Last news in Fakti

1 Октомври, 2020 20:02 6 710 15

Какъв домашен любимец е подходящ за всяка зодия

  • куче-
  • котка-
  • папагал-
  • хамстер-
  • риби-
  • домашен любимец-
  • зодия-
  • хороскоп

Ето как да си намерите най-добър приятел у дома според зодията ви

Какъв домашен любимец е подходящ за всяка зодия - 1
Снимка: Shutterstock

Домашните любимци носят много щастие и изпълват дома с уют, който не можете да постигнете с нищо друго. Всяко животно си има характер, която трябва да е в хармония с характера на стопанина си, за да е щастливо съвместното съжителство.

Ето какъв домашен любимец е подходящ за вас според зодията ви, пише actualno.com:

Овен: Овните имат нужда от домашен любимец, който да ги успокоява, да ги балансира и да им отнеме мъничко от егоизма. Те имат нужда да се грижат за някого, за да видят, че светът не се върти около тях.

Перфектният домашен любимец за зодия Овен е кучето – приятел за цял живот.

Телец: Телците не си падат чак толкова по грижите и предпочитат всичко в живота им да става лесно. Най-добрият домашен любимец за Телците са рибките, които не изискват много грижа, а дават спокойствие и внасят красота и хармония в дома.

Близнаци: Близнаците обичат много да се грижат за тях, но обикновено не си падат много по това да се грижат за някой друг. Имат нужда да се научат да дават, не само да получават. Една котка има нужда от внимание, грижа, но и не е непременно залепена към собственика си, което би дало свобода и на Близнаците, за да останат понякога сами със себе си, но и би ги научило да се грижат за някого.

Рак: Раците са отговорни, артистични и доста креативни личности. При тях традиционното не винаги работи. Точно по тази причина не си ги представяйте да отглеждат куче или котка. Раците са склонни да си вземат екзотично животно, за да изпъкват и да задоволят артистичната си жажда – игуана или чинчила например.

Лъв: Лъвовете малко или много са грандомани. Те искат да притежават вещи, които да показват силното им его и лидерските им качества. Такива са и когато избират своя домашен любимец. Много често можете да ги видите с куче, което е от голяма порода и расте с внушителни размери. Така всеки Лъв ще е доволен, че домашния му любимец отговаря на характера му.

Дева: Девите харесват красивите неща в живота и това си личи дори при избора им на домашен любимец. Често можете да видите представител на зодия Дева да се грижи за красиви птици, най-често папагали, които приемат като част от семейството.

Везни: Везните са много балансирани по характер хора. Те са спокойни, уравновесени и чудесно им приляга да имат за домашен любимец котка. Изискана, красива и мъркаща спокойно на дивана до тях – какво по-хубаво от това за едни Везни?

Скорпион: Скорпионите предпочитат да нямат много грижи около дома и домашните любимци. Те предпочитат да имат за домашен любимец хамстер, зайче или морско свинче, което хем да е симпатично, хем да няма нужда от разходки по два пъти на ден.

Стрелец: Стрелците имат интересни характери, които чудесно си хармонират с кучетата. Те усещат от какво имат нужда, създават силни връзки и остават приятели за цял живот.

Козирог: Козирозите си падат по екзотичните животни и най-вече влечугите. Рядко се срещат хора, които да отглеждат змии или игуани, но ако откриете такъв човек – много вероятно е той да е от зодия Козирог.

Водолей: Водолеите харесват хармоничните неща в живота. Точно за това най-хармоничното, изискано и специално животно за тях е котката. Те създават много силна връзка и не могат да се откъснат от домашния си любимец, когато са у дома.

Риби: Можем да се досетим, че Рибите харесват морските животни, които и много пасват на самите тях. Може да отглеждат водни костенурки, красиви риби и изобщо животни, които да създават изискана красота в дома и да носят радост на душата.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Телец

    11 2 Отговор
    Закво са ми тия риби да смърдят...
  • 3 РАК

    15 1 Отговор
    Пълни глупости-игуана(влечуго), чинчила(гризачи) и др. подобни Събиничето да си ги гледа.
  • 4 Лора

    7 0 Отговор
    Цяла, свиня шарена е моето любимо животно...!
  • 5 Сандо

    8 1 Отговор
    С такива писания хората пари правят ...
  • 6 Валентин

    6 1 Отговор
    Аз съм раклъв. Никакви животни не ща да отглеждам. Обичам да гледам себе си.
  • 7 Скорпион

    3 1 Отговор
    А ти си вземи охлювче да сте си двете приятелки и гледай да е женско охлювче!
  • 8 Не, мерси

    3 1 Отговор
    Не понасям котки!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 бай Гъдю

    2 0 Отговор
    Бяло магаре, като токова, да не те цапа...
  • 11 Пеци

    6 0 Отговор
    На мен доктора ми предписа жена, понеже ми е ниско кръвното. Така нямам нужда от хапчета.
  • 12 Агент Солт

    4 0 Отговор
    Падна ми се котка….хахахаха пълни глупости, аз имам куче и признавам си не харесвам коткитееееее!
  • 13 пиленце

    2 1 Отговор
    Купете си кит!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Любов

    1 0 Отговор
    Ние хората ядем животни - зайци и много други, но дикоративните зайци, те са за украса, гледане и забавление !
    В някои зоомагзини се продават рибки, зайци, хамстери, даже и папагали и други животни !!!
    Аз имам заек в апартамента, 1 от балконите, целият е негов !