22 Октомври, 2020 07:00 11 190 1

Вашият хороскоп за днес, 22.10.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден на радостта за Девите

Вашият хороскоп за днес, 22.10.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще се чувствате весели и изпълнени с енергия. Ще имате желание за приключения и забавления. Всичко ще се случва като на шега, но пък резултатите ще са наистина невероятни.

Телец

Денят е добър за осъществяване на планове. Днес ще сте съсредоточени и задълбочени, а това определено ще ви извади в първите редици.

Близнаци

Денят е подходящ за всякакви промени. Ако не можете да измислите нищо интересно (което не ми се вярва), променете прическата си. Концентрирайте се за изпълнение на най-съкровените си мечти.

Рак

Този ден има голям потенциал, но единствено от вас зависи да го реализирате. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Поставете си постижими цели и ги следвайте неотклонно.

Лъв

В настоящия момент нещата определено не са съвсем във ваша полза, но това не означава, че трябва да се отчайвате. Вие сте борбени личности, нима ще позволите дребни неразбории да ви утежнят живота.

Дева

Ден на радостта. Ще ви засвидетелстват толкова много обич, че направо ще ви шашнат. Бъдете повече сред приятели. Ако пък ви се наложи да работите, нека да е в екип, така ще свършите работата най-добре.

Везни

Игнорирайте всяко външно влияние в личния ви живот, но вежливо, без да проявявате грубост. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни.

Скорпион

Сутринта ще сте малко притеснени как точно трябва да действате и ще се самоизмъчвате от измислени проблеми. Следобедът ще е много по-ведър и мислите ви автоматично ще станат по-мащабни, а с подобно настроение всичко става по-лесно.

Стрелец

Преди обяд ще сте малко по-неорганизирани, но следобеда трябва да действате целенасочено и безотказно. Имате много добри шансове да реализирате целите си. Решавайте и действайте бързо.

Козирог

Сутринта свършете досадните неща, защото следобед ще имате други приоритети. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни. Опитайте се да привлечете партньорите си на ваша страна.

Водолей

Днешният ден може да постави прекалено големи изисквания към вас. Денят е подходящ за посещение на зъболекар, така че ако сте планирали такова, уцелили сте момента.

Риби

Преди обяд ще сте малко разконцентрирани, но следобед всичко ще си дойде по местата и ще сте склонни да се занимавате дори с досадни подробности. Разчистете пространството около вас. Правилата силно ще ви дразнят, но това не е причина да ги нарушавате.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ госпожа МАРИНОВА и ФАКТИ БГ ваш ФЕН