Last news in Fakti

19 Октомври, 2020 18:58 3 261 6

Джаферович си направи мъжка бърлога

  • ваня джаферович-
  • жени джаферович-
  • mancave-
  • мъж-
  • пещера-
  • бърлога

Бившият футболист е обзавел по мъжки таванското помещение в дома си

Ваня Джаферович е превърнал таванското помещение в дома си в "мъжка пещера", както той я нарича. И там е подредил всички свои любими неща като филми, книги, игри, музикални инструменти и пр.

„Имам свое местенце, това е стая на тавана – моята мъжка пещера. Имам си телевизор, плейстейшън и всичко, което ми трябва да релаксирам. Чета или свиря на китара. Музиката ме разтоварва, с китарата не съм добър, но се уча. Разпускам. Маниак съм на тема филми и понякога времето спира“, разказва 37-годишният спортист пред „Телеграф“.

Именно в своята мъжка пещера Ваня размишлява и крои планове за реализацията на следващите си проекти – един от които отварянето на трета фитнес зала. „Въпреки по-рано наложеното извънредно положение и периода, в който не функционираха останалите две, ние се измъкнахме с успех и мотивация. Намерихме обект, в момента тече ремонт. Половинката му - Жени, няма нищо против той от време на време да забягва и да отделя време на мъжките си занимания. Ваня и Жени се запознават във Фейсбук – тя му пише първа на английски, а той ѝ отговаря на български. Първата им среща е на футболното игрище.

"Имали сме и трудни моменти, невинаги нещата са като в приказките, важното е, че сме опора един за друг. Разчитаме взаимно и се обичаме все по-силно. Знам, че дори да не е съгласна с мен, ще получа подкрепа. При нас има компромиси и толерантност. Аз казвам, че тя е по-тежкият характер, а тя - обратното. Аз съм зодия Риби - ние сме лежерни, понякога нямаме нужната вяра, но винаги се хвърляме във всяко действие. Тя е Везни - винаги претегля вариантите, разграничава ги", разказва Джаферович.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    13 1 Отговор
    Тоя кога ли ще излезе от пубертета?!
  • 2 Кочо

    6 1 Отговор
    Следващия живот.
  • 3 амананана

    12 1 Отговор
    Боли ме г-за за тия двамата, умират да си пише за тях, а са гола вода и кал в ушител
  • 4 Вълчо

    12 1 Отговор
    Събинче,загуби ми 5 Мин.да осмисля тази суруватка от думи подредени неестествено.Ако беше написала,че Сашко има цветни боички и обича да рисува щях да те разбера.
  • 5 Дълбоко Виждащ

    9 0 Отговор
    Изглежда Добър човек-Значи е Такъв!Желая им да са заедно Сто години ,а после каквото реши големия шеф!
  • 6 АВЕ ВАНЯ КАКВА Е ТАЗИ МЪЖКА БЪРЛОГА ВЕ

    3 4 Отговор
    ИМЕТО ТИ КАТО ГУЕДАМ НЕ В ГРАФАТА С МЪЖКИ ИМЕНА....СМЕНИ ИМЕТО НА БЪРЛОГАТА НА ЖЕНСКА БЪРЛОГА ТАКА ЩЕ СИ ПОДХОЖДА С ТВОЕТО ИМЕ..... НИЩО ЛИЧНО ДЕ....