18 Октомври, 2020 12:51 5 232 11

Женски бой с неочакван обрат във "Фермата"

  • фермата-
  • женски бой-
  • поли хубавенска-
  • антония

Хубавенска показа вратата на Антония за излизане от шоуто

Зрелищен женски бой вдигна нивото на емоциите в риалитито „Фермата“ в събота вечер. Двете най-сексапилни тела в шоуто – гъвкавата художничка Антония и народната певица с бодибилдинг награди Поли Хубавенска се биха като обезумели за оставането си в шоуто. След тежкия сблъсък гласовитата културистка триумфира с 8 на 3 и бетонира мястото си в стопанството, пише Lupa.bg.

Първоначално Поли изгуби първите две битки, но след това набра скорост, показа сръчност в коването на пирони и бутането на трупи, и триумфа в последното и най-тежко изпитание - да се задържи максимално дълго на мускули върху движеща се платформа. С резултат 8 на 3, Хубавенска показа вратата на Антония за излизане от шоуто.

„Не мога да повярвам, че си тръгвам! Не бях подготвена да загубя, исках да остана още във фермата“, заяви през сълзи Антония, докато поддръжниците ѝ в стопанството се опитваха да я успокоят.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto

    37 3 Отговор
    Хубавенска я смачка хихи :D
  • 2 цербер

    8 0 Отговор
    народната певица С бодибилдинг награди Поли Хубавенска
  • 3 ТаУмВзе

    25 4 Отговор
    Селски пръчки, гледани от други селтаци! Чудно е!
  • 4 mom4eto

    16 1 Отговор
    Бодибилдарката е в по-добра форма:

  • 5 ПЕНКО

    11 2 Отговор
    ЩОМ ТЪПОТИЯТА- ПОЗАЛЕЗНЕ "СЕКС " - ЩОМ СЪВСЕМ ЗАЛЕЗНЕ- " БОЙ" --- ВСИЧКО Е НА ЗАПИС ОТ ПРЕДИ МЕСЕЦИ !!!! БРАВО НА КЪРКАЧИТЕ - ПРОБУТАНИ ОТ БАЩИТЕ СИ В ТЕЛЕВИЗИЯТА !!!!!!
  • 6 Боже, Боже!

    16 1 Отговор
    Тя и на предния двубой с Милена победи на късмет с по-голямо време, но свалени с 2-3 повече тухли! Сега умрях от кеф, щото в първите минути чак не можеше да проумее че е аут!
  • 7 дк4к5йве

    26 1 Отговор
    Чудите ли се защо детето ви е чалгар и лепилар? Чудите ли се защо разни кифлета с джипки ви притискат на пътя и свирейки гневно с клксоните ви позкават среден пръст? Още ли се чудите защо комшията ви си изхвърля боклука пред вашият апртамент? Има ли някой, който да не знае, защо личният му лекар има поведение на селски касапин? Никой ли не вдява, защо келеметорите се катерят по мостове и кули и се правят селфита? Не вдявате ли защо синът ви си ляга с друго момче, вместо да доведе момиче? На кой му е интересно как така дъщеря му прави бибитки в чалготеката за две малки водки и един редбул?
    Не вдявайте, не вдявайте, а купувайте още телевизори и заедно, семейно гледайте свинефермата, биКбрадъра, игрите на неволята и пр.
    И не забравяйте да пускате СМС-си, че джобовете на продуцентите са празни и искат парички! А ако ви питам, защо, аджеба гледате тия помии, вие ще ми отговорите "ми то няя кво друуу а съ гледа" и вместо да изключите това дето ви промива главите и да прочетете някоя книга, вие просто ще превключите от свинефермата и ще започнете да гледате за Фатма Гюл.
    Честита ви демокрация и банани ! Демокрацията се видя, че за нищо не става. Дано бананите ви влязат в ползата!

    Коментиран от #9, #10, #11

  • 8 Перо

    9 0 Отговор
    Простотията няма граници!
  • 9 Зрител

    14 1 Отговор

    До коментар #7 от "дк4к5йве":

    Прав си на 100% , но какво може да се очаква от една келнерска и една свинарска телевизия - алчност и опростачване на нещастният зрител .За жалост тези две телевизии са пълни монополисти в БГ ефира .
  • 10 Киро

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "дк4к5йве":

    Браво, доста изчерпателен коментар.И аз това обяснявам на жена ми, и дъщеря ми, да не го гледат тва, ама на сила хубост не става.
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "дк4к5йве":

    ПРАВ СТЕ