Last news in Fakti

2 Октомври, 2020 17:09, обновена 26 Юни, 2022 16:04 4 959 4

3 двойки зодии, които е по-добре да не стават родители

  • родители-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • лоши родители-
  • деца

Някои хора просто не са създадени да се грижат за деца

3 двойки зодии, които е по-добре да не стават родители - 1
Снимка: shutterstock

Според астролозите представителите на определени зодии са по-малко подходящи от други за ролята на татковци и майки.

Както отбелязват астролозите, всеки има право да стане родител, но определени комбинации от зодии не са или са по-малко подходящи за тази роля от другите. Децата на такива съюзи, най-вероятно няма да са щастливи и ще изпитат много страдания.

Близнаци и Везни

Съюзът в тази двойка се поставя под съмнение от астролозите, дори по отношение за брак. И двете зодии живеят в непрекъснато подмятане. Везните се съмняват в себе си и често променят собствените си решения. Близнаците страдат от противоположността на двете личности, които се разбират в тях.В такъв тандем, детето се чувства некомфортно, не чувства стабилност, а кавгите на родителите му подкопават увереността в неприкосновеността на семейните връзки.

Рак и Риби

Тези зодии се разбират добре, докато става въпрос за деца. Раците са семейни хора, но несигурни, поради което се нуждаят от постоянна подкрепа. Романтичните Риби, както и Рака, се нуждаят от партньор, който да докаже любовта си и да гради замъци във въздуха.Такива родители са твърде фиксирани, върху себе си. В тандем и двамата партньори често не зависят от детето. Така единствено от липса на внимание, страда детето.

Стрелец и Телец

Представителите на двете зодии са кариеристи и аматьори в постигане на висоти. Те са привлечени от великите и очакват същото от децата. Такива родители възприемат детето си като проект. От него се опитват да създадат перфектен и успешен човек във всичко.Ако това не се получи, разочарованието им може да е сериозно и да се отрази в поведението на наследника им. В резултат на това потомството живее под постоянен натиск.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Си ган

    11 0 Отговор
    А като четем статите на Трачева оставаме с впечатлението, че е рожба на родители о*лигофрени...
  • 2 Ужас

    5 0 Отговор
    Един ден като ми дадат властта на всички астролози ще проследим прогнозите и всеки излъгал към зандана
  • 3 Извънредно

    2 5 Отговор
    На зодия Риби или зодия Водолей им отиват да са със зодия Дева !
    За да има позитивна полза от зодия Дева в огромна степен, значи трябва да й бъде уреден живота , а не да живее керлив живот !
    При някой човек от зодия Дева, това са фактите !!!
    Човек , който е грандоман, не означава че е алчен и лош !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.