23 Октомври, 2020 07:00 8 474 1

Вашият хороскоп за днес, 23.10.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко напрегнат ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 23.10.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Всичко ще ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл.

Телец

Опитайте се до обяд да свършите важните неща, защото след това няма да ви остане много време. Ще имате достатъчно сериозни ангажименти, които изискват подобаващо отношение. Но все пак малко чувство за хумор няма да ви е излишно.

Близнаци

Доста сте самоуверени, но дали това няма да ви изиграе лоша шега. Не се надценявайте, това прави лошо впечатление и естествено не ви отваря, а ви затваря вратите към целта.

Рак

За вас денят е малко напрегнат, но пък може да е много успешен, ако се организирате добре. Ще ви харесва това, което правите, но не се задълбочавайте в детайлите и не се опитвайте да свършите всичко сами.

Лъв

Подходящ момент за развитие на различни творчески идеи, особено в сферата на материалното благополучие. Днес интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение.

Дева

Започвате приятно този ден, с добро настроение и усмивки. Ще получите заслужено внимание, но след обяд вече няма да ви се иска да се занимавате със сериозни дела, а просто да избягате от отговорностите.

Везни

До обяд подготвяйте нещата, защото след това няма да имате възможност да се спрете на едно място. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа. Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение.

Скорпион

Няма да сте настроени много-много за работа, ще ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството ви за хумор?

Стрелец

Бъдете по-премерени не само в действията, но и в изказванията си. Действайте практично и се постарайте добре да организирате нещата, което деня няма да е трудно. Контактите с по-възрастни хора определено ще са ви от полза.

Козирог

Важно е днес да се опитате да разберете и чуждата гледна точка. Отношенията ви с другите ще са по-скоро хладни и делови, но затова пък резултатни. Не се обиждайте на глупави забележки, не позволявайте да развалят настроението ви.

Водолей

Всичко ще се развива много стремително и вие ще сте главното действащо лице. Удобен момент да рекламирате себе си. След обяд нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка.

Риби

Този ден е за работа и досадни занимания и най-странното - няма да ви тежи. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ ЗА ХОРОСКОПА ГОСПОЖА МАРИНОВА и ФАКТИ БГ от ФЕН