2 Октомври, 2020 12:54 4 237 12

Лени Кравиц обича мъжа на бившата си

  • лени кравиц-
  • джейсън момоа-
  • бивша съпруга-
  • певец-
  • актьор-
  • добри отношения

Двамата с Джейсън Момоа се харесали от пръв поглед

Лени Кравиц обича мъжа на бившата си - 1
Снимка: shutterstock

Лени Кравиц и Джейсън Момоа се обикнали в момента, в който се срещнали за първи път, призна Лени Кравиц пред сп. Men's Health. Момоа е женен за бившата съпруга на Кравиц Лиза Бонет.

56-годишният музикант се срещна с Джейсън, когато звездата от "Аквамен" започна романтична връзка с бившата съпруга на Лени Лиза Бонет - с която имат 31-годишна дъщеря Зоуи Кравиц - през 2005 г. и каза, че хората често "не могат да повярват колко добре се разбират тримата”.

„Хората не могат да повярват колко здрава връзка имаме с Джейсън, нито колко съм привързан към майката на Зоуи, как всички сме свързани. Ние просто го правим, защото това ни прави щастливи и така правите и вие, нали? Оставяте се във властта на любовта”, сподели певецът в интервюто си за „Men's Health”.

"Искам да кажа, очевидно, след раздяла, беше трудно изисква се време за изцеление и размисъл и т.н. Що се отнася до мен и Джейсън – в момента, в който се срещнахме, си казахме: „О, да. Обичам този пич".

Кравиц се разведе с 52-годишната Лиза, през 1993 г. след шест години брак, а актрисата започна да се среща с Джейсън /на 41 г./, за когото по-късно се омъжи през 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ми ко

    13 1 Отговор
    Щом се обичат,нека се вземат.
  • 2 Stéphanie 🎲

    5 4 Отговор
    Jason Momoa🦧🦍  е ужасно ,кошмарно грозен ‼Lenny Kravitz е легенда :Жените трябва да управляват света👍В интервю певецът заявил -„Те са много по-чувствителни, имат по-развита интуиция, а в крайна сметка се оказват и по-силни от нас.“ ....

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Много хубаво

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Stéphanie 🎲":

    Утре, ако спре токът, какво можете да работите жените?

    Коментиран от #8

  • 4 Пее

    5 0 Отговор
    Растия
    До шия
    Марш!
  • 5 Селянинът с магарето

    5 1 Отговор
    Джендъри, сър!
  • 6 АМИ ПЕВЕЦЪТ ЛЕНИ КРАВИЦ НЕ Е...И НИКОГА

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Stéphanie 🎲":

    НЯМА ДА БЪДЕ КРИТЕРИЙ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО И НАЙ-ВЕЧЕ ДА ДАВА ОЦЕНКИ И ДА ЗАКЛЕЙМЯВА КОЙ Е ПО-СИЛЕН КОЙ Е С ПО-СИЛНО РАЗВИТА ИНТУИЦИЯ КОЙ Е ПО- ЧУВСТВИТЕЛЕН МЪЖА ИЛИ ЖЕНАТА....ТАКА ЧЕЕЕЕ....НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ДАМИ ЧЕ ТОВА Е ВЯРНО...ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА НАЙ-ВЕЧЕ ЖЕНИТЕ КОИТО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ СА МЕРКАНТИЛНИ И АЛЧНИ ИЗПОЛЗВАЧКИ НА МЪЖКИЯ ПОРТФЕЙЛ ПРЕДИМНО И ОСНОВНО....АЙДЕ НЯМА НУЖДА ДА СЕ МЕРИТЕ С ХОРАТА....ДАМИ....

    Коментиран от #7

  • 7 Stéphanie 🎲

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "АМИ ПЕВЕЦЪТ ЛЕНИ КРАВИЦ НЕ Е...И НИКОГА":

    Леле 👀😱не и завиждам на жена ти ,ако имаш такава.Що за турска,арабска психика имаш не знам.Има много мъже като теб в България ,ти си живият пример за мен и още много жени които не се женят за Българи (балкан майка ).С извинение на тези мъже които не са като теб.Ако намериш добро момиче не се дръж с нея като даденост -отблъсква да знаеш.
  • 8 Stéphanie 🎲

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Много хубаво":

    Едно време нашите пра пра баби да не са имали ток?

    Коментиран от #12

  • 9 Rocky

    3 0 Отговор
    Stéphanie остави ги тези - ами кажи сега - ти какво работиш и как успяваш да коментираш в работно време тук от Франция :)

    Lenny Kravitz може да е музик. легенда - ама е леке в отношенията си с хората - а на Jason Momoa какво не ну хареса на мускулите: не е мъжествен достатъчно ли ;)

    Коментиран от #10

  • 10 Stéphanie 🎲

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Rocky":

    Нали излизам да пуша,кафе пауза .Има си добри условия тук,във сряда се работи до обяд тези които имат деца .В сряда на полвин ден ,2 дни почивка задължително .В офис работя приятел ,повече не мога да ти кажа ....Имаме доста време колегите и за приказки и писане в телефона.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Не, ама...

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "Stéphanie 🎲":

    Са имали мъже да им бачкат, без ток жената има две професии, съпруга или проститутка.