Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 19:36 2 737 4

Меган и Кейт в поредната модна битка

  • кейт мидълтън-
  • меган маркъл-
  • мода-
  • модна битка-
  • херцогиня на кеймбридж-
  • херцогиня на съсекс-
  • тоалет-
  • британско кралско семейство

Феновете на американската актриса буквално попиляха херцогинята на Кеймбридж

Меган и Кейт в поредната модна битка - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Вечното съревнование между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл продължава. Рундът е пореден, но този път се заформя страшен скандал.

Въпреки че херцогинята на Съсекс и съпругът ѝ решиха да загърбят британското кралско семейство, да избягат в САЩ и да се отдадат изцяло на грижата за сина си, имената им продължават да бъдат забърквани в скандали.

Меган Маркъл този път нанесе много тежък удар на съпругата на принц Уилям и херцогиня на Кеймбридж, а пресата се погрижи да даде широка гласност на този срам за Кейт Мидълтън.

Меган и Кейт в поредната модна битка

Преди дни херцогинята на Кеймбридж участва в церемония по връчване на награди за фотография. Те се проведоха в Британския природонаучен музей. Мидълтън бе решила да заложи на черен смокинг, дело на талантливия Александър Маккуин. Феновете ѝ веднага побързаха да я похвалят за добрия избор на тоалет.

В същото време феновете на Меган Маркъл нанесоха сериозен удар по Кейт. Причината е, че я обвиниха, че копира херцогинята на Съсекс. Преди две години именно тя се появи на награди със съпруга си принц Хари, облечена в черен смокинг на Алтузарра. Приликите са поразителни.

Меган и Кейт в поредната модна битка

Това е тежък удар по Мидълтън, която се слави със стила си и модния си усет.

Стилистката ѝ може би наистина е вдъхновена от предишна поява на Меган Маркъл. В същото време черната класика наистина стои перфектно и на двете херцогини.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Stéphanie 🎲

    6 0 Отговор
    Олелее какво невежество 👀 приликите поразителни 😁.Големите дизайнери имат собствен стил,история винаги се познава само докато видиш ревера ,кройката на сако 😉.Сако на Dolce & Gabbana и Tom Ford също може да бъде объркано от невежи хора някой модели доста си приличат.На една дреха не е нужно винаги да има голямо лого тя се познава ...С изключения на марки като Zara,Morgan....Elisabetta franchi копират шият един и същ модел на големите дизайнетите от далеко може да се обърка,от близо когато видиш копчето и материята ти става ясно коя марка е ...😉
  • 3 Славея

    4 0 Отговор
    Кейт е интелигентна жена!Другата е просто артистка!
  • 4 бушприт

    2 2 Отговор
    Не мога да разбера защо тази хубавица Кейт не се облича с рокли,а е в мъжка дреха?! Аз не съм видял ди Каприо да е с блузка и с поличка,с чорапогащник и с високи токчета. Поне веднъж. Или Клуни да е с бюстие,Ръсел Кроу да си сложи сутиен и прашки,или Ел Матадор да е с клинче. Няма такова нещо. Господата са с ризи,костюми и вратовръзки,стилно и красиво облечени ,когато присъстват на светски събития.