично в стила на една дива необразована провинциалистка-трактористка.
  • 26 номад

    3 1 Отговор
    тая може ли да си измисли псевдоним да звучи като гз . Глория поне пее а тая и за дудуци нестаа
  • 27 Г сим

    2 0 Отговор
    За съжаление в България всеки който критикува лошите неща не среща одобрението на хората с нисък интелект около възпитание след като отново обиждат кралицата